Cauta in 21.294 retete
... , timp de aproximativ 3-4 minute. Transfera prajitura Pavlova pe un platou pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare, 5 g drojdie, 100 ml vin alb. Framantam pana obtinem un aluat ... g miere 10 g stafide, 10 g pesmet (alb) dulce (biscuiti macinati), 125 ml ... macinata, 125 g zahar, 30 g pesmet (alb) dulce 13 g miere, 15 g stafide ... , 22 g nuca macinata, 22 g pesmet (alb) dulce, scortisoara. Curatam merele, le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Delicioasa, categoric! Iar imi lasa apa gura Va poftesc la ceva clasic: Prajitura magura. INGREDIENTE pentru blat 8 oua 200 g. de zahar 180 g faina 1 plic praf de copt 40 ml ulei 30 ml apa 1 praf de sare (pentru albusuri) Ingrediente pentru crema 250 ml smantana pentru frisca 250 g ciocolata (am [&] Post-ul PRAJITURA MAGURA CU BLAT ALB SI CREMA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ... în apa cu sare. Adauga sosul alb în tigaie si adu la fierbere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in care dorinti sa faceti prajitura (eu am ales o forma de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si coaja ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline si untul într-o tigaie. Adauga prazul si telina si caleste timp de 6-7 minute, pâna ce legumele sunt moi. Adauga usturoiul si lasa un minut, amestecând. Adauga midiile si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera si lasa sa fiarba la foc mic timp de 6-7 minute. Toarna smântâna, amesteca si lasa sa fiarba acoperit înca 5 minute sau pâna midiile s-au deschis. Cele care nu se deschid trebuie aruncate. Serveste cu pâine crocanta, pe care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la calit bucatile de pui în 2 linguri cu uleiul de masline, dupa care se scot pe o farfurie. În aceeasi cratita se pun la calit ceapa si ciupercile cu o lingura de ulei de masline, lasându-se pe foc pâna când se înmoaie putin. Se adauga apoi bucatile de pui, se asezoneaza cu sare, piper si se toarna supa de pui, smântâna lichida si vinul. Adauga si pastele, amesteca bine si lasa totul sub capac 15 minute. La final adauga parmezanul, amesteca bine si orneaza cu patrunjel tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . nuci macinate, 2 lingurite de pesmet alb, zeama de la o lamaie, 3 albusuri ... amestecate cu nucile macinate. Dupa 30 de minute, vei avea o prajitura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... procedam ca si la blatul alb,cu diferenta ca,cacaoa se ... intr-o forma dreptunghiulara astfel:blat alb,crema de ciocolata,blat negru,crema diplomat,blat alb,crema de ciocolata,blat negru,crema diplomat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ).Se pun betele alternativ unul alb,unul cu cacao.Un alt ... la rece,apoi se taie. E o prajitura deosebita,e mai mult de lucru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita ... , dar merge si un vin alb proaspat. Noi am incercat Feteasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare de mare si piper alb Punem pe farfurii inelele speciale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 varza mai mare, 200 g unt, 200 g branza, 2 linguri faina, lapte, sare, sos alb Mod de preparare: Se taie varza sferturi sau felii mari. Se opareste in apa fiarta si numai atit cat sa o cuprinda, se strecoara de apa. Se prepara un sos alb stins cu zeama in care a fiert varza, care se amesteca apoi cu branza rasa. Se asaza jumatate din cantitatea de sos intr-un vas care merge la cuptor, apoi varza si pe deasupra se toarna restul de sos. Se presara branza si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g costita afumata, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca zeama de carne concentrata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. unt, 1 pahar cu vin alb, 1/2 ceasca zeama de carne, gogosele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne scoici, 3 cepe taiate marunt, 1/2 telina taiata cuburi mici, 2 morcovi taiati marunt , 1 legatura patrunjel taiat fin , 500 ml vin alb, 1/2 lingurita , 1/2 lingurita sare, 2 foi de dafin Mod de preparare: Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa care se adauga ceapa, vinul, sare si piper, foile de dafin. Se da un clocot. Mod de servire Se servesc fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com