Cauta in 20.692 retete
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... macra tocata (de porc sau combinata cu vita), 6 - 8 legaturi de frunza de vita (in functie de marimea frunzei), 1 ceapa ... fiert. Se oparesc frunzele de vita care au fost spalate inainte ... compozitie se umplu foile de vita danduli-se forma de sarmaluta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr ... cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans ... umplut: 200 g carne tocata de vita, 250 g ciuperci (de la congelator ... , piper, sare, 1 kg muschi de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
800 g muschi de vita, 400 ml vin alb, 2 linguri ulei, sare ... ; pentru umplutura: 100 g carne tocata de vita, 100 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 500 ml lapte, 2 dovlecei ... spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi ... apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... macra tocata (de porc sau combinata cu vita), 6 - 8 legaturi de frunza de vita (in functie de marimea frunzei), 1 ceapa ... fiert. Se oparesc frunzele de vita care au fost spalate inainte ... compozitie se umplu foile de vita danduli-se forma de sarmaluta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... printr-un sprit special pentru carnati si se umplu intestinele. Cirnatii ... ) pentru fezandare, citeva ore. Se pregatesc la gratar sau prajiti. - 1 kg carne de porc, 500 g grasime ramasa de la degresarea intestinelor, 200 g carne de vita, 50 g usturoi, 3 g piper, 2 g cimbru praf ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga untdelemn sau grasime de porc, ca sa fie unsa bine ... calzi sau reci, ca si chiftelele. - 4 carnati, untdelemn sau grasime de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Muschiuletul de vita se taie perpendicular pe fibra, în fâsii groase cât un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o oala mare, caleste carnea de vita pâna când devine maronie. Dizolva cuburile de concentrat de vita în patru cani cu apa si toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fleica de porc se da prin masina de tocat, dupa care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... circa 30 de minute. Taiati carnatii in rondele subtiri sau daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a da morcovul si ceapa pe razatoare si pune-le la fiert. Dupa ce apa da în clocot, adauga sare, bulion sau rosiile tocate si lasa-le în continuare pe foc. Nu uita de lingura de orez! Unele persoane pun orezul în compozitia perisoarelor, altele în zeama. În paralel, pregateste compozitia pentru perisoare. Carnea trebuie sa fie tocata marunt, ceapa deasemenea, dupa care sunt amestecate foarte bine. Se adauga sare, piper si cele doua oua pâna devine un amestec omogen....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa care adaugam si pasta de tomate, putina apa si mai lasam 20-25 de minute ca sa se formeze sosul. Potrivim de sare si piper. Sosul se amesteca cu spaghetele si se servesc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din marinata, se ... în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si deasupra sosul ... rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet de porc sau piept de pui, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
carnea de pui am curatat-o si le-am fiert impreuna cu morcovii .apoi am asezat carnea si cartofii si morcovii cu carnatii intr-un vas pentru cuptor, le-am condimentat cu condimente piper, putin curry, le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am acoperit si le-am dat cca 35 minute la cuptor la 200 grade , acoperite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro