Cauta in 21.294 retete
... astazi iti oferim o reteta de sufleu pe baza de spanac si ... pesmet. Se toarna compozitia de sufleu si se introduce in cuptorul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ne-am oprit asupra acestui sufleu de carne de pui. Unde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 pahare smantana, 3 linguri faina, 3 oua, 1/2 pahar zahar, coaja rasa de la o lamiie Mod de preparare: Se amesteca faina cu smantana intr-un vas care se pune apoi pe foc mic. Se amesteca mereu pana cind incepe sa fiarba. Se ia imediat de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile frecate separat cu zaharul si coaja de lamiie. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se lasa la cuptor 20 minute Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr unt, 3 linguri faina, 1/2 l lapte, 150g parmezan ras(sau cascaval), 5 oua, pesmet Mod de preparare: Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pana ce capata culoare aurie. Se toarna laptele si se amesteca bine. Pasta obtinuta se lasa sa se raceasca. Cind este rece, se adauga galbenusurile pe rind, unul cite unul, parmezanul, si se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se pune in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier mare, 1/2 pahar lapte, 3 linguri unt, 3 oua, sare, 2 linguri faina Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece ca sa iasa tot singele. Se scot apoi toate firisoarele si se fierbe in apa clocotita cu sare si o lingurita otet. Se scoate si se lasa sa se racoreasca. Se amesteca apoi cu untul, ouale, faina si laptele si se sareaza. Se da la cuptor 10 - 15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pahare malai, 100 gr. branza telemea, 2 oua, 2 linguri unt, sare Mod de preparare: Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pana se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu branza rasa. Cind s-a mai racit se adauga ouale batute. Se toarna intr-o forma rezistenta la foc unsa cu unt. Se coace in cuptor incins 20-30 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
clatite, fileuri de salau, sos bechamel Mod de preparare: Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaca, 2-3 oua, 1/2 pahar smantana, 2 linguri faina sau pesmet, putina sare, 1 lingura unt, 3 linguri zahar Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile si cu zahar, pana nu se mai simte zaharul. Se adauga sarea, faina sau pesmetul si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor incins.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg branza telemea amestecata cu branza de vaca, 2-3 linguri unt, coaja de lamiie, 1 lingura zahar Mod de preparare: Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul, se amesteca cu galbenusurile, se bat spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga branza, coaja de lamiie, la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt, se da la cuptor incins 30-40 minute pana cind prinde o coaja...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... uscase, am pregatit repejor acest sufleu de conopida. Ingrediente pentru 3 persoane ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... tau de 1 anisor? Reteta de sufleu de portocale este o reteta delicioasa ... si sanatos acesta reteta de sufleu va fi atat pe placul ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... Sufleu de ciocolata Interior moale, exterior crocant si foarte bun rece ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Un desert delicios! Atat de bun, incat riscul ca sufleul sa cada, nici nu merita luat in seama. Ingrediente: un litru lapte, 100 grame faina, 250 grame miere, opt oua, un praf de sare si un baton de vanilie Preparare: Freaca galbenusurile bine cu un praf de sare, adauga faina si amesteca, adauga laptele rece in care ai amestecat toate semintele dintr-un baton de vanilie. Pune totul pe foc mic si amesteca bine, pana se ingroasa. Cand s-a racit, adauga mierea de albine. Bate albusurile spuma,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune totul in forma pentru sufleu unsa si se da la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Evident, exista si o varianta de sufle cu ciocolata! Ingrediente: cinci oua mari, plus inca trei albusuri, un praf de sare, sase linguri de zahar pudra, doua linguri de faina, 250 ml lapte, 100 grame ciocolata amaruie, doua-trei linguri de rom (original, nu esenta, sau alt alcool - coniac, vodca). Preparare: Unge patru forme mici, cu peretii grosi, si tapeteaza-le cu zahar tos. Pune galbenusurile intr-o cratita si freaca-le cu un praf de sare. Adauga zaharul pudra si bate bine cu mixerul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 300 g macaroane 100 g unt 300 g carne tocata 2 rosii tocate 1 lg frunze parunjel sare, piper cascaval Pentru sosul besamel: 6 lg faina 3 lg unt 250 ml lapte 1 ou 1 lg zahar Fierb macaroanele, le scurg si le asez intr-un vas uns cu unt. Intre timp pregatesc carnea: calesc un pic ceapa, pestea ea pun carnea si o mai rumenesc cateva minute. Adaug rosiile si patrunjelul si il las sa fiarba mocnit la foc mic pentru cateva minute. Cand este gata il intind peste macaroanele pregatite ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Grozave, bune atat calde cat si reci, se pot servi ca atare sau ca si garnitura Ingrediente (2-3 portii, adica fix 6 forme) - 200 gr broccoli - 1 buc potrivita - 500 gr cartofi curatati si taiati cubulete - 25 gr unt - 2 lg smantana sau iaurt gras - 1 ou - 70 gr cascaval ras - 1/2 ceapa rosie optional - un praf de nucsoara - sare si piper alb - 100 gr branza de oaie veche - un pic de marar sau patrunjel Punem cartofii la fiert impreuna cu cotorul de la brocoli, putina sare si ienibahar. ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... cubulete. Se unge o forma de sufleu. Se umple forma cu taitei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... umplut toate ungherele (deja) apetisantului sufleu :P Coaceti 15 minute: Pofta buna ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com