Cauta in 17.960 retete
... apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic ... din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stafidele se pun la inmuiat. Se pregateste cumplutura Branza se freaca cu zaharul si cu ouale. Se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Stafidele se scot din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi se adauga compozitiei. Se pune peste foile de placinta. Se introduc la cuptor cca 40 de minute iar spre sfarsit se ung foile cu ouale batute bine si laptele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic ... din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar vanilat, 2 ml esenta de rom si laptele caldut. Framantam aluatul ... de cacao, 2 ml esenta de rom, 1 plic zahar vanilat , migdalele maruntite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 4 linguri zahar tos - un pliculet cappuccino (aroma pe care o preferati) - un ... apa - 4 linguri zahar tos - 2 linguri rom - cacao pentru garnisit Pentru inceput ... , budinca, 4 linguri de zahar si cappuccino. Le amestecam bine, folosind un tel pana budinca si cappuccino sunt dizolnate total. Punem apoi craticioara ... de apa si 2 linguri de rom. Insiropam piscoturile cu 1/2 din sirop ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... foarte consistent. - 500 ml frisca, 2 oua, 2 plicuri gelatina (20 g), 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si de vanilie, 1 cutie compot ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de zahar si esenta de rom, amesteci spuma obtinuta in crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulce asa .Adaugati esenta de rom si amestecati. Punem gelatina la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... devine omogen. adaugam esenta de rom si gelatina preparata conform indicatiilor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cojile de lamaie, esenta de rom si galbenusurile. Albusurile se bat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se freaca cu uleiul, esenta rom si zaharul vanilat. Apoi se ... sau cu cafea. - 6 oua, 6 linguri ulei, o cana zahar ( 6-8 linguri), esenta rom, 2 plicuri zahar vanilat, o cana si jumatate faina (6-10 linguri), 2 linguri cacao ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu jumatate din cantitatea de rom, brinza de vaci bine maruntita ... zaharul tos, si restul de rom;spuma se bate in continuare ... , 50 g gris, 150-200 g zahar tos, 1-2 plicuri zahar vanilat, 30 ml rom, o lingura gem din caise, 5 oua, coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cand s-a racit adaugam esenta de rom. Crema- Frecam margarina cu zaharul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... freaca cu galbenusul, praful de cappuccino dizolvat in putina apa, gelatina ... praf de copt. Crema: 200 g branza de vaca, 1 galbenus, 3 plicuri de cappuccino, 100 g zahar, 20 g gelatina, 50 g fulgi de ciocolata, 400 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sare, zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de lamaie, pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (20 gr.), 100 gr. zahar, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de portocala ... pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si de vanilie, 1 cutie compot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se pun 2 esente de rom si una de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... obtinuta se adauga esenta de rom si stafidele. 3. Pasta de zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt. Se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min.Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE IAU CELE 8 OUA PT BLAT SI SE SEPARA.SE BAT ALBUSURILE SPUMA,SI SE ADAUGA PE RIND CELE 8 LINGURI DE ZAHAR SI SE BAT PINA SE TOPESTE,SE PUN GALBENUSURILE UNUL CITE UNUL SI AMESTECA BINE CU MIXERUL.SE ADAUGA CELE 8 LINGURI DE FAINA SI PRAFUL DE COPT PUTIN CITE PUTIN.SE TOARNA BLATUL INTR O FORMA DE TORT ROTUNDA UNSA SI TAPETATA CU FAINA SI SE COACE IN CUPTORUL PREINCALZIT 20 MINUTE LA FOC POTRIVIT.SE SCOATE BLATUL.SE LASA LA RACIT SI SE TAIE IN 2. FACEM CREMA IN FELUL URMATOR,SE SEPARA CELE...
Reţetă de pe retete.eva.ro