Cauta in 16.331 retete
... , cand s-a racit adaugam esenta de rom. Crema- Frecam margarina cu zaharul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare, zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de lamaie, pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu jumatate din cantitatea de rom, brinza de vaci bine maruntita ... zaharul tos, si restul de rom;spuma se bate in continuare ... , 50 g gris, 150-200 g zahar tos, 1-2 plicuri zahar vanilat, 30 ml rom, o lingura gem din caise, 5 oua, coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... freaca cu galbenusul, praful de cappuccino dizolvat in putina apa, gelatina ... praf de copt. Crema: 200 g branza de vaca, 1 galbenus, 3 plicuri de cappuccino, 100 g zahar, 20 g gelatina, 50 g fulgi de ciocolata, 400 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se pun 2 esente de rom si una de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... obtinuta se adauga esenta de rom si stafidele. 3. Pasta de zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt. Se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min.Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE IAU CELE 8 OUA PT BLAT SI SE SEPARA.SE BAT ALBUSURILE SPUMA,SI SE ADAUGA PE RIND CELE 8 LINGURI DE ZAHAR SI SE BAT PINA SE TOPESTE,SE PUN GALBENUSURILE UNUL CITE UNUL SI AMESTECA BINE CU MIXERUL.SE ADAUGA CELE 8 LINGURI DE FAINA SI PRAFUL DE COPT PUTIN CITE PUTIN.SE TOARNA BLATUL INTR O FORMA DE TORT ROTUNDA UNSA SI TAPETATA CU FAINA SI SE COACE IN CUPTORUL PREINCALZIT 20 MINUTE LA FOC POTRIVIT.SE SCOATE BLATUL.SE LASA LA RACIT SI SE TAIE IN 2. FACEM CREMA IN FELUL URMATOR,SE SEPARA CELE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai multe considerente: pentru a va arata cum se procedeaza cu blatul ... biscuiti si unt, pentru a va arata cum lucram cu gelatina in ... zahar - dulceata de capsuni (5-6 linguri) - 2 plicuri de zahar vanilat - o lingura de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... spuma albusurile cu zaharul,cand arata precum o bezea incorporam treptat galbenusurile ... adaugam zeama de lamaie si romul ,cand blatul sa racit il ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cu continutul sticlutei de rom. Se freaca galbenusurile cu sarea ... restul de zahar pâna când arata ca o bezea.Pentru ca blatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cu continutul sticlutei de rom. Se freaca galbenusurile cu sarea ... restul de zahar pâna când arata ca o bezea.Pentru ca blatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , stafidele se pun la înmuiat în rom, unde trebuie sa stea circa ... si stafidele si esenta de rom si se amesteca din nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu ... de zahar, 1 lingura esenta de rom si 1 lingura de lichior si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr unt moale esenta de rom 150 gr stafide (eu am ... (usor incalzite) si esenta de rom. Cand aluatul este elastic, se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facut ceva dulce. Iar daca arata complicat, va asigur ca nu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... curgator. Se adauga o esenta de rom (o fiola) si un pliculet de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate sticluta de esenta de rom. Amestecam branza de vaci cu ... cealalta jumatate de esenta de rom si omogenizam bine. Ungem fiecare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro