Cauta in 16.218 retete
Dupa ce se curata cartofii fierti de coaja, se gauresc si se lasa deoparte. În pasul doi, cârnatii se pun în tigaie si se acopera cu apa. Când aceasta s-a evaporat, se pune si putin ulei. Cârnatii fierti-prajiti sunt introdusi în cartofi care se aseaza în tava, se acopera cu felii de cascaval si se lasa la în cuptor pâna când feliile se topesc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un deliciu pentru cei mici, acesti biscuiti cu nuci si vanilie sunt excelenti de facut impreuna cu copiii, mai ales partea de decor. Simplu de facut, gustosi, si cu termen de garantie indelungat, acesti biscuiti sunt ideali si pentru petreceri si serbari. [readalso] Vezi aici si reteta de Turta dulce. [/readalso] Reteta: Biscuiti cu nuci Cap de Ren Ingrediente: 50 grame miez de nuca 100 grame zahar brut 100 grame unt 1 ou 250 grame faina (se poate folosi faina integrala) 1 lingurita praf de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor, in parteneriat cu Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, Muzeul National al Taranului Roman si Clubul Taranului organizeaza, cu ocazia Zilei Mondiale Terra Madre, conferinta cu titlul "Ecogastronomia, de la politici europene la realitati romanesti". Conferinta propune o dezbatere publica despre sustenabilitatea productiei de hrana in Romania. Discutiile, moderate de prof. Vintila Mihailescu (antropolog, Scoala Nationala de Studii Politice si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un eveniment ce se intinde pe mai multe zile, destinat petrecerii timpului liber pe perioada verii. Include zona Gourme cu alimentatie publica, ciocolata si inghetata, dulciuri etc. Perioada: 18-27 iunie, 2010 Locatia: Romexpo Orasul: Bucuresti
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un amestec simplu, destinat a servi drept liant ingredientelor unei pizza de calitate dar, in acelasi timp, gata sa fie oricand transformat intr-un sos de paste rapid, la care e suficient sa mai adaugati cateva ciuperci si sunca pentru a obtine o portie de paste milaneze. Si asta e doar un exemplu. Desi apropiat de ketchup, sosul de rosii pentru pizza are doar cateva similaritati de baza cu acesta (rosii, usturoi, busuioc ) si multe diferente (nu contine amidon, otet, soia, ghimbir, etc), asa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Targul Food4Life organizat in iunie 2010 va reuni companii de catering, home delivery, dar si producatorii de produse bio pentru un maraton al mancarii sanatoase, dar potrivite pentru ritmul alert al vietii cotidiene. Intrarea este libera. Perioada: 25-27 iunie, 2010 Locatia: World Trade Center (Hotel Pullman) Orasul: Bucuresti
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Echipa cevabun.ro va doreste un Craciun fericit, implinit si indestulat. Iubiti si bucurati-va de viata!
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Raclette sau racleta/racleta este denumirea generica pentru tipurile de branza semi-tari de provenienta elvetiana, produse din lapte de vaca nepasteurizat. Cu un gust de unt si o textura ferma, branzeturile raclette sunt denumite dupa modul in care se consuma. Raclette, de la verbul racler  a razui, in franceza, desemneaza instrumentul traditional in care sunt incalzite felii groase de branza pana incep sa se topeasca. Branza care incepe sa se topeasca se razuieste de pe felia pusa la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Primaria Sinaia, in colaborare cu CCI a judetului Prahova, organizeaza a cincea editie a festivalului Sinaia in Bucate  expozitie de arta culinara, dotari, accesorii si aparatura specifice sectorului culinar. Perioada: noiembrie 2010 Locatia: Casino Sinaia
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Expo Arad International (Directia specializata a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad) organizeaza cea de-a XXI-a editie a Targului AGROMALIM. Perioada: 9-12 septembrie 2010 Locatia: Expo Arad International
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Spune-ne care este vinul tau preferat si castigi automat o invitatie la degustatie de vinuri la Festivalul Vintest 2011. Detalii pe pagina noastra de facebook. Click aici
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Stim cu totii ca sucurile contin zahar. Socant e cat demutl zahar contin. Mult mai mult decat va imaginati sau folositi in alte bauturi pe care le preparati singuri.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a crea si servi cel mai bun cocktail. Aceasta editie se va ... vor intrece 8 dintre cei mai buni mixologi. In calificari, concurentii vor ... Gheorghiu, unul dintre cei mai buni manageri de bar din Romania ... inscrisi 30 candidati. Cei mai buni barmani mixologi din Romania vor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Alimentatia Europei antice era impartita in doua lumi distincte si aproape radical diferite: cultivatorii din sudul continentului si vanatorii din nord. Prima era o civilizatie dedicata preponderent cultivarii graului, maslinului si a vitei-de-vie, asa cum a fost surprinsa si sacralizata in textele biblice, iar a doua era lumea triburilor barbare, a iubitorilor de carne si bere. Aspect foarte important, pentru ca dupa sute si chiar mii de ani lumea se va separa relativ pe aceeasi granita...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... In urma cu ceva vreme va invitam sa participati la editia a doua a evenimentului "Bune maniere&Make-up de Lady ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... dupa cateva zile petrecute la Buni Sia, faimoasa mea bunica. De ... mutat fiecare la casa lui, Buni imi lipseste foarte mult si ... nimeni nu stie mai bine decat Buni cand nepotica ei are ceva pe suflet. Si atunci scoate artileria ... foarte rar carne de porc, dar la Buni sunt cele mai bune! Asa ne face ea gratarele, cu ceafa de porc pe ... care le-am gatit cu Buni...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de grade). Sosul mi-a luat ceva mai mult timp. Sincera sa ... Mitinita si am adaptat-o dupa bunul obicei (nu-mi place otetul ... faina, am oua, am chef. Presimt ca va fi o seara buna ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... citit. Pe final, mai am ceva pentru voi. Daruiesc cu drag ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... , colegele mele dragi! Am vrut sa le fac ceva rapid si bun si a iesit mai mult decat o prajitura buna...una de-li-cioa-sa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... . Si adevarul e ca am pus ceva spanac la pastrare anul asta ... un ou fiert. Mult mai bun dupa parerea mea, mult mai ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com