brocoli sote
Pagina 4 din 5
Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite ( se pot adauga sau elimina din aceste ingrediente dupa gust si posibilitati). Incingem cuptorul si bagam vasul in care am pus blatul timp de 5-7 min. POFTA BUNA! Durata 10 min
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sare, piper, cimbru, boia dulce, sote de legume sau alta garnitura ... serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe, sare, sote de legume Mod de preparare ... rece Mod de servire Se serveste cu un sote de legume ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, 60 g unt lichid, 200 g brocoli, 3 rosii, un ardei gras rosu ... lasa 30 min la dospit. Brocoli se desfac bucatele si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ardei gras (rosu,verde), ceapa, brocoli, usturoi, ulei masline, piept pui ... ardeii taiati felii, citeva buchetele brocoli si sosul iute. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume Mod de preparare: Puii curatati, goliti si spalati, se umplu cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatit de pielita si tinut in apa rece. Se adauga sare, piper si ciupercile spalate si tocate marunt. Se asaza puii in tava cu o lingura de grasime si 2-3 linguri de apa. Se rumenesc frumos. Se taie in patru. Se pun pe farfurie si se servesc cu o garnitura de legume...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume ... g unt sau ulei, pireu sau sote de legume, sare, piper. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servesc cu o garnitura de legume sote. - 2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume Mod de preparare: Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Mod de servire Se servesc cu sote de legume.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Se servesc cu sote de legume. - 4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
100-120 g de pesmet fin de franzela, 50 g unt, 2 oua, putina sare, 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, sare, sunca taiata marunt, albusurile batute spuma, patrunjelul taiat si atit pesmet ca sa nu curga compozitia. Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca. Se formeaza galuste de marimea unei nuci si se fierb in supa strecurata sau apa clocotita cu sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g unt sau ulei, pireu sau sote de legume, sare, piper Mod ... la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... leguma congelate(mazare, morcovi, conopida, brocoli), 1/2 varza proaspata, 2 rosii, 2 ardei grasi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , patrunjel, salata de vinete sau sote de legume (morcovi, mazare) Mod ... pregateste salata de vinete sau soteul din legume fierte, taiate si ... cite o lingura de salata ori sote, deasupra se asaza jumatate de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune spanacul deoparte pentru ca se face la tigaie mai repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de 1 minut si jumatate, astfel încât sa fie usor crocante. Pune uleiul si ghimbirul într-o tigaie wok bine încinsa si lasa timp de 30 de secunde. Adauga ceapa si celelalte ingrediente, cu exceptia sarii si a piperului. Prajeste la foc iute, apoi adauga si spanacul. Amesteca pentru ca totul sa fie acoperit de sos si lasa sa scada putin. Adauga sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune spanacul deoparte pentru ca se face la tigaie mai repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de 1 minut si jumatate, astfel încât sa fie usor crocante. Pune uleiul si ghimbirul într-o tigaie wok bine încinsa si lasa timp de 30 de secunde. Adauga ceapa si celelalte ingrediente, cu exceptia sarii si a piperului. Prajeste la foc iute, apoi adauga si spanacul. Amesteca pentru ca totul sa fie acoperit de sos si lasa sa scada putin. Adauga sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele 10–12 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente ,Intre timp, se taie bucatele conopida si broccoli. Se adauga la paste in ultimele 2–3 minute ale perioadei de fierbere. Se scurg intr-o sita mare pastele si legumele. se adauga branza. Se da flacara la minimum posibil si se topeste branza incet, amestecand frecvent, ca sa se obtina un sos omogen. Imediat ce branza se topeste, se adauga pastele si legumele. Se amesteca bine, ca sa se imbibe cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro