Cauta in 16.330 retete
... mancare sofisticate, alese, inedite. Pentru desertul unei seri de vara, alaturi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a face un sos de capsuni în care se înmoaie piscoturile trebuie sa mixezi în blender capsunile cu zeama de lamâie, zaharul si apa rece. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna când devin pufoase, apoi se adauga mascarpone si se mixeaza împreuna câteva minute. Foloseste o tava pe care sa asezi straturile prajiturii. Pune putina crema pe fundul tavii, aranjeaza piscoturile trecute în prealabil prin sosul de capsuni, pune un strat de crema, dupa care continua cu piscoturile. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 50 gr musli fruncte tropicale 150 gr iaurt simplu 2 rondele de ananas Se obtin doua pahare.
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Avocado este, dupa parerea mea, unul din fructele minune tinand cont de beneficiile pe care le aduce. In ciuda numarului mare de calorii, consumul lui este indicat chiar si celor care tin cure si asta datorita proprietatilor sale. Fructul de avocado este bogat in grasimi saturate, benefice pentru organism. Regleaza activitatea glandelor din organism si este bogat in potasiu, vitamina K, B6, C si E, scade nivelul colesterolului din samde (reduce colesterolul rau si creste colesterolul bun, ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Ti-am prezentat recent o serie de retete usor de pregatit si potrivite pentru aceasta perioada a anului. Fie din motive religioase, din motive ce tin de obisnuinta sau pentru ca dorim sa ne curatam organismul de toxine inaintea sarbatorilor de iarna, spunem "nu" produselor de origine animala si pregatim numai mancaruri bazate pe fructe sau legume. Foarte usoare si sanatoase, mancarurile de post se prepara rapid si iti asigura o energie de invidiat pe parcursul intregii zile, datorita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sfert de ora, un mic desert delicios si gurmand. Eu cred ... s-a intarit, le dezlipiti si micul desert pentru o cafea calda este gata ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Bananele se taie în doua la jumatate. În locul unde ai taiat vei insera batul de înghetata obtinând astfel patru bucati de banane pe bat. Înveleste-le în folie de aluminiu si pune-le la congelator timp de doua ore. Topeste ciocolata si untul într-un vas pus în apa fierbinte sau în cuptorul cu microunde, dupa preferinta. Daca optezi pentru cuptor seteaza timer-ul la 30 de secunde, scoate vasul, amesteca si introdu-l pentru alte 30 de secunde. Repeta procesul, astfel încât timpul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert rapid (daca nu luam in calcul timpul petrecut la ... fructe exotice  din compot, acest desert face parte dintr-o familie mare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Din pacate nu mai stiu unde am gasit reteta asta. Parca in Bucataria pentru toti , dar nu as baga mana in foc. Oricum delicoasa reteta. Incepeti mai intai cu stratul de mere: razaliti 1 kg de mere , amestecati cu 2 lingurite de scortisoara si 50 de grame de unt si intindeti compozitia intr-o tava. Dati la cuptor la foc potrivit pana cand se evapora zeama lasata de mere. Intre timp pregatiti urmatorul strat - crema. Frecati bine 6 galbenusuri de ou cu 250 g de zahar si 1 lingura de zahar...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pregatim budinca conform indicatiilor de pe ambalaj,inlocuind laptele cu apa.Merele le curatam si le dam pe razatoare.Le stoarcem si le calim putin.Le adaugam reci in budinca si astfel obtinem o crema.Intr-o tava asezam un rand de biscuiti peste care asezam crema si acoperim cu biscuiti.Presaram zahar pudra vanilinat.Servim a doua zi.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 2 oua 100 g stafide 100 g unt 82% moale 100 g zahar 350 g faina 1 praf de copt 1/2 lingurita sare O punga fulgi de porumb Mod de preparare : Inmuiem stafidele in putina apa calda. Batem bine ouale, adaugam zaharul, incorporam, apoi untul moale, putin cate putin, praf de copt si jumatate din faina. Totul se amesteca foarte bine, adaugam stafidele scurse, amestecam apoi punem restul de faina si amestecam din nou, se va forma un aluat nu foarte vartos, atat cat sa il luam in...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
by Alice albinutza Stapelia variegata este o floare minunata, cunoscuta popular ca Steaua Serifului datorita florilor pe care le face. Astfel florile au un aspect ciudat sub forma de stea in cinci colturi de culoare purpurie, rosie sau galbena. Varietatea pe care o detin, gratie unei amice de la care am primit-o, are florile de culoare purpuriu-galben cu dungi. Florile au textura unei hartii cartonate si emana un usor miros neplacut, de putrefactie, miros care atrage insectele pentru...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
De multa vreme tot pregatesc pachetelul pentru scoala sau pentru lucru, mai mare sau mai mic. Din toamna urmeaza marea incercare, pentru ca va trebui sa pregatesc un pachetel mic, cu gustari sanatoase si irezistibile pentru Natalia. Plus sa ii tina de foame micutului rontaitor. Desi de multe ori nu aveti de ales, incercati sa evitati sa puneti zi de zi doar sandwichuri traditionale, doua felii de paine unse cu ceva. Alegeti salate cu cartofi, paste, orez, ba chiar si mamaliga poate deveni o...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Un desert mai usor de preparat Si-asa de bun& va spun ca nu exista La cumparaturi cand ati plecat Ingredientele sa fie-n cap de lista.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente si cantitati: 5 mere mari, taiate in cubulete struguri rosii, fara samburi 500 g compot de ananas - scurge de suc feliile de ananas si pastreaza, separat, sucul din compot; taie bucatele mici feliile de ananas 2 cani alune de padure Pentru sos: 2 linguri faina 1/2 cana zahar 1 ou 2 linguri margarina 1 cana suc de ananas, din compot Mod de preparare: 1. Amesteca primele patru ingrediente. 2. Intr-un vas, amesteca toate ingredientele pentru sos si lasa vasul pe foc, pana cand sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 2 iaurturi caise 2 iaurturi visine 2 iaurturi capsuni 600 ml frisca lichida 6 linguri zahar pudra 200 gr caise 200 gr cirese 200 gr capsuni 3 plicuri gelatina Batem bine frisca cu mixerul. Cand incepe sa se intareasca adaugam zaharul si batem pana devine ferma. Impartim frisca in mod egal in trei vase diferite.In primul vas adaugam iaurtul de visine si ciresele facute piure cu ajutorul blenderului. Am ales sa pun cirese si nu visine fiindca ciresele sunt mai dulci si dau si o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In desertul la pahar, mascarponele si nutella Fac un cuplu ideal, ca pe scena Arsinel si Stela. INGREDIENTE pentru 4 borcane 250 gr de mascarpone 200 gr nutella 8 piscoturi savoiradi 100 ml lapte ingrediente pentru topping 200 gr amestec de fructe de padure (am folosit congelate) 2 linguri de zahar PLAN DE LUCRU desert [&] Post-ul DESERT LA BORCAN CU CREMA NUTELLA SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... . Ceea ce face deosebit acest desert  si ii da si numele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu sorici. Rinichii se fierb separat, deoarece au nevoie de un timp de gatire mult mai scurt. Dupa ce au fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita alba si apoi se taie bucati. În zeama care contine gelatina si va lega toate ingredientele se pun toate condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere toate ingredientele taiate, lasându-le sa mai fiarba încet...
Reţetă de pe retete.eva.ro