Cauta in 17.960 retete
se prepara super simplu si rapid!! dovlecei se taie cubulete si se pun in apa fiarta impreuna cu brocoli si cu spanacul,se adauga delikat dupa gust si 1 lingurita de ulei de masline...se lasa la fiert 15 -20 min eu ii fac fetitei mele in varsta de 2 anisori si jumatate..e foarte bogata in fier ..uneori mai pun si cateva paste in ciorbita...din acelea ff mici in forma de litere de la panzzani
Reţetă de pe retete.eva.ro
750-800g ficat, 5 cepe, 1 lingura grasime, 1 paharel vin Se curata ficatul de pielita si se opareste in apa clocotita Mod de preparare: Ceapa taiata felii se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu putin timp inainte de a se servi la masa. Se continua inabusirea. Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase. Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper Mod de servire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 brocoli 1 conopida mica 2-3 oua 4-5 linguri de smantana un castron telemea veche de oaie Fierbi conopida si brocoli pe jumatate si le lasi la scurs. Bati bine ouale, incorporezi smantana si la sfarsit adaugam branza. Trecem buchetelele prin sos si le asezam intr-o tava tapetata cu unt. Turnam si restul de sos ramas si dam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumenesc usor deasupra.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Am dat de reteta asta intamplator, tot cautand diverse idei pentru ziua lu' Dodo ce va sa vina in curand ;) E foarte usor de facut si place si adultilor si piticilor. Ingrediente: - carne de pui dezosata si fara piele - 1 lingura de unt - 1 lingura ulei de masline - 1 lingurita de pasta de tomate - 3-4 linguri vin alb - 1 cana cu supa de pui sau apa calda - patrunjel - sare Mod de preparare: Se pune untul la topit in tigaie. Cand incepe sa faca spume :)) puneti si uleiul de masline. Se pune...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Am fost singura cu copii si mi-am permis rasfatul fructelor de mare:) Eu si fiica mea adoram crevetii. Stiu ca unii dintre voi vor spune bleah dar sa stiti ca e foarte buna carnea crevetilor. Pana nu o incercati nu mai spuneti bleah ca nu aveti dreptate:)) Asadar reteta e super simpla si gustoasa. Am folosit: 150 g orez cu bob lung 1 ceapa mica 2 morcovi 50 g unt 200 g creveti rose 4 catei usturoi sare, boia, piper 3 linguri ulei Orezul se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand e fiert se...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Ingrediente pentru muschi: 1 muschi de porc cca 1 kg 200 ml vin alb 1 crenguta rozmarin 1 lingura condiment pt carne de porc praf de usturoi boia de ardei piper 3 linguri miere 1 lingura otet balsamic pentru sosul de mere: 2 mere mari dulci-acrisoare 1 lingura zahar brun 50 ml vin alb pentru garnitura: 500 gr legume (mazare, morcov, conopida, brocolli) 50 gr unt 1 lingurita condiment pt legume Mod de preparare Amestecam intr-un bol condimentele si frecam bine muschiul cu amestecul rezultat....
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
4 cotlete, 1/2 lingura unt topit sau 2 linguri ulei, patrunjel verde, 1/2 pahar cu vin alb, 1 lingurita faina, zeama de carne, sare, piper, cartofi pai, salata verde Mod de preparare: Se presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei si se rumenesc pe amindoua partile, apoi se scot. In sosul din tigaie se pune o lingurita de faina si se stinge imediat cu 2-3 linguri de zeama de carne sau apa calda si cu vinul. Se lasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat de placinte. Se introduc feliile de ficat si se frig in ulei incins. Se serveste cu sote de mazare. Se caleste in grasimea ramasa o ceapa mica, se adauga putina boia, apoi se amesteca impreuna cu mazarea fiarta. - 1/2 kg ficat (porc, vitel sau vaca), 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare, 1 ceapa rosie, boia. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O cina sau un pranz minunat Ingrediente pentru 4 persoane Ficatul : 1 kg ficat ulei de masline 1/2 cescuta vin alb sec 1 lgt cury 1 lgt boia dulce 1 praf de curcuma 1 ceapa rosie marar, patrunjel sare, piper Garnitura : 500 gr cartofi 4 lg parmezan ras 7 lg telemea oaie rasa cativa catei de usturoi 1 albus spuma 1 ceapa alba in care am infipt 4 cuisoare 1 foaie de dafin coriandru sare si piper alb 1 catel de usturoi nucsoara 100 gr unt gras 2 galbenusuri Punem in apa condimentele si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 kg. carne macra de berbec, o lingura de untura, 4 buc. ceapa, cimbru, o lingura bulion de rosii, 1/2 pahar vin Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa. Se lasa sa fiarba pana ce scade apa si carnea incepe sa se prajeasca. Se adauga bulion de rosii, se amesteca si cind carnea s-a prajit se stinge cu vin indoit cu apa. Se continua fierberea pana sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui mare, 1 lamiie, 50 g slanina proaspata, 1 morcov, 1 ceapa, 75 g unt, 1 ceasca zeama de carne, sare, piper Mod de preparare: Se sterge si se freaca cu zeama de la 1/2 lamiie puiul curatit si golit. Se captuseste pieptul cu feliile de la restul de lamiie si se infasoara puiul in fisii de slanina legate cu sfoara. Se inabusa in unt intr-o cratita, morcovul si ceapa taiate; se pune puiul deasupra si se acopera cu zeama de carne. Se adauga sare, piper si se fierbe inabusit o ora. Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune ceapa la calit in ulei. Dupa ce se rumeneste ceapa, se pun ciupercile 5 min., se adauga ficateii, se inabusa citeva minute, se pune apoi supa de pui si se inabuse 15 min., se adauga pasta de tomate cu usturoiul pisat marunt si condimentele si se mai lasa 15 min. sa fiarba inabusit pina scade sosul. Se servesc cu patrunjel si marar verde deasupra, iar ca garnitura cartofi prajiti sau natur. - 500 g ficatei de pui,1 ceapa,1 cutie ciuperci, 3 catei usturoi, 2 linguri pasta tomate, 2 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati castravetii, taiati-i in patru (pe lung), indepartati semintele si taiati-i din nou in bucati de circa 3 cm. Opariti-i un minut in apa clocotita cu sare, lasati-i sa se raceasca si apoi sa se scurga bine. Rumeniti semintele de pin intr-o tigaie de teflon, fara grasime, si puneti-le deoparte. Puneti la incins 25 g unt, impreuna cu uleiul si prajiti medalioanele de vitel sau pieptul de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Sarati-le, piperati-le si scoateti-le pe o farfurie. Turnati...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe, sare, sote de legume Mod de preparare ... rece Mod de servire Se serveste cu un sote de legume ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, 60 g unt lichid, 200 g brocoli, 3 rosii, un ardei gras rosu ... lasa 30 min la dospit. Brocoli se desfac bucatele si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume ... g unt sau ulei, pireu sau sote de legume, sare, piper. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servesc cu o garnitura de legume sote. - 2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume Mod de preparare: Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Mod de servire Se servesc cu sote de legume.
Reţetă de pe www.retete-bune.com