pirog simplu
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
pandispan simplu, pirog, cozonac simplu, pirog de post, chec simplu, pirog cu mere, pirog mere chefir, pilaf simplu mod de preparare, zefir simplu, sup harcio simplu
Codul se acopera cu sarea grunjoasa si se lasa la frigider pentru 24 de ore. Dupa aceea, se clateste cu apa rece si se acopera din nou cu apa rece, lasând pestele pentru înca 12 ore în frigider, schimbând apa de câteva ori. Se marunteste codul cu mâinile, sau se taie bucatele mici, scapând de piele sau oase. Ceapa se taie inele si se pun în apa fiarta timp de 10 secunde. Se scot, se racesc în apa cu gheata si se scurg bine de tot. În bolul în care se afla codul se adauga ceapa,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In timp ce incalziti cuptorul, spalati si scurgeti spanacul, tocati-l marunt si presarati putina sare. Il lasati putin apoi il scurgeti de apa. Amestecati ouale, brânza rasa si smântâna si le puneti peste spanac. Ungeti o tava cu putin ulei (sau unt), luati foile de foietaj si le puneti pe o suprafata uscata. Puneti o foaie de foietaj în tava si taiati marginile ce dau pe dinafara. O ungeti cu ulei folosind mâinile sau o pensula curata. În timp ce turnati umplutura, ar fi bine sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. zahar, 200 gr. smantana, 2 oua, 1/4 ceasca unt usor incalzit, 300 gr. faina, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 1 pachetel zahar vanilat Mod de preparare: Se bate spuma zaharul cu ouale. Se adauga smantana, praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie. Se amesteca bine, apoi se pune untul si faina putin cite putin, amestecandu-se bine sa nu se formeze cocoloase. Se pune compozitia intr-o forma de chec unsa si presarata cu faina,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg mere, 1/2 pahar zahar, 2 linguri unt, 1/2 pahar apa Mod de preparare: Sufleul de mere se prepara fara faina. Se rad merele curatate de coaja si se pun la foc cu zahar si putin unt, picurindu-se putin cite putina apa. Daca este posibil se adauga si 1-2 linguri de vin. Se fierbe pana devine ca o pasta. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu albusurile spuma. Se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare. - 2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu amidonul si cu praful de copt. Albusurile se bat bine cu telul sau cu mixerul, se adauga apa (pentru a creste cantitatea de albus) si virful de sare. Se adauga galbenusurile si faina. Se tapeteaza tava de tort cu ulei si hirtie de pergament, se toarna compozitia si se da la cuptot, in prealabil incins, la foc mic. - 3 oua, 2 linguri cu amidon, 1 lingura cu virf de faina, 1 vf. de sare, 1 lingura de apa, 1 lingurita de praf de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu 10 creme, vrei ceva simplu si usor. Asa am ajuns ... & co. s-a facut foarte repede si simplu, a fost aromata si musafirilor le ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 750 g faina (am amestecat si faina integrala) 150 ml iaurt simplu 150 ml lapte 150 ml apa 1 pliculet de drojdie 2 oua 1 lingurita cu varf sare 75 ml ulei 1 lingurita zahar Aceasta reteta am invatat-o de la maestra aluaturilor, draga noastra Mihaela , unde gasiti si pasii ce trebuie urmati pentru pregatirea acestor painici. Rezultatul este delicios, pufos si fraged. Va incurajez sa-l incercati!
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 3 oua amestec mexican branza telemea piper O masa deosebita pentru micul dejun, foarte simplu de facut. Legumele din amestecul mexican se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc incep pana se dezgheata si sunt gatite. Intre timp bateti ouale si turnati-le peste legumele din tigaie, amestecand in continuu. Presarati in omleta telemea proaspata maruntta, tineti pe foc pana se topeste putin si serviti fierbinte.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se umple borcanul. Cam atat... simplu, nu? Sigilati borcanele... pe locuri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mamaliguta , macaroane sau pur si simplu, asa cum am servit-o noi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de sos pentru paste (sos simplu, de rosii cu busuioc) - 250ml ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... maioneza vegetala, va sugerez un simplu ulei de masline sau un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... gr pesmet aromatizat (adica pesmet simplu, amestecat cu mirodenii: sare, piper ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... unt, 380 g orez (Arborio sau simplu, cu bobul lung), 125 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca toate ingredientele, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se serveste pe paine cu muraturi, rosii, ardei sau simplu. - O cutie pate vegetal, 2 linguri margarina, 2-3 lingurite mustar (simplu sau cu boabe), sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Asaza pe fundul cupelor de înghetata afinele proaspete. Mixeaza în robotul de bucatarie iaurtul, menta, mierea de albine, dupa care adauga si fructele congelate. Pune înghetata peste afinele proaspete deja aranjate în cupe. Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Ouale se separa.Cele 5 albusuri se bat spuma tare cu un praf de sare;se lasa deoparte.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna devin cremoase,apoi se adauga pe rând,untul topit si laptele.Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua,apoi se cerne peste galbenusuri;se omogenizeaza.Compozitia se toarna peste albusuri si se amesteca cu grija pentru a nu se lasa spuma. Turnam aluatul într-o tava în forma de inimioara(22 x 21,5 cm) sau într-o forma rotunda(24 cm),cu peretii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron se amesteca grisul si uleiul pana cand sunt bine combinate.Se adauga 1 cana de zahar,iaurtul,vanilia,scortisoara si praful de copt.Se omogenizeaza. Se pune acest aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara migdalele curatate. Se da la cuptorul preincalzit timp de 45-50 minute. Intre timp se prepara siropul: Se amesteca cele trei ingrediente si se pun la fiert. Se fierbe pana scade foarte mult, transformandu-se intr-un sirop.Se toarna fierbinte peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul ragu se poate pregati si cu 2-3 zile inainte dupa reteta . Se pastreaza la frigider si se incalzeste usor cand il folositi la lasagna. Pregatiti o tava de 20 x 20 cm (am folosit vasul patrat de Jena) ungand-o cu un strop de ulei, inclusiv pe margini. Puneti o oala larga cu multa apa si o lingurita de sare la fiert. Cand incepe sa fiarba introduceti in apa cate 3-4 foi lasagna (sau mai multe, dupa marimea vasului, dar sa nu fie inghesuite) si lasati-le la fiert la foc mai molcom pana se...
Reţetă de pe retete.eva.ro