Cauta in 20.697 retete
Amesteca bine iaurtul, cacaua si mierea într-un bol. Toarna amestecul într-un bol pentru servit. Adauga deasupra zmeura proaspata. Poti turna o lingurita cu miere deasupra zmeurei daca vrei ca desertul sa fie mai dulce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele se pune la fiert intr-o cratita, cand da in clocot sa pun cele 200 g fidellini usor, in ploie pentru a nu se lipi una de alta. Se amesteca cu grija si se fierbe 5 min. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si si praful de nuscoara in momentul in care se opreste focul. Feirbinte se pune in boluri si deasupra se orneaza cu dulceata de gutui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rubarba nu este doar un desert. Se poate servi ca garnitura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de vara .Pentru realizarea acestui desert foarte apreciat ,mai ales de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
un desert rapid si usor de facut din cozonacul ce poate ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Dupa ce se spala fructele, se curata de coaja si se taie bucatele mici. Sucul de portocale se amesteca, într-un blender, cu musli si cu fructele si se "toaca" pâna se obtine un piure fin. Bautura se serveste imediat. Daca vreti sa fie revigoranta, puteti sa puneti si câteva cuburi de gheata. Pentru un aspect cât mai rafinat, pune alaturi si câteva bucatele e fructe. Tips: daca nu aveti blender, puteti folosi mixerul vertical.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia se pune într-un bol mic cu putin zahar si 5 linguri de lapte si se lasa la crescut. Între timp, faina se pune într-un vas mare, apoi se adauga ouale batute bine. Topim zaharul în lapte, punem aromele si le punem peste faina. La final, adaugam drojdia crescuta si margarina topita si se amesteca pâna se obtine o compozitie omogena. Se lasa coca la crescut pâna i se dubleaza volumul. Când e gata, din compozitia rezultata se întind foi având grosimea de 1 cm. Cu un pahar se fac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Recomandarea noastra astazi este sa pregatesti un astfel de preparat, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iata o idee simpla si rapida pentru o gustare dulce. Ingredientele sunt simple, pregatirea este foarte usoara si pot fi pregatite si de un bucatar incepator sau un copil cu chef de joaca in bucatarie! :) Ingrediente 2 banane 1/2 ceasca de nuca de cocos 1 ceasca de frisca un pliculet de zahar vanilat Bateti frisca cu zaharul si tavaliti bananele curatate in frisca, apoi presarati cu generozitate nuca de cocos. Taiati banana feliute doar inainte de servire, pentru a nu se oxida. Noi am mai ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Perele le curetati si le taiati in sferturi.Se pune unt la topit in tigaie, se arunca si eprele acolo si se intorc des ca sa le cuprinda untul.Cand s-au muiat se pune scortisoara si zahar in tigaie dupa gust, se lasa sa mai fiarba cam 10 minute. Separate se topeste cateva linguri zahar, sa fie aramiu la culoare. Se ia o hartie de copt, se ia o lingura de zahar topit si se pune pe hartie plimband lingura ca sa iasa niste bete de caramel. Se pun perele in cupa, sosul care se lasa de la topit,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... delicioase, in noaptea dintre ani! >> Pregateste prajituri festive, pentru o seara perfecta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert special, in care pastele intalnesc un sos inedit pe ... . Trucul de la baza acestui desert consta in folosirea inghetatei de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , de ce nu, si un desert sexual? Prima incercare de acest ... lansat pe piata si un desert care pastreaza conotatia, dar face ... afine. O alta figurina transformata in desert il reprezinta pe fostul dictator ... furnici negre Polyrachis. Rezultatul: un desert racoritor, care desfunda caile nazale ... "mici comori" se inscrie si desertul japonezilor. Ei pretuiesc mai mult ... , va potoliti si pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-un bol se amesteca faina, cacaua, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Într-un bol separat se piseaza bananele cu furculita si se ameteca cu pasta gelatinoasa din seminte de in si apa si uleiul. Se amesteca ingredientele lichide cu cele solide. Se adauga nucile si ciocolata neagra, amestecând cu grija. Se toarna amestecul în tava pentru chec tapetata cu putin ulei si faina. Se lasa la cuptor 55-65 de minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 mere, 2 linguri zahar, coaja rasa de la o lamiie, zeama de la o lamiie, 150 gr. frisca, 10-15 boabe de visine din dulceata Mod de preparare: Merele se curata de coaja, se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu visinile, coaja de lamiie si zeama de lamiie. La urma, se adauga frisca. Se serveste in castronase pentru compot, garnisite cu boabe de visine. Este un desert care se poate prepara chiar in timpul mesei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ca prajiturile pe care le pregatesti sa reprezinte mica ta portie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... voi face. Din toata aceasta treaba iasa un desert spumoso-cremos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acest desert cu avocado este exact gustul exotic de care iti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se imparte in 4 cupe pentru desert. Cafeau se amesteca cu 7 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare: Incalzim laptele si smantana intr-o cratita cu baza grea si stabila,pana incepe sa fiarba.Luam cratita de pe foc,adaugam vanilia si lasam asa. Intre timp,intr-un bol mare,frecam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.Turnam incet peste crema de ou laptele cu smantana si amestecam bine,pana se ingroasa destul cat sa se lipeasca pe dosul lingurii. Lasam crema sa se raceasca ,o mutam intr-o forma rotunda si dam la congelator. Daca avem masina de inghetata,turnam si invartim...
Reţetă de pe retete.eva.ro