Cauta in 20.692 retete
... ?? Se taie carnea bucati potrivite, carnatul felii si baconul, fara soric ... , apoi carnea si la sfarsit, carnatul. Se adauga ceapa tocata marunt ... dafin, o lingura de condimente pentru porc, apoi apa cat sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ce se oparesc si se pregatesc foile pentru sarmale,adica curatam ... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gatire, se glazureaza pe carne. Porcul teriyaki nu se abate nicio ... , cotlet, coaste sau muchiulet de porc, etc. [readalso] Vezi aici si ... Ingrediente: 6 bucati cotlet ceafa de porc (a cate 180-200 grame bucata ... de a arde carnea la suprafata. Porcul teriyaki se serveste fierbinte, taiat ... garnituri din orez. Timp de pregatire: 20 minute Timp de gatire ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Revelion sunt cu adevarat deosebite. Pregatite cu dragoste si atentie pentru ... celei mai potrivite fripturi, v-am pregatit un ghid cu sfaturi generale ... distribuie uniform. Asociere: carnea de porc se asociaza in mod natural ... . Garnituri : Garniturile pentru carnea de porc sunt pe masura generozitatii ei ... adevarat nepotrivite dupa o friptura de porc. Berea, in special neagra, este o bautura...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr ... sa se raceasca. Frunza de vita o oparim cu apa fiarta si ... se scurga. Pe frunza de vita punem o lingurita de umplutura si ... lut oalei cateva frunze de vita apoi asezam sarmalele. Adaugam 2 linguri ... , acoperim cu cateva frunze de vita, punem apa cat sa le ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau usturoi verde, untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un varf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 fasole boabe,1/2 kg carne ,o ceapa (100 g), 50-100 ml untdelemn, un ardei gras,1/4 l suc de rosii, o foaie de dafin,piper sau ienibahar, marar, tarhon, cimbru,boia de ardei, sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste ,2 minute, cu 4-5 linguri de untdelemn ,la foc mic.Se pune un varf de lingurita cu boia de ardei sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei ,se amesteca de 2-3 ori si, imediat, se adauga carnea taiata in bucati.Se amesteca pana cind se coaguleaza la suprafata,se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : 300 ml Pentru: carne rosie, porc, pui Ingrediente: 250 ml bere ... : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui Ingrediente: 250 ml bere ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb 5 minute cirnatii cu 1 ceasca de apa clocotita. Se arunca apa si se inlocuieste cu vin. Se adauga nucsoara cit o boaba de piper si untul. Se acopera si se fierb la foc potrivit 15 minute. Se servesc cu cartofi fierti in apa cu sare si apoi presarati cu verdeata. - 400 g cirnati, 1 pahar de vin alb, 50 g unt, nucsoara, 1 kg cartofi, patrunjel verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 grame rosii proaspete sau de conserva ... si rumeniti-o bine. Apoi adaugati carnatii, boia de ardei si stingeti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pus cateva minute la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc,piper macinat,sare dupa gust, un ou si ... obtinem sarmaluta din foi de vita cu dopuri la ambele capete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ulei, 2 varfuri de cutit ... , foaia de dafin, piciorul de porc si se pune din nou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg. carne de vita de la ceafa, 200 gr. grasime de porc sau de vita, 15 gr. bicarbonat de sodiu 1.5 gr. slitra (salpetru), 2 gr. praf de cimbru (facultativ),3-4 dinti de usturoi, 5 gr. ardei iute, 5 gr. piper negru macinat, 2 gr. piper alb macinat, 1/2 de ceasca zeama de oase, 7-8 gr. sare, 1 gr. zahar. Mod de preparare: Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 felie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com