Cauta in 21.294 retete
Prima data taiem fileurile de peste bine spalate si curatate. Le asezonam într-un castron cu un pic de vin si în acelasi taiem fin patrunjelul, maghiran, usturoiul si ceapa si punem totul pe peste. Acum puteti Preincalzi cuptorul la 200. Se pune fiecare bucata de peste pe hartie de copt,.condim cu ulei si seminte de susan ,pentru decor si închidem foliile .Fiecare separat.: Coaceti timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar ... fructe. Mod de servire Se serveste salata rece drept garnitura la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. caise, 150 gr. zahar pudra, zeama de la o lamiie, 1 pahar vin alb Mod de preparare: Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de lamiie si, la sfirsit, paharul cu vin alb. Se da la rece. Mod de servire Se serveste peste 4-5 ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 varza mai mare, 200 g unt, 200 g branza, 2 linguri faina, lapte, sare, sos alb Mod de preparare: Se taie varza sferturi sau felii mari. Se opareste in apa fiarta si numai atit cat sa o cuprinda, se strecoara de apa. Se prepara un sos alb stins cu zeama in care a fiert varza, care se amesteca apoi cu branza rasa. Se asaza jumatate din cantitatea de sos intr-un vas care merge la cuptor, apoi varza si pe deasupra se toarna restul de sos. Se presara branza si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), sare, sos de rosii (sos alb sau smantana) Mod de preparare ... minute. Mod de servire Se serveste cu sos de rosii, cu sos alb sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne scoici, 3 cepe taiate marunt, 1/2 telina taiata cuburi mici, 2 morcovi taiati marunt , 1 legatura patrunjel taiat fin , 500 ml vin alb, 1/2 lingurita , 1/2 lingurita sare, 2 foi de dafin Mod de preparare: Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa care se adauga ceapa, vinul, sare si piper, foile de dafin. Se da un clocot. Mod de servire Se servesc fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau branza, 2-3 linguri unt, sos alb Mod de preparare: Se fierbe conopida. Se prepara un sos alb mai gros, stins cu zeama ... toarna un strat de sos alb, se asaza deasupra conopida si apoi iar sos alb. Se adauga unt si smantana si se ... rumeneasca. In momentul cind se serveste, se mai adauga branza pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , putin ulei, sare; pentru sosul alb: 150 gr faina alba, marar ... prepara in urmatoarea ordine: 1. Sosul alb: faina se amesteca cu apa ... adauga cite 1-2 linguri de sos alb, linga care se servesc legumele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina ... cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. unt, 1/2 pahar cu vin alb, 1/2 lamiie, 4-5 linguri zeama de carne ... patrunjel verde. Mod de servire Se serveste cu pireu de spanac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 pui mijlociu de persoana, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc. telina, 1 pahar vin alb, 1 dl ulei, putin unt, sare Mod de preparare: Se curata puii, se spala, se sareaza si se ung cu unt. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o tava unsa bine cu ulei; deasupra se aseaza zarzavatul taiat felii sau dat prin razatoarea mare si apoi puii. Se da tava la cuptor. In timpul rumenirii se stropesc cu vin. Cind sunt gata, se taie in bucati si se tin la cald pana se servesc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... unt, 5-8 catei usturoi, 1 pahar vin alb Mod de preparare: Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingura pesmet, 1/2 pahar sos alb preparat din lapte, faina, sare si piper Mod de preparare: Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele in ulei incins. Mod de servire Se servesc cu un sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 25 gr. pentru presarat). Sosul alb: 1 1/2 linguri unt, 1 1/2 linguri faina, 3/4 ceasca ... toate. Deasupra se toarna sosul alb presarat astfel: se incinge putin untul cu faina sa ramina alb. Se toarna o ceasca cu lapte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ciupercile si putin ulei. Se serveste cald, ornat cu patrunjel si ... g ciuperci, un pahar de vin alb, 50 g de unt, ulei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ... servire. - 1 kg ardei grasi. Sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Ingrediente: 250g spanac 50-60 ml sos alb Ingrediente pentru sos alb: 20g faina 100ml lapte 20g unt/ smantana Mod de preparare ... paseaza. Separat se pregateste sosul alb: se incinge faina intr-o craticioara ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... presara cu patrunjel verde. Se serveste cu pireu de spanac. - 1/2 kg ... , 200 g unt, 1/2 pahar cu vin alb, 1/2 lamiie, 4-5 linguri zeama de carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incredibil de usor si de simplu, este o reteta numai buna pentru ... mijlocul tavii. Incepem cu aluatul alb din care asezam o lingura (de ... cel de cacao, apoi iar alb si tot asa pana cand ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se curata pestele, se presara putina sare, piper si putin alcool, se face o taietura in care se introduce o felie de sunca presata. Se trece prin faina alba, prin oul batut, dupa care prin pesmet si se pune la prajit in ulei incins. - 200 g peste alb, 80 g sunca presata, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, faina alba. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro