Cauta in 17.960 retete
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cu siguranta ti-ar placea sa-ti pregatesti singura un capucinno traditional, asa cum este el servit in Italia. Proportiile corecte sunt 1/3 de espresso cald si 2/3 de spuma de lapte si frisca. Se umple trei sferturi un pahar cu lapte proaspat, apoi se toarna espresso cald deasupra laptelui. Apoi se toarna spuma de lapte sau frisca cu foarte multe grija, pentru a nu se dizolva inainte de a fi servita. Se pudreaza cu cacao neindulcita si cu praf de ciocolata (preferabil neagra). Se serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ai cam exagerat cu sarmalele de Craciun? Vrei sa fii cea mai frumoasa de Revelion? Nimic mai simplu, aBeauty Clinique are solutia potrivita! ABeauty Clinique este brandul numarul 1 in tratamente corporale si faciale exclusiviste.Combinand arta inginereasca cu medicina si pregatirea premium a personalului, aBeauty clinique ofera acum si pe teritoriul Romaniei tratamente faciale si corporale de top, identice cu tratamentele corporale si faciale de care beneficiaza si vedete precum Madonna,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... zer - 100 g stafide - 1 paharel de rom - coaja rasa de lamaie - 5 oua ... -un bol si acoperiti cu rom. Preparati aluatul. Frecati untul moale ... de a prepara tarta. Scurgeti stafidele de rom. Preancalziti cuptorul la 180
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... vaci si stafide aromate cu rom sunt o expresie a culturii culinare boieresti ... (optional) 100 grame stafide 4 linguri rom 1 varf de cutit de sare ... : Puneti la inmuiat stafidele in rom. Amestecati-le din cand in ... sarea. Incorporati stafidele inmuiate in rom. Umpleti clatitele cu crema de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... zahar 1 plic zahar vanilat 2 linguri cappuccino 2 oua 1/2 cana faina 1/2 cana nuca ... ciocolata cu untul, se adauga cappuccino, zaharul, vanilia, se amesteca pana ... unt 1/4 cana frisca lichida 2 linguri cappuccino pt glazura: topim ciocolata cu untul, frisca si cappuccino. Intindem crema pe blat si dam la ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... lor tine foarte mult si plicurile sunt astfel concepute incat sa ... sine, asa ca puteti pune plicurile odorizante la vedere, oriunde in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de gustoasa!!! ...cu banane si rom si clatite de "ciocolata" :P ...si ... umplutura: - 8 banane, taiate rondele - 3 linguri rom - 1 lingura zahar - 1/2 portocala, zeama si ... intr-un vas bananele, romul (esenta de rom), zaharul si zeama ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... panettone( sau cozonac) 3 linguri rom esenta de rom Pentru decor: fulgi ... cozonacul si se stropeste cu rom( eu am avut si panettone ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
...si iata, cum va spuneam, astazi va aducem o alta portie de fursecuri, fursecurile "espresso" in forma de ou :P, la fel de incantatoare si delicioase ca cele cu unt ...caci da, aspectul asta am uitat sa-l mentionez :)) Ambele portii au fost suuuuuper-bune!!!!!!!!! Daca e Craciun, dati-le forma de globuri, decupand aluatul cu gura unui pahar, si apoi ornati-le cat mai fantezist :))) Ingrediente: Pentru figurine: - 100 g. alune/migdale/nuci - 275 g. faina - 200 g. unt (rece) - 1 galbenus - 1...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... el pana sa-l inchid :)))))) P.S. Puteti inlocuiti tuica cu rom alb :) Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
4 felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua. Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g cascaval sau branza telemea. Mod de preparare: Feliile de parizer se prajesc in unt sau in untdelemn numai pe o parte, fara sa li se indeparteze membrana; la caldura, aceasta se micsoreaza si feliile se vor stringe, ca niste cuiburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. Mod de preparare: Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 ciolan sau carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita cu varf de faina, 100 ml smantana, patrunjel, telina si o mica ramura de cimbru, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de circa 600-700 g, o ceapa mijlocie, 1 kg rosii, o lingurita cu varf de faina, 2 linguri untdelemn, 100 ml smantana, cimbru, marar, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sunt bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti, zeama sau sare de lamiie, boia sau pasta de ardei, tarhon, leustean, patrunjel, sare, 10-100 ml smantana. Mod de preparare: I.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vaci cu: 8 linguri de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat, 1 lingurita de rom, 2 linguri de smantana si daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie si portocala si cele 2 plicuri de zahar vanilat si amestecam ... cacao, o lingurita de esenta de roma si albusurile spuma. Se amesteca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zaharul si pliculetele de cappuccino, iar la final se adauga esenta de rom. Crema: Se amesteca untul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro