cum arata plicuri cappuccino rom
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Cu siguranta ti-ar placea sa-ti pregatesti singura un capucinno traditional, asa cum este el servit in Italia. Proportiile corecte sunt 1/3 de espresso cald si 2/3 de spuma de lapte si frisca. Se umple trei sferturi un pahar cu lapte proaspat, apoi se toarna espresso cald deasupra laptelui. Apoi se toarna spuma de lapte sau frisca cu foarte multe grija, pentru a nu se dizolva inainte de a fi servita. Se pudreaza cu cacao neindulcita si cu praf de ciocolata (preferabil neagra). Se serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vaci cu: 8 linguri de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat, 1 lingurita de rom, 2 linguri de smantana si daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
...si iata, cum va spuneam, astazi va aducem o alta portie de fursecuri, fursecurile "espresso" in forma de ou :P, la fel de incantatoare si delicioase ca cele cu unt ...caci da, aspectul asta am uitat sa-l mentionez :)) Ambele portii au fost suuuuuper-bune!!!!!!!!! Daca e Craciun, dati-le forma de globuri, decupand aluatul cu gura unui pahar, si apoi ornati-le cat mai fantezist :))) Ingrediente: Pentru figurine: - 100 g. alune/migdale/nuci - 275 g. faina - 200 g. unt (rece) - 1 galbenus - 1...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... el pana sa-l inchid :)))))) P.S. Puteti inlocuiti tuica cu rom alb :) Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
4 felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua. Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g cascaval sau branza telemea. Mod de preparare: Feliile de parizer se prajesc in unt sau in untdelemn numai pe o parte, fara sa li se indeparteze membrana; la caldura, aceasta se micsoreaza si feliile se vor stringe, ca niste cuiburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. Mod de preparare: Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 ciolan sau carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita cu varf de faina, 100 ml smantana, patrunjel, telina si o mica ramura de cimbru, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg visine, 5-6 linguri zahar, galbenus de ou Aluat din 125 g unt, 200 g faina, 125 g branza, 1/2 praf de copt Mod de preparare: Se face aluatul si se lasa la rece 1-2 ore, apoi se intinde o foaie grosuta, se taie patrate, se pun la mijloc citeva visine, fara simburi, pudrate cu zahar, se inchid cele patru colturi ca un plic si se ung cu galbenus. Se asaza in tava si se dau la cuptor incins. Cind sunt gata, se pudreaza cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de circa 600-700 g, o ceapa mijlocie, 1 kg rosii, o lingurita cu varf de faina, 2 linguri untdelemn, 100 ml smantana, cimbru, marar, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sunt bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti, zeama sau sare de lamiie, boia sau pasta de ardei, tarhon, leustean, patrunjel, sare, 10-100 ml smantana. Mod de preparare: I.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lamaie si portocala si cele 2 plicuri de zahar vanilat si amestecam ... cacao, o lingurita de esenta de roma si albusurile spuma. Se amesteca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zaharul si pliculetele de cappuccino, iar la final se adauga esenta de rom. Crema: Se amesteca untul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic ... din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stafidele se pun la inmuiat. Se pregateste cumplutura Branza se freaca cu zaharul si cu ouale. Se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Stafidele se scot din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi se adauga compozitiei. Se pune peste foile de placinta. Se introduc la cuptor cca 40 de minute iar spre sfarsit se ung foile cu ouale batute bine si laptele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic ... din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar vanilat, 2 ml esenta de rom si laptele caldut. Framantam aluatul ... de cacao, 2 ml esenta de rom, 1 plic zahar vanilat , migdalele maruntite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 4 linguri zahar tos - un pliculet cappuccino (aroma pe care o preferati) - un ... apa - 4 linguri zahar tos - 2 linguri rom - cacao pentru garnisit Pentru inceput ... , budinca, 4 linguri de zahar si cappuccino. Le amestecam bine, folosind un tel pana budinca si cappuccino sunt dizolnate total. Punem apoi craticioara ... de apa si 2 linguri de rom. Insiropam piscoturile cu 1/2 din sirop ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... foarte consistent. - 500 ml frisca, 2 oua, 2 plicuri gelatina (20 g), 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si de vanilie, 1 cutie compot ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de zahar si esenta de rom, amesteci spuma obtinuta in crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulce asa .Adaugati esenta de rom si amestecati. Punem gelatina la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro