Cauta in 21.294 retete
se prepara super simplu si rapid!! dovlecei se taie cubulete si se pun in apa fiarta impreuna cu brocoli si cu spanacul,se adauga delikat dupa gust si 1 lingurita de ulei de masline...se lasa la fiert 15 -20 min eu ii fac fetitei mele in varsta de 2 anisori si jumatate..e foarte bogata in fier ..uneori mai pun si cateva paste in ciorbita...din acelea ff mici in forma de litere de la panzzani
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tonul proaspat se taie felii foarte subtiri, aproape de 1 mm si se aseaza pe farfurii in forma de evantai. Intr-o oala se pune untul topit, se caleste ficatul pe toate partile si apoi se aseaza in mijlocul farfuriei (al evantaiului). Dupa aceea, ghimbirul se taie felii si se presara peste ton si peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust, se decoreaza cu frunze de salata verde si se serveste cu toast. - 400 g file de ton rosu proaspat, 50 g ficat de gasca, 5 g ghimbir, sare mare, boabe de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficatul se tine in lapte rece cel putin o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in felii de un deget grosime. Se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Atentie, ficatul se sareaza numai dupa ce s-a prajit, altfel se intareste. Cepele se curata, se taie pestisori si se rumenesc in putin unt. Merele se taie inele si se dau la cuptor, intr-o tava unsa cu unt. Se serveste acoperit cu ceapa prajita si ornat cu rotocoale de mar copt. - 300 g ficat de vita, 3-4...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei si se rumenesc pe amindoua partile, apoi se scot. In sosul din tigaie se pune o lingurita de faina si se stinge imediat cu 2-3 linguri de zeama de carne sau apa calda si cu vinul. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se toarna peste cotlete. Se servesc cu cartofi pai si salata verde. - 4 cotlete, 1/2 lingura unt topit sau 2 linguri ulei, patrunjel verde, 1/2 pahar cu vin...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati castravetii, taiati-i in patru (pe lung), indepartati semintele si taiati-i din nou in bucati de circa 3 cm. Opariti-i un minut in apa clocotita cu sare, lasati-i sa se raceasca si apoi sa se scurga bine. Rumeniti semintele de pin intr-o tigaie de teflon, fara grasime, si puneti-le deoparte. Puneti la incins 25 g unt, impreuna cu uleiul si prajiti medalioanele de vitel sau pieptul de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Sarati-le, piperati-le si scoateti-le pe o farfurie. Turnati...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, cimbru, boia dulce, sote de legume sau alta garnitura ... serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe, sare, sote de legume Mod de preparare ... rece Mod de servire Se serveste cu un sote de legume ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , I DOVLECEL, UN CARTOF, PUTINA MAZARE, 2 BROCOLI, O ROSIE, UN PIEPT DE PUI ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... , ceapa, usturoi, dovlecel, morcov, cartof, brocoli, fasolica verde, rosii. Mod de ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... , 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, 60 g unt lichid, 200 g brocoli, 3 rosii, un ardei gras rosu ... lasa 30 min la dospit. Brocoli se desfac bucatele si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ardei gras (rosu,verde), ceapa, brocoli, usturoi, ulei masline, piept pui ... ardeii taiati felii, citeva buchetele brocoli si sosul iute. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume Mod de preparare: Puii curatati, goliti si spalati, se umplu cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatit de pielita si tinut in apa rece. Se adauga sare, piper si ciupercile spalate si tocate marunt. Se asaza puii in tava cu o lingura de grasime si 2-3 linguri de apa. Se rumenesc frumos. Se taie in patru. Se pun pe farfurie si se servesc cu o garnitura de legume...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume ... g unt sau ulei, pireu sau sote de legume, sare, piper. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servesc cu o garnitura de legume sote. - 2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume Mod de preparare: Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Mod de servire Se servesc cu sote de legume.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Se servesc cu sote de legume. - 4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
100-120 g de pesmet fin de franzela, 50 g unt, 2 oua, putina sare, 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, sare, sunca taiata marunt, albusurile batute spuma, patrunjelul taiat si atit pesmet ca sa nu curga compozitia. Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca. Se formeaza galuste de marimea unei nuci si se fierb in supa strecurata sau apa clocotita cu sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g unt sau ulei, pireu sau sote de legume, sare, piper Mod ... la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... leguma congelate(mazare, morcovi, conopida, brocoli), 1/2 varza proaspata, 2 rosii, 2 ardei grasi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com