Cauta in 21.294 retete
Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite ( se pot adauga sau elimina din aceste ingrediente dupa gust si posibilitati). Incingem cuptorul si bagam vasul in care am pus blatul timp de 5-7 min. POFTA BUNA! Durata 10 min
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , patrunjel, salata de vinete sau sote de legume (morcovi, mazare) Mod ... pregateste salata de vinete sau soteul din legume fierte, taiate si ... cite o lingura de salata ori sote, deasupra se asaza jumatate de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune spanacul deoparte pentru ca se face la tigaie mai repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de 1 minut si jumatate, astfel încât sa fie usor crocante. Pune uleiul si ghimbirul într-o tigaie wok bine încinsa si lasa timp de 30 de secunde. Adauga ceapa si celelalte ingrediente, cu exceptia sarii si a piperului. Prajeste la foc iute, apoi adauga si spanacul. Amesteca pentru ca totul sa fie acoperit de sos si lasa sa scada putin. Adauga sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune spanacul deoparte pentru ca se face la tigaie mai repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de 1 minut si jumatate, astfel încât sa fie usor crocante. Pune uleiul si ghimbirul într-o tigaie wok bine încinsa si lasa timp de 30 de secunde. Adauga ceapa si celelalte ingrediente, cu exceptia sarii si a piperului. Prajeste la foc iute, apoi adauga si spanacul. Amesteca pentru ca totul sa fie acoperit de sos si lasa sa scada putin. Adauga sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele 10–12 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente ,Intre timp, se taie bucatele conopida si broccoli. Se adauga la paste in ultimele 2–3 minute ale perioadei de fierbere. Se scurg intr-o sita mare pastele si legumele. se adauga branza. Se da flacara la minimum posibil si se topeste branza incet, amestecand frecvent, ca sa se obtina un sos omogen. Imediat ce branza se topeste, se adauga pastele si legumele. Se amesteca bine, ca sa se imbibe cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat de solzi se asaza pe fundul unui vas yena astfel încât sa îl acopere complet. De de regula un file este suficient, cel de-al doilea ramânând pentru stratul urmator. Legumele fierte si scurse se pun peste peste, se adauga rondele de ceapa cruda, condimente, lamâia taiata bacati mari, jumatate din bulion si pasta de ardei iute. Se continua cu un alt strat de peste, apoi legume, mirondenii, uleiul de masline si la final apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora jumatate la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem albusurile de ou pana obtinem o spuma ferma, adaugam treptat zaharul si amestecam bine cu albusurile batute spuma . Punem coaja si sucul de lamaie , urmata de migdalele macinate si ciocolata rasa, amestecam ingredientele pana obtinem o pasta omogena . Pe tava de la cuptor am pus hartie de copt, iar cu ajutorul a 2 lingurite am facut cate o gramajoara , lasand spatiu intre ele. Optional putem pune pe fiecare gramajoara cate o migdala curatata de pielita maronie : ( un secret pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O frumoasa surpriza din partea sotului pentru sotia sa;mi-a placut cat s-a straduit acest domn si a vrut anume acest model pentru aniversarea sotiei.A avut 1,6 kg-blat alb si mousse de ciocolata alba cu piersici.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... pentru aniversarea zilei de nastere a sotului ei .El este medic si ... .Stiu ca Nina,dar si sotul ei s-au bucurat la vederea ...
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... impac deloc...da' deloc cu brocoli-ul...mi se pare o fita ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... si usturoiul si prepara un sote pe foc mediu. Lasa tigaia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Luni - Salata de tortellini Marti - Salata de somon Miercuri - Pui in sos dulce de portocale Joi - Sote de mazare cu pui si morcovi Vineri - Pui la cuptor cu usturoi si mamaliguta Sambata - Pui in sos dijonez cu smantana Duminica - Pui la cuptor cu mere, capsuni si fructe de padure Mic-dejun- Granola Desert - Tortulet Panettone cu crema de portocale
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de se topesc in gura. Sotul meu este foarte incantat de ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... ulei se prajesc ciupercile, apoi brocoli, catofii, ardeii feliati,telina si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovul este una dintre cele mai sanatoase legume. Bogat in vitamina A si antioxidanti, folosim morcovul la supe, ciorbe, uneori in mancare si atat! Colectia de retete pe care ti-o ofera Eva este seducatoare si apetisanta, iar preparatele pot fi consumate la o masa obisnuita, dar si la una speciala. Sote de morcovi cu boabe de mustar Supa de morcovi cu nuca de cocos Tarta cu morcovi Chec cu morcovi
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -asta am invatat-o de la sotul meu ;-))) Mie mi-s dragi lubenitele ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... agentiei standout. Si cum vineri sotul meu a implinit o frumoasa varsta in ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com