Cauta in 21.308 retete
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Codul se acopera cu sarea grunjoasa si se lasa la frigider pentru 24 de ore. Dupa aceea, se clateste cu apa rece si se acopera din nou cu apa rece, lasând pestele pentru înca 12 ore în frigider, schimbând apa de câteva ori. Se marunteste codul cu mâinile, sau se taie bucatele mici, scapând de piele sau oase. Ceapa se taie inele si se pun în apa fiarta timp de 10 secunde. Se scot, se racesc în apa cu gheata si se scurg bine de tot. În bolul în care se afla codul se adauga ceapa,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema caramel,sos de ciocolata cu nuci pralinate,crema vanilie cu zmeura-2,2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
300 gr. zahar, 200 gr. smantana, 2 oua, 1/4 ceasca unt usor incalzit, 300 gr. faina, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 1 pachetel zahar vanilat Mod de preparare: Se bate spuma zaharul cu ouale. Se adauga smantana, praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie. Se amesteca bine, apoi se pune untul si faina putin cite putin, amestecandu-se bine sa nu se formeze cocoloase. Se pune compozitia intr-o forma de chec unsa si presarata cu faina,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg mere, 1/2 pahar zahar, 2 linguri unt, 1/2 pahar apa Mod de preparare: Sufleul de mere se prepara fara faina. Se rad merele curatate de coaja si se pun la foc cu zahar si putin unt, picurindu-se putin cite putina apa. Daca este posibil se adauga si 1-2 linguri de vin. Se fierbe pana devine ca o pasta. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu albusurile spuma. Se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare. - 2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu amidonul si cu praful de copt. Albusurile se bat bine cu telul sau cu mixerul, se adauga apa (pentru a creste cantitatea de albus) si virful de sare. Se adauga galbenusurile si faina. Se tapeteaza tava de tort cu ulei si hirtie de pergament, se toarna compozitia si se da la cuptot, in prealabil incins, la foc mic. - 3 oua, 2 linguri cu amidon, 1 lingura cu virf de faina, 1 vf. de sare, 1 lingura de apa, 1 lingurita de praf de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu 10 creme, vrei ceva simplu si usor. Asa am ajuns ... & co. s-a facut foarte repede si simplu, a fost aromata si musafirilor le ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 750 g faina (am amestecat si faina integrala) 150 ml iaurt simplu 150 ml lapte 150 ml apa 1 pliculet de drojdie 2 oua 1 lingurita cu varf sare 75 ml ulei 1 lingurita zahar Aceasta reteta am invatat-o de la maestra aluaturilor, draga noastra Mihaela , unde gasiti si pasii ce trebuie urmati pentru pregatirea acestor painici. Rezultatul este delicios, pufos si fraged. Va incurajez sa-l incercati!
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 3 oua amestec mexican branza telemea piper O masa deosebita pentru micul dejun, foarte simplu de facut. Legumele din amestecul mexican se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc incep pana se dezgheata si sunt gatite. Intre timp bateti ouale si turnati-le peste legumele din tigaie, amestecand in continuu. Presarati in omleta telemea proaspata maruntta, tineti pe foc pana se topeste putin si serviti fierbinte.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se umple borcanul. Cam atat... simplu, nu? Sigilati borcanele... pe locuri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mamaliguta , macaroane sau pur si simplu, asa cum am servit-o noi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de sos pentru paste (sos simplu, de rosii cu busuioc) - 250ml ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... maioneza vegetala, va sugerez un simplu ulei de masline sau un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... gr pesmet aromatizat (adica pesmet simplu, amestecat cu mirodenii: sare, piper ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... unt, 380 g orez (Arborio sau simplu, cu bobul lung), 125 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ) 1-1/2 cana lapte degresat (sau iaurt simplu) 1/2 cana galbenusuri de ou 3 lingurite ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se amesteca toate ingredientele, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se serveste pe paine cu muraturi, rosii, ardei sau simplu. - O cutie pate vegetal, 2 linguri margarina, 2-3 lingurite mustar (simplu sau cu boabe), sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lapte de vaca sau iaurt simplu sare dupa gust Mod de ... lapte de vaca sau iaurt simplu. Servire: caldut Timp de preparare ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
In timp ce incalziti cuptorul, spalati si scurgeti spanacul, tocati-l marunt si presarati putina sare. Il lasati putin apoi il scurgeti de apa. Amestecati ouale, brânza rasa si smântâna si le puneti peste spanac. Ungeti o tava cu putin ulei (sau unt), luati foile de foietaj si le puneti pe o suprafata uscata. Puneti o foaie de foietaj în tava si taiati marginile ce dau pe dinafara. O ungeti cu ulei folosind mâinile sau o pensula curata. În timp ce turnati umplutura, ar fi bine sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro