Cauta in 21.294 retete
... , adaugati fiana in ploaie si bicarbonatul stins.Framantati aluatul si lasati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa minerala cu zaharul si se amesteca pina se topeste ,se adauga uleiul,gemul,miezul de nuca,apoi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamiie.Se pune in tava si se da la cuptor timp de 40min si cind se scoate se pune nuca de cocos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se calesc ciupercile taiate marunt in ulei, cu sare si piper, pina scade toata zeama. Din restul de unt, faina si lapte, se face un sos bechamel, se ia de pe foc si se amesteca cu ciupercile, iar cind este rece se adauga galbenusul. Se intinde pe un fund de lemn presarat cu faina de grosimea unui deget si se fac forme cu paharul trecut prin faina. Se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in ulei incins. Se servesc cu orez olandez. - 300 g ciuperci, 50 g unt, 300 g faina, 30 ml lapte, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra. - 1 kg cascaval, 4 albusuri de ou, sare, 2 linguri pesmet, grasime. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se dau pe razatoarea mica, sa presara cu praful de sare si se storc foarte bine. Se amesteca cu zaharul, se adauga ouale pe rind si se ingroasa cu faina. Se pun cu lingurita in ulei incins si se prajesc pe ambele fete. Se scurg de surplusul de ulei pe servetele absorbante sau in sita. Se servesc pudrate cu zahar sau cu zahar pudra amestecat cu 2-3 plicuri de zahar vanilinat. - 2 dovlecei mici fara seminte, 1 praf sare, zahar tos, zahar pudra, 2-3 oua, faina, ulei pentru prajit. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pina se leaga bine compozitia. Se ia cu o lingurita din aluat si se coace in ulei bine incins. Se aseaza pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra. - Un borcan cu iaurt, 2 oua, 5 linguri zahar tos, 500 g faina, o lingura ulei, un praf de copt, zahar vanilat, ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se arde uleiul. Se trec gogosile prin zahar pudra sau zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framanta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc presarate cu zahar pudra. - 300 g faina, 150 g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40 g drojdie, 1/2 lingurita sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii cu o zi inainte, in coaja, se curata si se trec prin masina de tocat. Se framinta bine cu sarea, oul, uleiul, zaharul vanilat si faina. Se dizolva drojdia in laptele indulcit, se amesteca cu o lingura de faina si se lasa sa creasca, se amesteca cu aluatul de cartofi, se framinta, se face o coca potrivit de tare si se lasa sa creasca o ora. Se intinde pe masa de aluat unsa cu ulei (cu sucitorul uns cu ulei) o foaie groasa de un deget. Se taie forme rotunde cu paharul, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o cratita (de tuci), se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cind sint gata, se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la fiert apa (laptele) cu untul si sarea. Cand incepe sa fiarba, se pune faina si se amesteca repede cu lingura (aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca pana cand compozitia incepe sa se desprinda de pe cratita. Se lasa sa se raceasca si se adauga zeama de lamaie si ouale frecate dinainte cu zaharul. Se amesteca totul foarte bine. Cu o lingura unsa cu grasime, se ia din compozitie si se pune in cratita cu grasime bine infierbintata. Se lasa pana se rumenesc. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Din cartofi se prepara un piure. Se amesteca cu zaharul si faina, zeama de la o lamiie si ouale. Se face un aluat care se intinde cu sucitorul si se taie rondele cu un pahar. Se prajesc in ulei mult bine incins, ca sa se umfle. Se scot, se scurg de ulei si se presara cu zahar. - 1/2 kg cartofi, 50 g zahar, 4 linguri faina, 1 lamiie, 2 oua, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se coc cartofii cu coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta sau se trec prin sita (operatia trebuie facuta cind cartofii sint fierbinti). Se pun intr-un vas, se adauga sarea, drojdia amestecata cu smintina si galbenusurile si se framinta cu faina un aluat nu prea tare. Se acopera vasul cu un servet si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa ce a crescut bine se intinde cu vergeaua pe planseta de aluat o foaie de grosimea unui creion. Se taie rotunduri cu paharul, se asaza pe un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... devine ca o smantana, se adauga bicarbonatul stins cu otet, apoi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se cerne faina, iar in mijlocul ei se pun 50 g zahar, uleiul, coaja de lamaie, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se framanta si se acopera aluatul. Dupa 45 minute, se imparte aluatul in doua. Se intinde o foaie si se asaza in tava. Se acopera cu miezul de nuca fiert putin in apa cu zaharul ramas. Se intinde a doua foaie care se unge cu zahar si se presara cu zahar tos, ori se orneaza cu sirop de ciocolata. Se coace timp de 30 de minute, la foc potrivit. VA...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare, se adaga zaharul si se bate pana la dizolvarea cristalelor de zahar. Se adauga galbenusurile, laptele si faina. La sfarsit esenta si bicarbonatul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se pun cubulete de piersica, care in prealabil au fost spalate, decojite si taiate. Se da tava la cuptor pt 45 de min. Cand se scoate, se presara zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ADAUGAM FAINA IN PLOAIE SI BICARBONATUL SI FRAMINTAM PINA OBTINEM UN ...
Reţetă de pe retete.eva.ro