Cauta in 21.292 retete
... mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta ... acest amestec peste carnea de porc, pe toate partile, acoperind-o complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier mare, 1/2 pahar lapte, 3 linguri unt, 3 oua, sare, 2 linguri faina Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece ca sa iasa tot singele. Se scot apoi toate firisoarele si se fierbe in apa clocotita cu sare si o lingurita otet. Se scoate si se lasa sa se racoreasca. Se amesteca apoi cu untul, ouale, faina si laptele si se sareaza. Se da la cuptor 10 - 15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri ... , piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 40 gr. drojdie. Pentru ungerea chiflelor se iau o lingura smantana, o lingura ... pe scindura si se fac chifle mici, care se pun pe ... lasa la cald sa creasca. Chiflele se ung cu o compozitie formata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, 1 legatura patrunjel, 1 cescuta cu orez, 1/2 litru zeama de varza, leustean, sare dupa gust Mod de preparare: Se spala ole si se pun la fiert in 2 1/2 litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , 1 lingura unt Mod de preparare: Creierul se tine in apa rece ... mai fiarba 25-30 minute. Creierul fiert se scoate din apa ... in grasime incinsa intr-o tigaie. Creierul astfel preparat se pune pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 franzela, 200-250g creier, 1 ceapa, 2-3 linguri ulei, zeama de la 1/4 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Bucatele mici de creier se prajesc in putin ulei cu ceapa tocata marunt. Se adauga sare, piper si se freaca bine. Se ung feliile de piine si se decoreaza cu rotocoale de ceapa si bucatele de gogosar rosu.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... creier de vita, 75g masline, 100g sardele(in lipsa 1/2 hering tinut ... . Tot astfel se procedeaza cu creierul fiert in apa cu putina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... creier mare de vita, 1/2 pahar lapte, 1 lingura unt sau ulei, 3 linguri ... sa fie ca o smantana groasa. Creierul se opareste si se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. creier, 1/2 cana lapte, miez de piine, ulei, 1/2 lamiie, sare, piper ... rece bine si se pune creierul la fiert in apa calduta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca sau 2 creieri de vitel, 1/2 lamiie, 1 lingura unt topit, sare ... Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece o ora. Se ... minute. Se scurge apa, iar creierul se taie felii, se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1telina ... cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... de vaca sau, amestecat, picioare de vaca cu picioare de porc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier, 1 ou, 2 linguri faina, 1 lingura ulei, lapte, sare Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu faina si uleiul, se adauga laptele, sarea, pana ce se obtine o coca de clatite. Se adauga apoi albusul spuma. Se tavalesc bucatile de creier oparit in aceasta coca si se prajesc in ulei bine incins si in mare cantitate. Mod de servire Se servesc cu piure de cartofi si salata, sau cu diferite sosuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com