Cauta in 28.472 retete
... cunoscuta, ca fiind ungureasca. Cuvantul gulas in maghiara si astazi inseamna ... mancare a fost numita carne de gulas, adica carne care este pregatita ... vas sub presiune, tip "Kukta". Gulasul original se prepara insa numai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ii asociati prima data? Poate gulasul, nu? Ei bine, va prezentam ... . Va veni curand si randul gulasului. O serie de documente dovedesc faptul ... crap a la Szeged Felul doi > Gulas la ceaun > Cocteil de pui ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g de carne de porc 200 g de untura sau ulei 1 lingurita boia dulce 1 varf de lingurita boia iute 4 cepe mari 3 rosii 1 catel de usturoi 1 morcov 1 kg cartofi 100 g smantana 1 lingurita zahar 1 litru apa frunze de patrunjel, sare, piper
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
100 g carne de vaca 200 g carne de porc 150 g carne de vitei 100-150 g urechi sau sorici de porc 1/2 ceapa 1 lingurita boia 200-300 g cartofi 1 lingura untura sare.
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smantana Mod de preparare: Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecand mereu.S e ia de pe foc, se adauga smantana. Mod de servire Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulas-ul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 3-4 cepe, 1/2 lingurita boia de ardei, 1 lingura bulion, unt, 1 ou, 1 lingura faina, ulei, sare Mod de preparare: Se taie ceapa felii subtiri si se rumeneste putin in ulei, dupa care se adauga carnea taiata in bucati potrivite. Se amesteca din cind in cind, ca sa nu se arda. Cind incepe sa se rumeneasca, se adauga boiaua, bulionul, sare si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, adaugind din cind in cind putina apa, pana se fragezeste carnea. Separat, se freaca o lingura de unt,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. inima (sau uger de vaca), o lingura faina, o lingura untura, o lingura bulion de rosii, o ceapa Mod de preparare: Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin. Bucatile prajite se asaza in cratita si se toarna apa fierbinte ( cat sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de boia de ardei dulce, 1 lingura bulion, 1 ou, 2 linguri faina, sare, 1 varf de cutit de piper Mod de preparare: Se inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pana cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se adauga apoi sarea, boiaua de ardei si apa cat cuprind bucatile. Se lasa sa fiarba pana carnea se fragezeste. Se adauga bulionul si se lasa sa mai fiarba putin pentru ca mincarea sa fie scazuta,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... forum, despre gastronomie Soia Ajutati-ma va rog... Gulas sau supa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lumea stie cum se face gulasul iar cei care nu stiu ... - gogosari - rosii - usturoi - pasta de gulas - paprika - sare si piper Mod ... pus paprika si pasta de gulas (mai usurel cu iutelile, ca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se taie carnea în bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de unt sau cu ulei. Se adauga ceapa taiata felii subtiri si se amesteca din când în când. Când începe sa se rumeneasca, se adauga boiaua de ardei, bulionul de rosii sau rosiile curatate de coji si de seminte, sare si putina apa. Se lasa sa fiarba înabusit, adaugând din când în când putina apa, pâna ce se fragezeste carnea. Separat se freaca o lingura de unt cu un ou, faina, putina apa si sare. Se amesteca totul bine....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa ne placa la nebunie gulasul?? Se taie carnea bucati potrivite ... din interior, se umple cu gulas si se serveste presarata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... restul tarii, este reteta de gulas. Am ezitat foarte multa vreme ... gras si chimen. Reteta de gulas este o combinatie intre o supa si ... gata aleasa si portionata pentru gulas, fie alegeti pulpa de porc ... ca sosul sa capete consistenta. Gulasul e gata cand toate legumele sunt ... pastele fainoase sunt fierte, iar gulasul are un sos destul de ... plic de condimente speciale pentru...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Arad , unde se va prepara GULAS de mai multe echipe . Si ... expun varianta mea de prepararea a Gulasului. De la bun inceput o spun ... ajuta sa primiti dupa prepararea Gulasului o culoare aurie , naturala , cu un ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... unguresc. Are exact gustul gulasului pe care l-am mancat in Ungaria ... . Daca doriti ca supa de gulas sa fie mai groasa, indepartati ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... dintre mancarurile nationale ale Ungariei, gulasul (gulyas) poate fi, dupa dorinta ... , normal, mai multe retete de gulas. De pilda, Gulyas a la Szekely ... . Picanta, aromata si satioasa, supa gulas este perfecta pentru vremea de ... potriviti de sare. Serviti supa gulas fierbinte. Pofta buna! Calorii: 79 ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... retetele existente. Reteta de Ciorba Gulas, pe care o s-o gatesc azi, este ... prezint si alte retete de gulas, dar o sa incep cu cea ... patrunjel verde, tocat. Preparare ciorba gulas: Pregatiti toate ingredientele necesare inainte ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Începem prin a taia carnea de vita cubulete, asta în cazul în care nu am cumparat deja una speciala pentru gulas. Se caleste ceapa taiata marunt, de adauga boiaua, sarea, carnea si se prajesc câteva minute, dupa care se adauga apa. Se lasa la foc mediu pâna se fierbe carnea, apoi se adauga condimentele, ardeiul, bulionul si cartofii taiati în cubulete. Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute si apoi e numai buna de mâncat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cel de porc sau curcan, gulasul din carne de miel face ... amestecul de smantana/faina in gulas, amestecand constant. Asezonati cu sare ... pe foc. Adaugati patrunjel tocat. Gulasul de miel se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro