Cauta in 28.573 retete
Ingredientele pentru blat se amesteca toate direct în tava pentru tort cu peretii detasabili. Se introduce la cuptorul preîncalzit la 180 de grade Celsius si se lasa 25-30 de minute. Se lasa la racit, timp în care se prepara crema pentru ornat. Pentru crema de ciocolata se amesteca frisca lichida cu bucatile de ciocolata si se lasa pe foc pâna când s-a topit ciocolata. Se toarna crema peste blat si se orneaza cu ajutorul unei linguri ca sa arate ca o floare. Se orneaza cu zmeura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si se unge cu ulei o forma mai mica pentru chec. Se mixeaza bine untul, dupa care se adauga zaharul continuând sa le amesteci bine cu mixerul. Se adauga pe rând câte un ou, folosind în continuare mixerul pentru a omogeniza compozitia. Într-un bol separat se amesteca faina cu praful de copt, semintele de mac, vanilia Bourbon si coaja de lamâie. Se adauga peste compozitia cu oua câte putin din amestecul cu faina si laptele, amestecând...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incredibil de usor si de simplu, este o reteta numai buna pentru ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... vegana treaba. Si, desi e foarte simplu, probabil o sa vorbesc mai mult ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... simpla. De fapt ... doua variante : 1. simplu 2. simplu de tot Ca ingrediente ... tot: Varianta 1 : suc de rosii simplu : am dat rosiile prin masina ... fiert... Varianta 2 : suc de rosii simplu de tot: Dupa ce am ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... limba romana). Reteta de blat simplu se preteaza pentru o gramada de ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... scortisoara Fie ca il preferati simplu sau cu arome, reteta pe ... preferintele fiecaruia. Personal imi place simplu cu nuca sau doar cu ... 750 g) Eu am facut atat simplu, cat si cu scortisoara. Inca ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Reteta checului de azi am de la o prietena, Mihaela ...pe cat de simplu este de pregatit, pe atat de gustos este. Ingrediente: 3 oua 2 cescute zahar 1 cescuta de ulei 2 cescute de faina pudra de roscove/cacao un praf de sare esenta de vanilie
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
... dor cateodata de un chec simplu, ca in copilarie? Mie da ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... clocotita si sarata se pun pirogii sa fiarba. Cind acestia se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am revenit cu un nou desktop, lene, canicula, deci retete asa, mai non retete, foarte simple, cu ingrediente de sezon. De exemplu in sezonul de saptamana asta am gasit niste creveti prefierti la pret bun de o pofta, 11 lei caserola de 200 de grame. Si ce buni au fost. Sosul despre care va povestesc pe scurt, e o combinatie foarte simpla, de putina ceapa verde, usturoi, pulpa de rosii, patrunjel, vin. Asa ca am executat sosul pentru creveti (cum ziceam, ai mei fiind prefierti trebuie doar sa...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
Neavand nimic dulce prin casa, in afara de nelipsita ciocolata, am pregatit rapid un tort. Si pentru ca un bun amic mi-a atras atentia asupra etapelor primordiale in pregatirea unui tip de blat, o sa va destainui si voua ideile principale, desi ma indoiesc ca nu le-ati cunoscut deja inaintea mea... Intai de toate am separat 5 oua . Am batut bine albusurile cu 3 linguri de zahar , cat sa stea compozitia bat in fata bucatarului, adica je. Apoi mi-am aruncat atentia asupra ochiosilor galbeni ,...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge ulei din abundenta într-o tigaie adânca. Într-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se toarna laptele, ouale batute si uleiul si se amesteca pâna la omogenizare. Se adauga merele si se amesteca pâna când acestea sunt distribuite uniform. Cu o lingura se ia din aluatul obtinut si se prajesc pe ambele parti pâna când gogosile devin aurii. E important sa fie prajite în serii mici, astfel încât acestea sa nu fie aglomerate. Se scot din ulei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Varianta I : Portii pentru 2 persoane 1 ceasca de orez cu bob rotund 4-5 cesti supa de legume sau carne Ulei de masline Sare sau vegeta Patrunjel verde Pastarnac, patrunjel, morcov, telina, ceapa alba si rosie, cozile de patrunjel le punem la fiert in apa cu sare, apa cat sa le acopere cu 2-3 degete. Le-am taiat felii subtiri sa fiarba mai repede si ceapa am lasat-o intreaga. Orezul se spala neaparat in 3 ape dupa care in a patra apa se lasa la inmuiat cateva ore sau peste noapte. Punem...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Convinge-te singura de rapiditatea cu care il poti prepara. Reteta se prepara fara foc, nu contine produse animale si este 100% sanatoasa. Ingrediente pentru crusta 1 cana nuci macadamia sau braziliene 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite zeama de lamaie putina sare Ingrediente pentru crema 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore in apa si scurs) 1 ceasca unt de cocos 2 lingurite zeama de lamaie 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pui, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Se taie puii bucati, se pune sare si piper si se pun in tigaie peste grasimea cat mai fierbinte. Imediat dupa ce s-a format crusta pe ambele parti, se incetineste focul Mod de servire Se serveste cu garnitura de cartofi natur, orez, ciuperci etc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare Mod de preparare: Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul: 800 gr. faina, 100 gr. margarina, 50 gr. ulei, 150 gr. zahar, 40 gr. drojdie, 500 ml. lapte, 4 galbenusuri, o lingura gris, o lingurita rasa de sare; Mod de preparare: Se pun drojdia si o lingurita de zahar in jumatate de pahar de lapte caldut. Se amesteca si se pune deoparte sa creasca. Se cerne faina intr-un vas adinc. Peste ea se toarna drojdia crescuta si se amesteca. Se topeste margarina impreuna cu uleiul si se amesteca cu faina. Se adauga galbenusurile frecate cu sarea,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com