Cauta in 21.052 retete
Începem prin a taia carnea de vita cubulete, asta în cazul în care nu am cumparat deja una speciala pentru gulas. Se caleste ceapa taiata marunt, de adauga boiaua, sarea, carnea si se prajesc câteva minute, dupa care se adauga apa. Se lasa la foc mediu pâna se fierbe carnea, apoi se adauga condimentele, ardeiul, bulionul si cartofii taiati în cubulete. Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute si apoi e numai buna de mâncat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cunoscuta, ca fiind ungureasca. Cuvantul gulas in maghiara si astazi inseamna ... mancare a fost numita carne de gulas, adica carne care este pregatita ... vas sub presiune, tip "Kukta". Gulasul original se prepara insa numai in ceaun. Daca nu dispuneti de paprika ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pastreaza caracteristicile de baza ale gulasului, caruia ii adauga un iz de fum si boabe de fasole. La fel ca la traditionala ... cu ciolan, si gulasul cu fasole cunoaste cate bordeie, atatea obiceie ... ca celelalte retete de gulas, la ceaun. [/note] Portii: 4 Timp de ... dezosat, afumat (prefiert) 700 grame fasole alba, fiarta 2 cepe mari 2 ardei ... 15 minute si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... restul tarii, este reteta de gulas. Am ezitat foarte multa vreme ... gras si chimen. Reteta de gulas este o combinatie intre o supa si ... gata aleasa si portionata pentru gulas, fie alegeti pulpa de porc ... de fasole, pe care le punem la fiert in gulas. Dupa ... ca sosul sa capete consistenta. Gulasul e gata cand toate legumele sunt ... plic de condimente speciale pentru...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Italia si Croatia in sud, gulasul este inseparabil de galuste, cele ... cum as putea manca un gulas cu galuste, fara sa fac ... dupa gust. Adaugati gnocchi in gulas si lasati sa mai fiarba ... speriati, nu va influenta gustul gulasului dumneavoastra ci va ajuta la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 gr carne de vita/porc 30 gr unt 2 cepe marime medie 3 catei de usturoi 1 ardei rosu 1 ardei verde 1/2(500ml) supa (sau apa cu vegeta) 2 linguri de pasta de tomate 1 ardei iute(dupa preferinte) 1 foie de dafin 1 linguritza de chimen 1 lamaie(numai coaja) 1 lingurita de boia dulce de ardei sare si piper Ceapa si usturoiul se curata si se taie feliute. Intr-o cratita se topeste untu-ul si se caleste un pic ceapa si usturoiu atit cit sa se inmoie un pic. carnea se taie cuburi si se pune la ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... nu... Eu ma uitai la unguri, vecini de care mie unul ... fi Bab Gulyas-ul, o varietate a gulasului care insa aduce dupa sine fasole...o combinatie mortala! Normal ca trebuia ... grame de ciupercute, 1 kg de fasole boabe gata fiarta, o legatura de ... de fiert in clocot adaugam fasolea. Mai tinem la foc 10 ... vinisor rosu si sec, tot unguresc...si oftam romaneste... Viata e frumoasa...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... , se baga ardeii iuti in gulas, iar, cu 15 min. inainte ... apa si se baga in gulas. Se adauga si smantana. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gulas la ceaun! Mancare de aer curat si datator de foame ... sub ceaun, de prieteni adunati laolata pentru a impartasi aceeasi mancare, gulasul ... , patina amarui-afumata, acestui fel unguresc care se bucura de egal ... langa ceaun ca sa fac o supa. Iata reteta unui gulas garantat ... si foc sub ceaun. Vezi si reteta de gulas de caprioara...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... reteta clasica de gulas unguresc. Are exact gustul gulasului pe care l-am mancat in Ungaria. - 600 ... . Daca doriti ca supa de gulas sa fie mai groasa, indepartati ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... fond asta este fabada, fasole, cu bob mare si alb, iar ... mai ales iarna. [readalso] Vezi si reteta de gulas unguresc de fasole [/readalso] Reteta: Fabada  reteta spaniola de fasole cu carnati si costita afumata Ingrediente: 600 grame fasole alba, cu bob mare 300 grame ... si o lingura de sare. Cand fasolea este aproape fiarta...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu surpriza, in partea introductiva care etala influentele, pe linga gulasul unguresc, clatitele romanesti! Atunci de ce ne-am jena noi, in ... mai putin placute? Faptul ca gulasul, cozonacul, zacusca, ghiveciul, pilaful si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... imperiu austro-ungar toate felurile de mancare  clatitele romanesti (sic!), gulasul unguresc si snitelul milanez sunt doar cateva exemple culinare culese din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si mai dens decat clasicul gulas de vita si, in acelasi ... excelent moment pentru a incerca un ceaun nou intr-o noua primavara cu aceasta reteta de gulas de caprioara. Vezi aici si reteta de Supa gulas . Reteta: Gulas de caprioara cu cartofi noi ... cu tabla groasa, preferabil un ceaun din fonta. Rumeniti carnea la ... : 1 ora si 40 minute Portii : 8 Gulasul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se lasa fasolea la inmuiat peste noapte, apoi se fierbe in apa cu sare pana cand bobul este moale. Cand este fiarta, se scurge fasolea de apa si se pune intr-o salatiera. Peste fasole se adauga ardeiul gras rosu taiat in fasii, ceapa taiata rondele si maslinele. Se amesteca cu grija pentru a nu sfarama boabele de fasole. Adaugam sare, piper, cimbru, zeama de lamaie si putin ulei. Aceasta salata eu am...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste 2 lingurite de ulei într-o tigaie, apoi adauga fasolea verde si ardeiul. Lasa-le pe foc timp de 2-3 minute, apoi adauga si conserva cu fasole. Mai lasa pe foc aproximativ un minut si pune-le la racit. Pune amestecul într-un vas de salata si adauga busuioc, sare si piper, dupa gust. Adauga si restul de ulei si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea in mai multe ape si se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare. Se schimba apa in care fierb de doua, trei ori. Scurgem fasolele, le clatim si le lasam in strecuratoare pana cand tocam ardeiul si prazul. Amestecam toate ingredientele, cu grija sa nu se zdrobeasca boabele de fasole. Condimentam dupa gust cu sare, piper, ulei de masline si otet balsamic. Se orneaza cu verdeata si se serveste cu paine prajita....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu dressing-ul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ora la macerat. 2. Se curata fasolea, se rupe si se pune ... si se dau la rece. Fasolea fideluta fiarta se pune într ... se servesc pe pat de fasole verde. Pe deasupra, se presara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro