Cauta in 21.292 retete
50 ml vin rosu sec, 50 ml visinata, 50 ml Sprite, 50 ml afinata (facultativ), lamiie Mod de preparare: Se amesteca vinul cu visinata, Sprite si afinata. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata si o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. capsuni, 250 gr.zahar tos, 1 pahar vin rosu, 1/2 lamiie coaja de lamiie Mod de preparare: Din zahar, vin si coaja de lamiie se fierbe un sirop gros. Cald, se toarna peste capsunile curatate, spalate, scurse pe sita si puse intr-o salatiera. Se da la rece. Mod de servire Se serveste peste 3-4 ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. branza de oaie, 50 gr. unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ) Mod de preparare: Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecand bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se foloseste pentru sandvisuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mari, in trei. Taie pastrama de pui julien, iar casul ... serveste-o imediat. - 2 salate mari, 200 g pastrama afumata de pui, 2 portocale mari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se adauga o cana de vin. Se verifica cu o paleta daca ... tava, se toarna restul de vin (250 ml) si o cana de ... ulei de masline, 500 ml vin rosu sec, 1 cana de apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pulpe de pui, 1 pahar de vin rosu de buna calitate, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g macaroane, 25 g unt, 50 ml vin, 50 g cascaval, 25 g sare Mod ... se strecoara si se adauga vin si se mai lasa putin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , cand s-a rumenit pestele, se adauga 1/4 I vin negru, piper, cateva linguri de ... inabusit. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, 1/4 I vin negru, piper, citeva linguri zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 pui, 2 linguri untdelemn, 150 gr. ciuperci, patrunjel, vin alb Mod de preparare: Se pun bucatile de pui in untdelemn cu putina apa si se lasa sa fiarba inabusit 1/4 ora. Ciupercile taiate felii, impreuna cu ceapa se inabusa separat in putina margarina. Se amesteca bucatile de pui cu ciupercile, se adauga vinul cu putina apa. Se lasa sa scada la cuptor. Mod de servire Se servesc reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . pesmet, 100 gr. ceapa, 1 paharel vin, pasta de rosii, condimente Mod ... grasime, adaugind la sfirsit si vinul. Se aureste ceapa tocata in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... porc, cu putina slanina, ulei ,vin rosu, catei de usturoi, 4 cutiute ... rumeneasca si se stropeste cu vin.Usturoiul se piseaza si se ... rosii sau bulionul amestecat cu vin, se lasa sa scada vreo ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul si nucsoara si se acopera ... , 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 g ficatei, o ceapa mare, 100 ml ulei, un usturoi, o legatura verdeata, piper macinat si boabe, 50 ml vin alb Mod de preparare: Se curata si se spala ficateii apoi se pun al scurs. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins. Se adauga ficateii care se rumenesc impreuna cu ceapa. Cind sunt bine patrunsi se toarna vinul, putina apa, mirodeniile, verdeata tocata, usturoiul pisat. Se lasa sa fiarba la foc mic pana ficateii sunt bine fierti. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida medie, 200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata),250 gr cascaval sau mozarella Mod de preparare: Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pana cind cascavalul e complet...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... putin unt taiat in bucatele, vinul alb si doua cani de ... g mere, 150 g unt, 300 ml vin alb demisec, sare, piper, cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade branza in castronul de supa si se toarna peste ea supa fierbinte si strecurata. Se serveste cu cuburi de paine prajita. - 1 l supa de carne de vita sau pasare, 3 linguri branza de oaie rasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bulion si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba inabusit ... grasime, o lingura faina, 1 pahar de vin, o lingura bulion, sare, piper, cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in care se pune unt, vin, putina apa si se da ... pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt, 3-4 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Din zahar, vin si coaja de lamaie se fierbe un sirop gros. Cald, se toarna peste capsunile curatate, spalate, scurse pe sita si puse intr-o salatiera. Se da la rece. Se serveste peste 3-4 ore. - 500 g capsuni, 250 g zahar tos, 1 pahar vin rosu, 1/2 lamaie, coaja de lamaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 200 gr. unt, 1/2 pahar cu vin alb, 1/2 lamiie, 4-5 linguri zeama de ... . In grasimea ramasa se toarna vinul si zeama de carne. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com