Cauta in 21.292 retete
Tare bine curatam mielul, transam in felie de fiptura, se condimenteaza dupa gust, Se lasa asa celputin o ora. Cartoful spalam, curatam, taiem in lelie lunga si subtire n. Punem intr-un oala in care punem ulei. Cartoful atuncea adaugam cand uleiul este cald.Fierbem dupa preferinte intre 15- si 25 minute. La servire se pot folosi si diferite feluri de zarzavat. Mielul prajim in timp de 25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 cotlete potrivite, 3 linguri ulei, 4 buc. rosii, 1 pahar vin, cimbru, menta, sare, piper Mod de preparare: Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul. Cotletele se presara cu cimbru si menta, tocate; se toarna sosul si se mai lasa 10 minute la foc moale, in cratita acoperita. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura smantana, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus, 1 1/2 lingurita marar tocat, 1/2 buc ... faina si se stinge cu lapte lasind sa fiarba 2-3 minute. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. faina, 1 pahar lapte, 1/2 ou, sare Mod de preparare: Din faina, ou si putina apa se prepara un aluat de o consistenta mai tare, care se framinta bine pe planseta. Cind aluatul este neted si nelipicios, se intinde o foaie subtire, care se lasa sa se zbirceasca. Se ruleaza apoi foaia si se taie in fisii foarte subtiri. Se pot fierbe direct in lapte sau in apa cu sare, dupa care se strecoara si se servesc cu laptele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 cepe mici, 2 legaturi tarhon verde, 1/2 ceasca suc de rosii, zeama de lamiie, 1 lingurita faina, sare, untdelemn Mod de preparare: Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce s-a rumenit frumos, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba acoperit. Se adauga putina faina, inmuiata in putina apa. Se pune sare si se lasa sa fiarba.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pahar de zahar tos, 1 pahar zeama de fructe, 3/4 pahar lapte nefiert Mod de preparare: Se freaca bine zaharul cu zeama de fructe. Cind zaharul e complet topit, se adauga cu inceul laptele. Se mai amesteca putin impreuna, apoi se pune in forma de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Italiei si Greciei, dar combinate cu un rafinament frantuzesc, cotletele de miel in sos de portocale ... vine la masa . Portii: 2 Timp preparare: 45 minute Ingrediente: 4 cotlete de miel 2 capatani de usturoi (1 daca ... de ulei de masline, cotletele de miel. Cu putin inainte de ... , usturoi, portocale si ouzo; ati obtinut pasta de usturoi. Cotletele de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... kg miel, 400 gr iaurt, 2 linguri ulei, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita chimion ... doua pungi si le-am pus una langa alta in cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. carne miel, 2 buc. praz, 4 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc ... si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 piersici, 1 litru lapte, 4-5 linguri zahar, citeva felii piine de secara, zahar vanilat Mod de preparare: De fiecare persoana se pun 2 piersici taiate bucatele intr-o farfurie adinca. Se presara zahar si se lasa sa stea acoperite o ora. Se adauga 1 pahar de lapte. Mod de servire Se servesc cu piine de secara
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr maruntaie de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne de miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana ... , prapurul intreg de la un miel, un paharel de coniac Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaie de la un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1 1/2 l zeama de carne ... de preparare: Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200g prune, 2 mere mari, 50g stafide inmuiate in 2 linguri rom, coaja rasa si zeama de la o lamiie, citeva linguri zahar, 1/2 pahar lapte, 100g nuci Mod de preparare: Se aleg prune bine coapte si se taie in sferturi. Merele se curata de coaja si se taie felioare subtiri. Fructele se amesteca apoi cu laptele in care s-a dizolvat zaharul, zeama si coaja rasa de lamiie, stafidele si nucile macinate. Se pune totul intr-un castron de sticla si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Ingredientes: 100 gr nueces 500 ml agua caliente 1-2 cucharas miel Am pus nucile in robot ( se poate folosi blender) cu 250 ... resto de agua con la miel, le doy otraves 2 min velocidad maxima. Y este es el rezultado. Laptele de nuci se poate bea ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , 2 oua, sare, piper, patrunjel, 1/2 pahar lapte (smantana) Mod de preparare: Se ... cu faina si smantana sau laptele. Se mai lasa la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa miel, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Partea cea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com