ce vin se bea la pastrama de oaie
Pagina 1 din 5
... se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zece minute. Se pun apoi fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa sa fiarba pana cand ... . Se poate adauga si un ardei iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei grasi, doua cepe, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lumea stie ca, in teorie, vinul rosu se serveste la temperatura ... despre temperaturile corecte de servire a vinului. Primul pas este stabilirea temperaturii ... , cu un termometru special pentru vin. Acesta se poate achizitiona din ... specializate sau online. Apoi, aducerea vinului la temperatura corecta pentru a-i scoate ... in evidenta prospetimea dintr-un vin alb, acesta va fi servit ... cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi ... de porc, adaugati sosul de vin in care s-a marinat muschiul, prunele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Mai apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceapa devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 8 - 10 minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune vinul cu zaharul într-o tigaie la fiert, mestecând pâna când zaharul s-a dizolvat. Lasa aproximativ 2 minute la foc si apoi pune-o deoparte. Amesteca pepenele, capsunile, strugurii si menta într-un vas pentru salata. Toarna amestecul cald cu vin peste si amesteca. Acopera-l si lasa-l în frigider la racit aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii de lamaie. Sosul de vin: usturoiul se curata, se toaca ... si verdeata uscata. Se adauga vinul- eu am avut rose demidulce ... se stropesc cu sosul de vin si se lasa la rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mari, in trei. Taie pastrama de pui julien, iar casul ... serveste-o imediat. - 2 salate mari, 200 g pastrama afumata de pui, 2 portocale mari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se adauga o cana de vin. Se verifica cu o paleta daca ... tava, se toarna restul de vin (250 ml) si o cana de ... ulei de masline, 500 ml vin rosu sec, 1 cana de apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cand s-a rumenit pestele, se adauga 1/4 I vin negru, piper, cateva linguri de ... inabusit. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, 1/4 I vin negru, piper, citeva linguri zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul si nucsoara si se acopera ... , 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putin unt taiat in bucatele, vinul alb si doua cani de ... g mere, 150 g unt, 300 ml vin alb demisec, sare, piper, cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro