bitoc de porc cit se prepara
Pagina 3 din 5
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... patrunsa se scoate, se portioneaza cite doua bucati la portie si ... portii: 1,500 kg carne de porc, pentru fripturi, 150 ml ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 20 minute inainte de servire, cite 10 minute pe fiecare parte ... cartofi si salate. - 4 cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sos de coniac. - 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este gata. - 1 kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g legume congelate, 500 g medalioane de porc, 400 g cartofi curatati, 2 linguri unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... patrunsa, se scoate, se portioneaza cite o bucata la portie si se ... portii: 1,200 kg carne de porc pentru fripturi, 500 g macaroane (spaghete ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verzei calite. - 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gata, se scoate, se portioneaza cite doua bucati la portie si ... portii: 1,500 kg carne de porc pentru fripturi, 300 ml ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata. - Oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de fonta, scoateti medalioanele de porc din marinata (marinata o puneti deoparte ... (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc poate fi inlocuita cu peste ... putin. - 8 medalioane sau cotlete de porc, 1/4 ceasca suc de portocale, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea. Cratita selasa ... patrunjel verde. - 500 g carne de porc, 4 cepe, 500 g untura, o lingurita boia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu ... mai groase. - 400 g muschi de porc, 150 g ciuperci, 150 g cirnaciori, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr ... cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans ... , piper, sare, 1 kg muschi de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se frig cotletele pe ambele parti si se asaza pe un platou unul langa celalalt.Fiecare rondea de ananas se da prin faina ou si apoi iar prin faina si se pune la prajit pe ambele parti in ulei cat sa le acopere;dupa ce se fac aurii se scot si se asaza peste cotlete. Se servesc alaturi de un pahar de vin alb demisec. - 4 cotlete de porc, 4 rondele de ananas din compot, ulei, un ou, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro