Cauta in 16.331 retete
... tocat cu sosul si omogenizeaza. Potriveste de sare si piper. - Serveste simplu, alaturi de carne la gratar sau impreuna cu felii de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ... în apa cu sare. Adauga sosul alb în tigaie si adu la fierbere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este cazul) si piper proaspat macinat. Rabo de toro se serveste simplu, ca atare, cu paine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de vita glazurat in vin rosu si otet balsamic se serveste simplu, cu salata, care sa nu-i acopere gustul aparte. [warning]Conform ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de pui cu smantana se serveste fierbinte, cu paste fierte si ... sau galuste. In mod traditional, in satele din Ardeal, se serveste simplu, cu mamaliga fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ). Carnea sau pestele se frige simplu si de abia ulterior se ... cu patrunjel tocat. Somonul la gratar in stil spaniol se serveste simplu, cu garnituri pe baza de legume.  foto: Tiberiu Crisan (multumiri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lasa checul pana marginile se desprind de pe tava. Se serveste simplu, cu lapte sau cu cafea. - 6 oua, 6 linguri ulei, o cana zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai dea un clocot. Se scoate morcovul si patrunjelul. Se serveste simplu sau dres cu ou si smintina. - 1 morcov, 1 patrunjel, o ceapa, 1/4 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... nu se deschid trebuie aruncate. Serveste cu pâine crocanta, pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si coaja ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la calit bucatile de pui în 2 linguri cu uleiul de masline, dupa care se scot pe o farfurie. În aceeasi cratita se pun la calit ceapa si ciupercile cu o lingura de ulei de masline, lasându-se pe foc pâna când se înmoaie putin. Se adauga apoi bucatile de pui, se asezoneaza cu sare, piper si se toarna supa de pui, smântâna lichida si vinul. Adauga si pastele, amesteca bine si lasa totul sub capac 15 minute. La final adauga parmezanul, amesteca bine si orneaza cu patrunjel tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita ... , dar merge si un vin alb proaspat. Noi am incercat Feteasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare de mare si piper alb Punem pe farfurii inelele speciale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prima data taiem fileurile de peste bine spalate si curatate. Le asezonam într-un castron cu un pic de vin si în acelasi taiem fin patrunjelul, maghiran, usturoiul si ceapa si punem totul pe peste. Acum puteti Preincalzi cuptorul la 200. Se pune fiecare bucata de peste pe hartie de copt,.condim cu ulei si seminte de susan ,pentru decor si închidem foliile .Fiecare separat.: Coaceti timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ciupercile si putin ulei. Se serveste cald, ornat cu patrunjel si ... g ciuperci, un pahar de vin alb, 50 g de unt, ulei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ... servire. - 1 kg ardei grasi. Sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... presara cu patrunjel verde. Se serveste cu pireu de spanac. - 1/2 kg ... , 200 g unt, 1/2 pahar cu vin alb, 1/2 lamiie, 4-5 linguri zeama de carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, se presara putina sare, piper si putin alcool, se face o taietura in care se introduce o felie de sunca presata. Se trece prin faina alba, prin oul batut, dupa care prin pesmet si se pune la prajit in ulei incins. - 200 g peste alb, 80 g sunca presata, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, faina alba. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro