Cauta in 16.331 retete
... , zaharul, zaharul vanila, esenta de rom si mirodeniile. Intr-o tava unsa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la o lamaie si esenta rom. Amesteci bine, dupa care adaugi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adaugam putina esenta de rom.Aceasta va fi siropul pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zahar batandu-le pana arata ca o bezea. Galbenusurile si restul ... de lamaie si esenta de rom. Cu o spatula amestecam usor ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugat laptele batut, esenta de rom, zaharul si am amestecat cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dau merele prin razatoare si se amesteca cu scortisoara, esenta de rom si 100 g zahar. Se intind foile de placinta, se ung cu putin ulei, se pun gramajoare de mar ras si putin zahar si se fac trigoane. Se pun intr-o tava cu hartie de copt sau unsa cu putin ulei iar pe deasupra se ung cu ou. Se dau in cuptorul incalzit pt 30 min la 170-180 grade. Cand sunt gata se pudreaza cu zahar. Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi punem si esenta de rom .Incorporam apoi faina putin cate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca marginea paharului cu o lamâie, dupa care se adauga cuburile de gheata. Turnam în pahar zeama de lamâie, romul si cola. Taiem lamâia în bucati egale si punem în pahar 2-3 felii. Pe marginea paharului punem o alta felie, pentru decor, si folosim un pai pentru a savura bautura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fost tinute in esenta de rom apoi adaugati acest amestec peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem pe foc margarina, laptele ciocolata. amestecam pana se topeste ciocolata. Adaugam cacao si amestecam bine. Adaugam esenta de rom. Turnam compozitia fierbinte peste biscuitii pe care i-am rupt cu mana. Amestecam totul bine si punem salamul pe folie de aluminiu si face o rulada. Dam la rece cel putin 5 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala, curata si taie fructele.Se pun intr-un bol si se amesteca. Se adauga apoi 2-3 linguri de alcool -rom.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 praf de sare esenta de rom 1 lg lapte Porniti cuptorul si ... final se adauga esenta de rom si un pic de lapte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spalam fructele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-un vas si adaugam compotul, cateva nuci tocate, cateva stafide, esenta de rom, siropul din compot. Se tine la frigider cel putin 2 ore inainte de servire. Se orneaza cu frisca si zmeura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crema aromata cu cafea si cappuccino. Ingrediente: - o foaie mare pentru napolitana ... cafea neagra - un pliculet de cappuccino (eu am folosit cu aroma ... apoi cele doua galbenusuri, cafeaua, cappuccino si amestecam pana obtinem o crema ... si ca si textura. Va arat acum pozele cu reultatul final ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cacao, nucile si esenta de rom, apoi am amestecat in continuare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cafea, lapte si esenta de rom si lingurita de zahar. Frisca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si lingura de esenta de rom. Punem siropul peste biscuiti si ... de tot biscuitii. Pentru a si arata ca un salam de biscuiti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuie sa fiarba. Punem doua plicuri de gelatina intr-un castronel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro