cum se pregateste desertul kilimanjaro
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu sorici. Rinichii se fierb separat, deoarece au nevoie de un timp de gatire mult mai scurt. Dupa ce au fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita alba si apoi se taie bucati. În zeama care contine gelatina si va lega toate ingredientele se pun toate condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere toate ingredientele taiate, lasându-le sa mai fiarba încet...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de apa. In cupe de desert se pun alternativ capsuni si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 2 iaurturi caise 2 iaurturi visine 2 iaurturi capsuni 600 ml frisca lichida 6 linguri zahar pudra 200 gr caise 200 gr cirese 200 gr capsuni 3 plicuri gelatina Batem bine frisca cu mixerul. Cand incepe sa se intareasca adaugam zaharul si batem pana devine ferma. Impartim frisca in mod egal in trei vase diferite.In primul vas adaugam iaurtul de visine si ciresele facute piure cu ajutorul blenderului. Am ales sa pun cirese si nu visine fiindca ciresele sunt mai dulci si dau si o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
fulgi de ovaz, miere( sau zahar daca nu ai miere), nuci macinate, coaja de lamaie rasa, scortisoara, stafide, cacao Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele in proportia dorita ( in functie de persoana: mai mult sau mai putin dulce, mai aromat sau deloc, mai vartos sau mai fluid...) cu o ceasca ( cana) de apa fiarta si racita ( sau chiar fierbinte). Este un desert delicios si natural facut fara cuptor pe care il pregatesc de cate ori n-am timp si vreau sa mananc ceva...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In desertul la pahar, mascarponele si nutella Fac un cuplu ideal, ca pe scena Arsinel si Stela. INGREDIENTE pentru 4 borcane 250 gr de mascarpone 200 gr nutella 8 piscoturi savoiradi 100 ml lapte ingrediente pentru topping 200 gr amestec de fructe de padure (am folosit congelate) 2 linguri de zahar PLAN DE LUCRU desert [&] Post-ul DESERT LA BORCAN CU CREMA NUTELLA SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... . Ceea ce face deosebit acest desert si ii da si numele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 felie mare de dovleac, 5-6 linguri nuci macinate, 2 linguri miere, 2 linguri zahar tos, coaja si zeama de la o lamiie, putina sare Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja si seminte, se taie bucatele, se fierbe cu putina apa, zahar si sare. Cind este pe jumatate fiert, se adauga mierea, coaja si zeama de lamiie. Cind este gata se amesteca cu nucile macinate Mod de servire Se poate servi cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de ciococolata Mousse de ciocolata Pannacottas ananas Pannacottas cu cirese Tiramisu cu pere Verinne cu doua dulceturi Verrine cu zmeura, pistic si migdale
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
5-6 pere mari, 100 gr. zahar, 1 pahar vin rosu, 1 varf de cutit scortisoara, zeama de lamiie Mod de preparare: Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 Martie. Vin zile cu soare multe Este anotimpul deserturilor cu fructe! INGREDIENTE 250 gr de mascarpone 200 ml lapte condensat 200 ml smantana pentru frisca fructe ( 1 banana, 1 kiwi si 250 gr capsuni) 10-11 piscoturi 200 ml lapte optional pentru presarat deasupra cativa fulgi de ciocolata PLAN DE LUCRU desert racoritor cu [&] Post-ul DESERT RACORITOR CU FRUCTE LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
6-7 mere mari, 4 chifle, 4 linguri zahar tos, 1-2 oua, putina scortisoara, 2 linguri unt, 2 pahare lapte cu zahar vanilat, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se inmoaie chiflele in laptele indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilat. Merele curatate de coaja se taie in felioare subtiri, se inabusa in untul incins, impreuna cu restul de zahar si cu scortisoara. Se amesteca chiflele muiate si frecate cu merele inabusite, se adauga putin pesmet si se toarna intr-o forma...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau direct pe farfurii de desert, modelind pe fiecare cite un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cand te trezesti de dimineata, ti-e foame si nu te inspira nimic prin frigider... pui de-o salata reinterpretata de morcovi si mar. Zic reinterpretata pentru ca de data asta am schimbat ananasul cu marul. Si se poate sa mai fi pus si ceva in plus... Cu alte cuvinte, simplu, rapid si super bun. Dar mai ales hranitor! Acu' depinde cat de exigent esti in numaratul caloriilor... - am dat pe razatoare un mar verde; - si inca doi morcovei nu prea mari; - am pus o manuta de stafide; - o lingura de...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
7-8 mere, 7-8 nuci, citeva lingurite marmelada, citeva bucatele unt, citeva linguri zahar, scortisoara; Sosul: 3-4 oua, 4 linguri zahar tos, 1 lingura faina, zahar vanilat Mod de preparare: Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. smochine, 1 paharel de lichior, 1 paharel coniac, 100 gr. frisca Mod de preparare: Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la gheata sa se imbibe bine. Mod de servire Se serveste cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cum se pregateste friptura de porc, pui, rata, curcan sau vita pentru Craciun si...
Adauga la favorite
Regina a meselor festive, atractie centrala a zilelor de sarbatoare, friptura are un rol ritualic, cu multe conotatii religioase si sociale. Fripturile de Craciun si Revelion sunt cu adevarat deosebite. Pregatite cu dragoste si atentie pentru a fi savurate impreuna cu familia si prietenii, fripturile sarbatorilor de iarna celebreaza nasterea fiului lui Dumnezeu si marcheaza trecerea dintre ani. Pentru a va usura alegerea celei mai potrivite fripturi, v-am pregatit un ghid cu sfaturi generale...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Briosele exista intr-o infinitate de forme si idei. Totul e sa respecte cateva reguli: ingredientele de baza si proportia corecta dintre ele. Adica faina, zahar, oua, praf de copt si unt (sau ulei). In rest, gusturile nu se discuta, iar libertatea e totala. Portii: 6 briose Timp preparare: 30 minute Ingrediente: 2 oua 110 gr de unt moale 130 gr de zahar 140 gr faina 2 linguri cacao 50 de gr ciocolata amaruie 1 plic de zahar vanilat 2 lingurite de praf de copt 3 linguri de lapte putina sare 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la frigider 3 ore. Separat, se pregateste sosul astfel: 2/3 din miezul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna acest sos peste merele umplute si se da la cuptor 15-20 minute. - 7-8 mere, 7-8 nuci, citeva lingurite marmelada, citeva bucatele unt, citeva linguri zahar, scortisoara. Sosul: 3-4 oua, 4 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro