Cauta in 21.048 retete
Ingredientele pentru blat se amesteca toate direct în tava pentru tort cu peretii detasabili. Se introduce la cuptorul preîncalzit la 180 de grade Celsius si se lasa 25-30 de minute. Se lasa la racit, timp în care se prepara crema pentru ornat. Pentru crema de ciocolata se amesteca frisca lichida cu bucatile de ciocolata si se lasa pe foc pâna când s-a topit ciocolata. Se toarna crema peste blat si se orneaza cu ajutorul unei linguri ca sa arate ca o floare. Se orneaza cu zmeura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si se unge cu ulei o forma mai mica pentru chec. Se mixeaza bine untul, dupa care se adauga zaharul continuând sa le amesteci bine cu mixerul. Se adauga pe rând câte un ou, folosind în continuare mixerul pentru a omogeniza compozitia. Într-un bol separat se amesteca faina cu praful de copt, semintele de mac, vanilia Bourbon si coaja de lamâie. Se adauga peste compozitia cu oua câte putin din amestecul cu faina si laptele, amestecând...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... simpla. De fapt ... doua variante : 1. simplu 2. simplu de tot Ca ingrediente ... tot: Varianta 1 : suc de rosii simplu : am dat rosiile prin masina ... fiert... Varianta 2 : suc de rosii simplu de tot: Dupa ce am ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... dor cateodata de un chec simplu, ca in copilarie? Mie da ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... scortisoara Fie ca il preferati simplu sau cu arome, reteta pe ... preferintele fiecaruia. Personal imi place simplu cu nuca sau doar cu ... 750 g) Eu am facut atat simplu, cat si cu scortisoara. Inca ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge ulei din abundenta într-o tigaie adânca. Într-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se toarna laptele, ouale batute si uleiul si se amesteca pâna la omogenizare. Se adauga merele si se amesteca pâna când acestea sunt distribuite uniform. Cu o lingura se ia din aluatul obtinut si se prajesc pe ambele parti pâna când gogosile devin aurii. E important sa fie prajite în serii mici, astfel încât acestea sa nu fie aglomerate. Se scot din ulei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Varianta I : Portii pentru 2 persoane 1 ceasca de orez cu bob rotund 4-5 cesti supa de legume sau carne Ulei de masline Sare sau vegeta Patrunjel verde Pastarnac, patrunjel, morcov, telina, ceapa alba si rosie, cozile de patrunjel le punem la fiert in apa cu sare, apa cat sa le acopere cu 2-3 degete. Le-am taiat felii subtiri sa fiarba mai repede si ceapa am lasat-o intreaga. Orezul se spala neaparat in 3 ape dupa care in a patra apa se lasa la inmuiat cateva ore sau peste noapte. Punem...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Convinge-te singura de rapiditatea cu care il poti prepara. Reteta se prepara fara foc, nu contine produse animale si este 100% sanatoasa. Ingrediente pentru crusta 1 cana nuci macadamia sau braziliene 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite zeama de lamaie putina sare Ingrediente pentru crema 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore in apa si scurs) 1 ceasca unt de cocos 2 lingurite zeama de lamaie 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pui, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Se taie puii bucati, se pune sare si piper si se pun in tigaie peste grasimea cat mai fierbinte. Imediat dupa ce s-a format crusta pe ambele parti, se incetineste focul Mod de servire Se serveste cu garnitura de cartofi natur, orez, ciuperci etc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare Mod de preparare: Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul: 800 gr. faina, 100 gr. margarina, 50 gr. ulei, 150 gr. zahar, 40 gr. drojdie, 500 ml. lapte, 4 galbenusuri, o lingura gris, o lingurita rasa de sare; Mod de preparare: Se pun drojdia si o lingurita de zahar in jumatate de pahar de lapte caldut. Se amesteca si se pune deoparte sa creasca. Se cerne faina intr-un vas adinc. Peste ea se toarna drojdia crescuta si se amesteca. Se topeste margarina impreuna cu uleiul si se amesteca cu faina. Se adauga galbenusurile frecate cu sarea,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 300 gr zahar, 300 gr faina, 100 ml ulei, un pliculet praf de copt, 2-3 linguri cacao si dupa preferinte: nuci, stafide, rahar Mod de preparare: Dupa ce se bat bine albusurile se adauga treptat 6 linguri de apa rece apoi pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, faina si praful de copt stins. Se amesteca cu nuca taiata (sau rahatul, stafidele) si se toarna mai bine de jumate din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina. Restul se coloreaza cu cacao si se toarna in tava peste cea alba....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua intregi, o cana lapte, o cana ulei, 2 cani zahar, 3 1/2 cani faina, bicarbonat, coaja lamiie Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele si se pune compozitia in forma unsa si tapetata. Se poate pune in jumatate de compozitie cacao. In cazul acesta se pune mai putina faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mai întâi faci aluatul, amestecând apa calduta cu drojdia si zaharul. Lasi 10 minute sa creasca, apoi pui într-un vas faina, sarea, uleiul si drojdia crescuta. Vei obtine un aluat omogen, pe care îl lasi timp de o ora la cald, ca sa creasca. Întinde aluatul într-un blat cu forma sferica sau în forma pe care o are tava de copt. Pune aluatul în tava, unge-l cu suc de rosii, apoi adauga feliile de salam uscat, mozzarella si maslinele si lasa la copt timp de 25 de minute. Când pizza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza cartofii într-un singur strat, într-un vas rezistent la microunde. Seteaza cuptorul cu microunde la putere mare si lasa cartofii pâna când pot fi întepati usor cu furculita, timp de aproximativ 7-9 minute. Scoate cartofii si piseaza-i imediat în bol, folosind o spatula pentru piure. Toarna laptele peste cartofi, adauga cubuletele de unt si sare dupa gust. Pune iar cartofii la cuptor si încalzeste timp de un minut. Scoate bolul din cuptor si amesteca bine. Pune iar la cuptor,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema caramel,sos de ciocolata cu nuci pralinate,crema vanilie cu zmeura-2,2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
300 gr. zahar, 200 gr. smantana, 2 oua, 1/4 ceasca unt usor incalzit, 300 gr. faina, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 1 pachetel zahar vanilat Mod de preparare: Se bate spuma zaharul cu ouale. Se adauga smantana, praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie. Se amesteca bine, apoi se pune untul si faina putin cite putin, amestecandu-se bine sa nu se formeze cocoloase. Se pune compozitia intr-o forma de chec unsa si presarata cu faina,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com