ce vin se bea la pastrama de oaie
Pagina 2 din 5
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pui mare, 1/2 kg. smantana, 1 pahar vin alb, 1 lingurita faina, sare, o lingura unt Mod de preparare: Puiul taiat bucati se asaza intr-o cratita cu unt si sare. Se fierbe in abur, in cratita acoperita. Cind este fiert pe jumatate, se adauga un pahar mare de smantana batuta cu o lingurita de faina si un pahar de vin alb de buna calitate. Dupa ce a fiert pe deplin, se adauga restul de smantana. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper ... ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul si nucsoara si se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 paharel de cognac, 1 sticla de vin rosu, Mod de preparare: Se ... trei sferturi din sticla de vin. Daca folositi costita afumata, opariti ... . Se mareste focul, iar cind vinul da in clocot, se varsa peste cocos. Se adauga vin pana se acopera bucatile de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 pui mijlociu de persoana, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc. telina, 1 pahar vin alb, 1 dl ulei, putin unt, sare Mod de preparare: Se curata puii, se spala, se sareaza si se ung cu unt. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o tava unsa bine cu ulei; deasupra se aseaza zarzavatul taiat felii sau dat prin razatoarea mare si apoi puii. Se da tava la cuptor. In timpul rumenirii se stropesc cu vin. Cind sunt gata, se taie in bucati si se tin la cald pana se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei, patrunjel verde, 1/2 pahar cu vin alb, 1 lingurita faina, zeama de ... sau apa calda si cu vinul. Se lasa sa mai dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mari, in trei. Taie pastrama de pui julien, iar casul ... serveste-o imediat. - 2 salate mari, 200 g pastrama afumata de pui, 2 portocale mari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se adauga o cana de vin. Se verifica cu o paleta daca ... tava, se toarna restul de vin (250 ml) si o cana de ... ulei de masline, 500 ml vin rosu sec, 1 cana de apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cand s-a rumenit pestele, se adauga 1/4 I vin negru, piper, cateva linguri de ... inabusit. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, 1/4 I vin negru, piper, citeva linguri zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 pui, 2 linguri untdelemn, 150 gr. ciuperci, patrunjel, vin alb Mod de preparare: Se pun bucatile de pui in untdelemn cu putina apa si se lasa sa fiarba inabusit 1/4 ora. Ciupercile taiate felii, impreuna cu ceapa se inabusa separat in putina margarina. Se amesteca bucatile de pui cu ciupercile, se adauga vinul cu putina apa. Se lasa sa scada la cuptor. Mod de servire Se servesc reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . pesmet, 100 gr. ceapa, 1 paharel vin, pasta de rosii, condimente Mod ... grasime, adaugind la sfirsit si vinul. Se aureste ceapa tocata in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul si nucsoara si se acopera ... , 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putin unt taiat in bucatele, vinul alb si doua cani de ... g mere, 150 g unt, 300 ml vin alb demisec, sare, piper, cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade branza in castronul de supa si se toarna peste ea supa fierbinte si strecurata. Se serveste cu cuburi de paine prajita. - 1 l supa de carne de vita sau pasare, 3 linguri branza de oaie rasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bulion si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba inabusit ... grasime, o lingura faina, 1 pahar de vin, o lingura bulion, sare, piper, cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in care se pune unt, vin, putina apa si se da ... pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt, 3-4 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Din zahar, vin si coaja de lamaie se fierbe un sirop gros. Cald, se toarna peste capsunile curatate, spalate, scurse pe sita si puse intr-o salatiera. Se da la rece. Se serveste peste 3-4 ore. - 500 g capsuni, 250 g zahar tos, 1 pahar vin rosu, 1/2 lamaie, coaja de lamaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , usturoi curatat si taiat marunt, vin, sare si piper boabe. Pestele ... cap, 1 ceasca de ulei, 1 pahar vin alb, 1 lingura bulion, usturoi, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro