Cauta in 16.331 retete
Pentru gogosii deliciosi, cernem faina si facem o gropita la mijloc unde pregatim maiaua din drojdie, lasam la crescut, apoi adaugam restul si framantam, dupa care lasam pana aluatul isi dubleaza volumul. Intindem o foaie cu vergeaua pe care o taiem cu paharul. Lasam gogosile intinse putin pe masa ca sa mai creasca, apoi le prajim in ulei si untura.Dupa ce s-au racit, pudram gogosii deliciosi cu zahar si le servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (drojdie sau praf de copt/bicarbonat). Noi va recomandam aluatul cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
De pizza am pofta mare, Insa sunt putin grabit& Solutia salvatoare: Nu las aluatul la dospit! INGREDIENTE pentru aluat 300 gr faina 1/2 pliculet de drojdie uscata 1 praf sare apa calduta (aproximativ 150 ml) 25 ml ulei de masline o lingurita busuioc uscat pentru topping 200 gr sunculita afumata tocata marunt 200 gr cascaval [&] Post-ul PIZZA CU ALUAT NEDOSPIT ULTRA-RAPIDA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... iti lasa impresia ca faci gogosi, pana si aspectul final, dar ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... un miros cald si imbietor: gogosi! Calde, moi, pufoase... Ce vremuri ... decembrie va ofer doar niste gogosi cu ciocolata sau ninse cu ... in ulei. Neavand tigaie speciala gogosi, le-am copt dupa metoda ... incins am pus la rumenit gogosile. Cu partea de deasupra in ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... . cu ajutorul unui pahar decupam gogosile si le lasam 15-20 ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca. Separat, in vasul in care se framanta aluatul, se bat ouale (sau galbenusurile) cu sarea si apoi cu zaharul.Se pune plamadeala, se omogenizeaza si se adauga, alternativ, lapte si faina. Coca trebuie sa fie moale, insa bine framantata (lapte se pune cat cere faina). Cand se desprinde aluatul de pe mana, se adauga untul topit caldut, framantand in continuare. Se lasa sa cresca pana isi dubleaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru unele persoane, cu toate ca este un aliment bun pentru sanatate, varza nu este prea usor de digerat. Pentru a evita acest lucru, puneti o jumatate de lingurita de bicarbonat de soda in apa de fierbere.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Alegerile tocmai ce-au trecut. Unii sunt tristi, altii sunt bucurosi. Campania e gata! Haplea a facut Din iaurt, nu din vorbe, dulci gogosi.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
29 iulie 2016 Ingrediente pentru aluat: 300 gr faina 3 linguri zahar 1 ou 150 ml smantana sau iaurt un praf de sare 1 pliculet praf de copt 1 lingura ulei 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie sau portocala Mai avem nevoie de: ulei pentru prajit zahar pudra ciocolata topita Mod de preparare: Intr-un vas incapator cernem faina adugam praful de copt, zaharul, sarea, zaharul vanilat si amestecam. Adaugam si iaurtul, oul si coaja de lamaie amestecam pana se omogenizeaza si obtinem un aluat...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... extrasa dintr-un mineral, biodegradabil. Bicarbonatul exista incepand cu anul 1846 ... experientele si transforma carbonatul in bicarbonat. Apoi, in 1963, fratii Solvay demara producerea industriala a bicarbonatului. Bicarbonatul de sodiu este foarte folosit in ... si ingrijirea danturii se utilizeaza bicarbonat cumparat in farmacii, pudra este ... activ, punem un pic de bicarbonat...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Cineva se va gasi sa ma ia la rost: Gogosi cu ciocolata-acum in post? Poate lumea sa spuna ce ii vine Sunt asa bune, nu ma pot abtine. INGREDIENTE pentru aluat covrigi pufosi 500 gr faina 260 ml lapte 30 gr drojdie proaspata 50 gr unt la temp camerei 3 linguri zahar 1 ou 1 [&] Post-ul GOGOSI LA CUPTOR CU GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... in jos pe foaie decupind gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , inseamna ca se pot pune gogosile. Se aseaza unele linga altele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... untura fierbinte si se rumenesc gogosile pe o parte si pe alta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu adevarat cele mai misto gogosi nemtesti! Danke, meine Liebe! Du ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... platou, cu sosul format si gogosile de cartofi. - Pentru 10 portii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cind incepe sa fiarba, se pune faina incet si se amesteca incontinu, pina se ingroasa. Se da la o parte, se lasa citeva minute sa se raceasca, dupa care se adauga ouale, unul cite unul, mestecind incontinu. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se incepe sa se puna cite o lingura plina din compozitie la prajit. Se prajesc uniform la temperatura normala-medie-pina se fac aurii-maronii. Se scot, se asaza pe platou, se pune miere deasupra si scortisoara. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro