Cauta in 21.292 retete
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere mari, 4 chifle, 4 linguri zahar tos, 1-2 oua, putina scortisoara, 2 linguri unt ... Mod de preparare: Se inmoaie chiflele in laptele indulcit cu jumatate ... si cu scortisoara. Se amesteca chiflele muiate si frecate cu merele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi fierti, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri patrunjel tocat, 4 fileuri de porc, sare, piper, 4 lingurite bulion, 2 linguri ... patrunjelul. Se bate carnea de porc, se sareaza, se pipereaza si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g ciuperci, 150 g creier fiert, 4 linguri sos alb, 50-80 g unt ... si zvintate, se umplu cu creierul amestecat cu sosul alb, care ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... chifle, 4 oua, 4 cuburi de unt de marimea unei nuci, sare, piper ... Mod de preparare: Se taie chiflele in partea de deasupra si ... miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt ... o tava cu unt, se pun chiflele, se acopera cu capacele taiate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g creier, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, 1 ceapa, 6-7 masline, sare, piper Mod de preparare: Creierul se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cind este gata, se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se pune apoi intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind cite putin ulei, zeama de lamiie, sare, piper si ceapa tocata foarte marunt. Se ung feliile de piine cu aceasta pasta Se garnisesc cu feliute de masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg creier, 1 ceasca zeama de carne, 1 lamiie, verdeata, 50g slanina afumata ... Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece 1/2 ora. Se ... fiert apa cu sare si creierul. Dupa ce a fiert pe jumatate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume ... Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. pulpa de porc, 150 gr. slanina, 1 paharel vin, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori ... preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... creier mare, 150 g unt, 100 g cascaval, 1 pahar lapte, 2-3 oua, 2 linguri faina ... Mod de preparare: Se tine creierul un sfert de ora in ... dafin. Inainte de a se pune creierul, se adauga in aceasta zeama ... otet si apoi se pune creierul. Se fierbe un sfert de ... sa se raceasca; o jumatate din creier se sfarima cu furculita, iar ... spuma, se amesteca cu galbenusurile, sosul alb,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier de vaca sau vitel, zeama de la 1/2 lamiie, 100g ulei, sare, piper, citeva masline, patrunjel verde Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece o ora, se curata de pielita si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se fierbe 15-20 minute, se lasa sa se raceasca si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind uleiul picatura cu picatura. Se adauga zeama de lamiie, sarea si piperul Mod de servire Se garniseste cu masline fara simburi si citeva fire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com