ceva bun
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
ceva dulce facut rapid, ceva dulce ieftin rapid, ceva dulce lapte oua faina zahar, ceva gustos ana olson tarta ciocolata picanta pere inabusite, ceva dulce ana olson tort vienez nuci miere, ceva dulce, emisiunea ceva bun de la euforia stile, ceai finochio pentru ce i bun pagina 2 din 5
In perioada 15 18 martie 2012, in casutele de pe Aleea Negustorilor ROMEXPO, va avea loc Targul de produse traditionale, unde vor participa atat expozantii de produse alimentare traditionale cat si mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat de cele mai diverse categorii. Veti putea achizitiona: Carne si produse din carne Peste si produse din peste Paine si produse de panificatie Lapte si produse din lapte Legume si fructe procesate Miere si produse apicole Bauturi Produse de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mentionata inca din secolul XIII sub aceasta denumire, brie este una din cele mai cunoscute feluri de branza cu mucegai alb din lume. Exista mai multe feluri de brie, printre care cele mai cunoscute sunt cele din nordul Frantei (Seine-et-Marne) si Somerset Brie din Anglia. Brie este o branza moale din lapte de vaca, cu o coaja subtire de culoare alba (alb murdar), produsa in roti mari si turtite. Are un gust de smantana, usor acrisor, si consistenta moale, aproape tartinabila. Coaja este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Romexpo organizeaza Targul International de Bunuri de Consum Bucuresti (TIBCO)- editia a 27-a. In cadrul manifestarii se regasesc in premiera: Salonul Gourmet, Salonul ciocolatei, cafelei, ceaiului si esentelor (editia 1). Perioada: 9-13 Iunie 2010 Locatia: Romexpo Orasul: Bucuresti
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Varianta italiana a omletei, mai lenesa in realizare decat cea frantuzeasca, frittata amesteca toate ingredientele oua si, de obicei, legume si le da la cuptor, nu le impatureste si dichiseste in tigaie ca surata ei de la vest. Aceasta frittata, care poate refolosi cu succes, resturile daca raman vreodata! ale unor [intlink id=7793 type=post]andive gratinate[/intlink] sau ingredientele de mai jos. Portii: 4 Timp preparare: 30 minute Ingrediente: 6 oua 200 grame bacon 3 andive 2 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... facem sau pretindem ca facem ceva mai mult de atat. Ca ... zice sa ai incredere in bunul tau simt. Sa mananci ceea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Asemanatoare cu cheddar, branza provolone este de origine italiana, din lapte de vaca, cu o textura ferma si cu un gust ce variaza in functie de perioada de maturare. Provolone dolce, variantele mai tinere, maturate maxim 3 luni, au un gust fin de unt si coaja subtire. Provolone picante este varianta invechita pana la 2 ani cu un gust mai concentrat si picant, gust ce se datoreaza cheagului din lapte de capra ce e folosit la variantele ce necesita maturare mai mare. Fabricat in diverse forme...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ramen (????) este unul dintre cele mai colorate feluri de mancare ale unei bucatarii destul sobre si matematice cum este cea japoneza. Ajuns in Japonia impreuna cu alte feluri de origine chineza, ramen si-a facut loc in restaurantele nipone fiind unul dintre felurile populare de mancare, pe care le gasesti din cantinele studentesti si pana in rafturile magazinelor de unde il poti cumpara sub forma de supa instant. Pentru ca, in sine, ramen este o supa pe baza de taietei chinezesti din grau,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sortiment de branza asemanator cu Gruyere, Fontina este de origine italina si se prepara din lapte de vaca. Cu textura ferma si consistenta elastica, adevarata Fontina provine din nord-vestul Italiei, din Alpi, iar procesul de productie este unul special: un calup de Fontina este produs din laptele obtinut de la un singur muls, nepasteurizat; branza este presata, fiarta si maturata 3 luni. Fontina autentica are o stampila cu varful Matterhorn din Alpi pentru a fi recunoscuta ca produs...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru ca cel mai bun prieten al carnii (si al legumelor ... legume - intre 1/2 si 1 ora Spor la treaba si pofta buna! _________________________
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O constructie primara, neschimbata de mii de ani, aluatul de pizza este, in fond, un aluat de paine de influenta mediteraneana, o coca existentiala din faina, drojdie, apa, ulei de masline, o picatura de sare si o raza de zahar. Ca in multe retete, populare si importate parca in graba, exista si aici o practica a adaosurilor frauduloase. Daca vreti sa va lasati fantezia sa zburde, puneti-va mintea cu altceva dar lasati blatul de pizza in plata Domnului. Nu are nevoie nici de lapte si nici de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Langos sau langosi, numite in orasele din Ardeal chiar placinte, sunt o friptura rapida, simpla, elastica si pufoasa la interior si crocanta la exterior. Dulci, pudrate cu zahar, sau sarate, presarate cu telemea rasa, aceste prajiturele sunt cel mai ieftin street food , excelent la primele ore ale diminetii. Secretul langosilor consta in aluatul moale, aproape fluid, manevrat pe masa unsa din abundenta cu ulei si prajit la foc iute in baie de ulei pentru a fi moi si usoare. [readalso] Vezi...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Expozitie cu produse si servicii precum: produse bio naturale, ceaiuri, cereale, fructe, siropuri, produse apicole, uleiuri, tincturi si extracte din plante, plante medicinale suplimente nutritive naturale, vitamine, cosmetice, detergenti si solutii bio pentru casa, ambalaje ecologice, produse traditionale romanesti , etc. Perioada: 4-6 iunie, 2010 Locatia: Sala Palatului Orasul: Bucuresti _______________________________
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Couscous (se pronunta cuscus in Romana) este unul dintre cele mai rapide si versatile ingrediente din bucatarie. Provenit din bucatariile nord-africane, cuscusul si-a facut loc in bucatariile moderne din intreaga lume. Si o sa vedeti de ce. Pentru ca daca ai deprins cum sa-l prepari corect si o sa o faci dupa ce citesti materialul acesta, o sa te indragostesti de el. Deoarece poti sa-l folosesti aproape la orice, cu carne, legume sau peste, de la salate la garnituri sau mancaruri...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Beef, Bernaise and Cheese este in egala masura un elogiu adus fripturii de vita si celor care o iubesc. Am inventat si pun ghilimele deoarece inventiile in bucatarie sunt putine si relative acest fel acum cinci ani, pentru o petrecere interna a BBC Romania, incercand sa recompun numele postului de radio din ingredientele autopropuse carnii de vita. Chiar daca intre timp BBC Romania s-a inchis, nici restaurantul nu mai e, ne-a ramas amintirea acestei retete facute oarecum la repezeala...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Semintele de pin sunt seminte comestibile ce provin de la aproximativ 20 de specii de pini din intreaga lume. Cele mai cunoscute in Europa sunt semintele de Pinus Pinea , asa numintul pin parasol, ce faceau parte din dieta populatiilor din bazinul Marii Mediterane inca din vremea Paleoliticului. sursa: wikipedia.org Prezentare : In momentul in care sunt scoase din conurile de pin, semintele au coaja (grosimea cojii difera de la specie la specie). O sursa excelenta de fibre, semintele de pin...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
cevabun.ro va recomanda un eveniment special: Bucate si vinuri alese, cu mancarurile preparate de Radu Popovici si vinurile propuse de WineR0. Detalii si inscrieri aici
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am vazut reteta asta rotindu-se sub ochii mei in Nisa, intr-un magazin al carui singur nobil scop era sa vanda pui, sub toate formele de agregare si preparare. Cel mai interesant era insa, de departe, rotisorul pe ale carui tepuse se topeau de placere vreo douazeci de pui. Toate ca toate dar sub pui, intr-o tava cu doua degete de apa asa, ca sa nu se usuce carnea in care picura sfaraitor grasimea de pe pui, se rumeneau cativa cartofiori noi, imbatati de aroma proaspata a rozmarinului....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ardei copt. Ca sa iasa bun asa cum le iese italienilor ... . Spor la treaba si pofta buna! [readalso] Vezi aici si reteta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Tocanita asta e atat de simpla incat nici nu prea mai are nevoie de reteta propriu zisa. Ii spui numele si stii ce ai de facut. Mai apoi e atat de ieftina ca poti face sa roseasca pana si un bon de masa. Insa tocanita asta saracacioasa si primitiva, veritabil cartofus taranescus preistoric, facuta din mai nimic, subliniaza cum nu se poate mai bine ca un pic de imaginatie compenseaza multe alte lipsuri. Am incropit fiertura asta pentru prima data acum aproape 20 de ani, intr-o cratita...
Reţetă de pe www.cevabun.ro