Cauta in 20.697 retete
Toate ingredientele pentru blat se amesteca cu telul sau cu mixerul, iar compozitia se pune în tava la foc mediu pentru aproximativ jumatate de ora. Când e facuta, prajituta se crapa fin la suprafata. Pentru glazura, se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc, având grija sa nu se lipeasca si asteptam pâna se topeste zaharul. Se lasa la racit 4, 5 minute si se adauga 2 lg de unt/ margarina. Între timp, blatul se lasa la racit, apoi se taie marginile si bucatile ca pentru servire,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. rosii, 200 gr.ceapa, 2 mere mari, 1 ardei gras (sau kapia), 1 pahar otet (de 3 grade), zeama de la 2 lamii, 1 lingurita sare, 100 gr. zahar, 1 lingurita boabe enibahar, 1 foaie dafin maruntita Mod de preparare: Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor. Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg de peste (crap, hering, stavrid, macrou), 400 gr. ceapa, 300 gr. morcovi, 500 gr. castraveti murati, 2 linguri pasta de tomate, 100 gr. masline, 120 ml ulei, 75 ml vin alb sec, o legatura patrunjel, 1-2 foi dafin, sare piper, cimbru. Mod de preparare: Pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se taie in bucati mici. Legumele se curata de coaja(inclusiv castravetii), se spala. Ceapa se taie marunt, castravetii si morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, iar maslinele se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prajesc usor in ulei si, cand s-au muiat, se pun in ... se potriveste gustul sarat. Aceasta zacusca se poate pastra si pe iarna. Pentru aceasta, cand este gata, se pune in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
CONCURS INCHEIAT Condimentele Kotanyi sunt prezente pe piata intr-o gama extrem de variata, pentru toate gusturile si toate buzunarele . Incepand de la banalela sare si banalul piper , pana la produse bio , mixuri pentru gratar , verdeturi , patiserie si multe altele. Din multitudinea de produse Kotanyi va condimenteaza mucenicii oferind 3 premii a cate 12 plicuri de co ndimente. Concursu l se va desfasura in perioada 1-9 martie iar castigatorii vor fi alesi cu random .org . si vor fi afisati...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Concursul a luat sfarsit, multumesc frumos sponsorului Kotanyi Romania pentru generozitate. Multumesc tuturor pentru participare. Lista participanti: Antoanela Sabangeanu Catalina Gabriela Oana Mihaela Chisnenco Micsa Adriana hossu emil Lumiita Diaconu Moncia Horoiu Rasfatul de zi cu zi Lili Dana Ph Vio Dante Flori Flory Isaia cornea laurenta Dumitru Cristina Mihai Ionica Cercel Mihaela Kiss Kormi dascalu ioana dorina Vasile Cismas Daiana Vereb victorioasa concursuri Andreea Indrei(Calin)...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... -vie.blogspot.com/2011/06/zacusca-raw.html Ingrediente: 1 ardei gras ... sare si piper si gata zacusca, e un deliciu extrem de sanatos ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
1/2 kg ulei, 1 1/2kg ceapa, 1 1/2kg morcov, 3 kg gogosari (sau capia) copti, 3 kg rosii (numai sucul, 1 1/2 kg peste (poate fi si macrou), sare, mirodenii Mod de preparare: In uleiul incins se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina)se adauga putina apa, se inabusa pana fierb, dupa care se adauga gogosarii copti curatati si dati prin masina, pestele fiert dezosat si dat prin masina si in final sucul de la cele 3 kg de rosii(se poate inlocui cu un borcan de 300g de bulion). Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... incalzit in prealabil. Se lasa zacusca la foc mic, se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prajit, se adauga ardeiul si cand se inmoaie putin se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida, 3 cepe, 2 linguri otet de vin, 1 kg rosii sau 3-4 linguri bulion, citeva felii de lamiie, sare, piper, 1 bucatica zahar, 1 foaie de dafin, cimbru, frunze de patrunjel Mod de preparare: Se fierbe conopida in apa cu sare. Se fierb cepele taiate felii in otet diluat cu apa, in care se adaugasosul de rosii sau bulionul, foaia de dafin, cimbru, sare, piper, zahar, felioarele de lamiie si frunzulitele de patrunjel. Se toarna sosul cald peste conopida scursa de zeama. Se lasa 1-2 ore in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pastra pe iarna ca si zacusca de ardei. - 500 g rosii, 2 vinete ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Este curios, dar smantana lichida suporta fierberea, mai bine decat smantana ingrosata. Smantana ingrosata la fierbere devine lichida, iar smantana lichida o putem reduce pe foc rapid, pana la consistenta pe care o dorim. Daca doriti o consistenta groasa, timpul recomandat de fierbere pentru smantana lichida este intre 15-18 minute. Dar, smantana lichida lejera, cu 15%MG (materii grase) sau mai putin nu suporta fierberea.Aceasta smantana se ajuta la preparatie numai in ultimul moment.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
10 vinete mari, 10 gogosari, 15 ardei grasi, 4 kg rosii, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, sare Mod de preparare: Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si toate semintele de la ardei si gogosari si se taie ca taiteii. Vinetele se toaca. Ceapa taiata pestisori, se pune la prajit cu uleiul pana incepe sa se moaie. Se adauga vinetele tocate, gogosarii si ardeii taiati, precum si zeama de la cele 4 kg de rosii fierte si strecurate. Se sareaza. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg peste (salau, morun etc.), 2 linguri faina, 3-4 cepe, 500 g rosii, 2 morcovi, 100 g ulei, 100 g masline, 1/4 kg arpagic, foi de dafin, piper, sare, 3 lamii, 1 pahar vin Mod de preparare: Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cat mai mult. Maslinele se pun la desarat, arpagicul se rumeneste, rosiile se trec prin masina de carne, lamiile se curata de coaja si se taie felii, morcovii se fierb si se taie felii rotunde. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 grame rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari , 1 ceapa (dupa gust), 50 grame ulei, 1 lingura de zahar, sare Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund ( se pot toca numai vinetele iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in care s-a rumenit ceapa (dupa gust). Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg rosii, 4 vinete mijlocii, 8 gogosari, 2 cepe (facultativ), 100 ml ulei, 2 linguri zahar, sare Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul in care s-a rumenit ceapa (facultativ). Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic pana mai scade...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pe foc si se toarna zacusca in borcane (este indicat ca sub borcanul in care turnati zacusca sa fie o farfurie de tabla ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Naturelo ne inspira Cu bun gust si minim cost O solutie divina Pentr-un mic dejun de post.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... in saptamana 39 de sarcina, cand abia te mai misti si nu iti doresti altceva decat sa nasti, nu iti mai arde de prajituri complexe si cu 10 creme ... de minute la foc mediu. Cand blatul e copt (verificam si cu ... rece de la frigider, apoi cand spuma e tare, incorporam cu o spatula ... ideala! Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com