Cauta in 21.294 retete
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sos, adauga patrunjelul fin tocat, sarea si piperul. Se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine. Pune iar la cuptor, pentru înca un minut. Serveste fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... complet. Se prepara un sos alb cu zeama de la legume ... putina zeama de lamiie. Se serveste fie in farfurie rotunda si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un rasfat dulce, un tort alb, "de zapada" :) ...pentru toti iubitorii ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii ... se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se toarna deasupra un sos alb preparat cu zeama ramasa la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se încinge ulei din abundenta într-o tigaie adânca. Într-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se toarna laptele, ouale batute si uleiul si se amesteca pâna la omogenizare. Se adauga merele si se amesteca pâna când acestea sunt distribuite uniform. Cu o lingura se ia din aluatul obtinut si se prajesc pe ambele parti pâna când gogosile devin aurii. E important sa fie prajite în serii mici, astfel încât acestea sa nu fie aglomerate. Se scot din ulei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Varianta I : Portii pentru 2 persoane 1 ceasca de orez cu bob rotund 4-5 cesti supa de legume sau carne Ulei de masline Sare sau vegeta Patrunjel verde Pastarnac, patrunjel, morcov, telina, ceapa alba si rosie, cozile de patrunjel le punem la fiert in apa cu sare, apa cat sa le acopere cu 2-3 degete. Le-am taiat felii subtiri sa fiarba mai repede si ceapa am lasat-o intreaga. Orezul se spala neaparat in 3 ape dupa care in a patra apa se lasa la inmuiat cateva ore sau peste noapte. Punem...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Reteta de macaroane cu sos alb face parte din categoria "hai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... grasa (30%) 300 ml vin alb,sec 2 linguri de unt 1/4 lingurita ... 2 linguri patrunjel tocat sare piper alb Preparare: Incingeti cuptorul la 175 ... ciuperci in sos de vin alb se servesc cu diverse garnituri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 gr. cartofi, sare, 1 1/2 linguri cu unt, 1 1/2 linguri faina, 1/2 ceasca lapte, 1/4 ceasca zeama in care au fiert cartofii, 1 galbenus, putin parmezan, putin pesmet Mod de preparare: Se fierb cartofii, dupa ce se curata curatati si se taie in sferturi, in apa sarata. Separat se topeste untul si se amesteca cu faina, fara a se rumeni. Se stinge cu apa de la cartofi, se leaga cu galbenusul si se adauga laptele. Se fierbe pana se ingroasa. Se adauga cartofii, se presara deasupra pesmet si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Convinge-te singura de rapiditatea cu care il poti prepara. Reteta se prepara fara foc, nu contine produse animale si este 100% sanatoasa. Ingrediente pentru crusta 1 cana nuci macadamia sau braziliene 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite zeama de lamaie putina sare Ingrediente pentru crema 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore in apa si scurs) 1 ceasca unt de cocos 2 lingurite zeama de lamaie 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare Mod de preparare: Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul: 800 gr. faina, 100 gr. margarina, 50 gr. ulei, 150 gr. zahar, 40 gr. drojdie, 500 ml. lapte, 4 galbenusuri, o lingura gris, o lingurita rasa de sare; Mod de preparare: Se pun drojdia si o lingurita de zahar in jumatate de pahar de lapte caldut. Se amesteca si se pune deoparte sa creasca. Se cerne faina intr-un vas adinc. Peste ea se toarna drojdia crescuta si se amesteca. Se topeste margarina impreuna cu uleiul si se amesteca cu faina. Se adauga galbenusurile frecate cu sarea,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire patrunjel, 2 fire busuioc, 500 g carne tocata, 5 oua, sare, piper, 2 linguri unt, 100 g morcovi, 150 g varza, 200 g cascaval, 500 ml lapte, suc de lamaie, nucsoara macinata Mod de preparare: Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g muschi de porc sau piept de pui dezosat, 2 linguri unt, 10 boabe de piper verde, 200 ml smantana dulce, sare. Mod de preparare: Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pana devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana, boabele de piper, sare si se lasa pana se ingroasa sosul. Mod de servire Se serveste cu piure, cartofi natur sau ciuperci.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fraged de pui cu sos alb si orez, iar cel mic ... carnea se prepara un sos alb mai subtire, care se fierbe ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
4 oua intregi, o cana lapte, o cana ulei, 2 cani zahar, 3 1/2 cani faina, bicarbonat, coaja lamiie Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele si se pune compozitia in forma unsa si tapetata. Se poate pune in jumatate de compozitie cacao. In cazul acesta se pune mai putina faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com