Cauta in 139.505 retete
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o data si anul acesta. In masina de paine am pus prima data apa calduta in care am dizolvat drojdia cu o lingurita de miere, am adaugat apoi uleiul si faina si sarea si am setat pe program de framantare si dospire. Dupa ce este dospit aluatul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare blat: Batem ouale intregi cu zaharul timp de 20 de minute pana isi tripleaza volumul. Adaugam faina amestecata cu cacao,cernuta,putin cate putin, amestecand incet de sus in jos cu o spatula. Compozitia rezultata o turnam intr-o forma cu diametrul de 28 cm,tapetata cu hartie de copt(daca aveti o forma de calitate,de teflon,nu mai este nevoie de hartie de copt).:) Dam tava la cuptor preincalzit pentru 40 de minute, la 180 de grade. Cand este gata si trece testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tarta pascala cu carne de miel si pui este o mancare delicioasa ... pentru masa de Paste. Tarta pascala cu carne de miel si ... intercalam grilajele din aluat. Tarta pascala cu carne de miel si ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o data si anul acesta. In masina de paine am pus prima data apa calduta in care am dizolvat drojdia cu o lingurita de miere, am adaugat apoi uleiul si faina si sarea si am setat pe program de framantare si dospire. Dupa ce este dospit aluatul in ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Modul de preparare : Se pregatesc 2 vase pentru bain mare - vasul mai mare se pune cu apa la foc pt ca sa fiarba apa. In cel mai mic vas se adauga ouale si zaharul si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga untul si mierea de albina si se pune vasul cu ingredientele in vasul cu apa, care a inceput sa fiarba. Treptat ingredientele se topesc , si amestecind intr-una cu lingura de lemn primim o compozitie omogena.Aceasta procedura dureaza undeva 10-12 minute. Dupa aceia se scoate vasul...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Amestecati toate ingredientele de mai sus si framantati putin cat sa obtineti un aluat elastic . Infasurati biluta de aluat in folie alimentara si lasati-o 1 ora sa se odihneasca. Cornul abundentei Din folie de aluminiu facem un con pe care il umplem cu bilute formate tot din folie de aluminiu, rupem o bucata de aluat, o intindem intr-o foaie de 0,5 cm grosime pe planul de lucru usor infainat si taiem fasii 1-1,5 cm latime. Infasuram fasiuta cu fasiuta , avand grija sa nu lasam spatiu intre...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... deasupra. Si gata aranjamentul nostru PASCAL!!! Iepurasuleee, iti place?? Pentru tine ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Una dintre bunatatile mesei de Pasti au fost si acesti colacei de care copiii au fost foarte incantati. Reteta e simpla, singura noutate fiind ouale vopsite din mijlocul colaceilor dupa o idee preluata de pe pinterest. Ingrediente: pentru aluat: 500 gr faina 200 ml lapte 50 gr unt 2 oua 7 gr drojdie uscata 50 gr miere de albine pentru uns: 1 galbenus 1 lingura lapte 50 ml apa 3 linguri zahar Mod de preparare: Daca framantati la mana procedati astfel: dizolvam mai intai mierea, untul si...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... patrunjel tarhon telemea usturoi O tarta pascala de provenienta italiana, specifica Linguriei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aceasta reteta de coroana impletita pentru masa de Pasti este foarte aspectuoasa dar si delicioasa. Seamana cu un colac. Reteta ne-a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes. Pune in masina de paine ingredientele dupa cum urmeaza: laptele impreuna cu oul intreg si galbenusul, zaharul, zaharul vanilat, zeama de lamaie si drojdia. Lasa-le sa stea asa 10 minute dupa care adauga faina. Porneste programul de aluat normal alb. Dupa 10 minute adauga 50g de faina si dupa alte 30 de minute 50ml...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Intr-un castron se pregateste aluatul, fara sa se framante prea mult, pana se obtine o bila de aluat elastic, careia i se pune o caciulita si apoi se baga in frigider,cam 30 minute. Pregatim umplutura. Am pus cuburile de spanac intr-o tigaie,cu un paharel de apa,sare si usturoi,am pus capacul si am lasat asa,la foc mic, amestecand din cand in cand, pana e fiert. Il scurgem bine, il tocam,dar nu tare marunt, apoi il punem inapoi in tigaie si il plimbam prin unt. Din tigaie va ajunge intr-un ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Amintirile copilariei harghitene imi soptesc: ciorba de miel cu tarhon, miel umplut (umplutura fiind amestecul pt drob), fleica de miel, salata de cartofi, cozonaci cu mac, cu nuca si cu urda si felurite prajiturele cu crema. Anul acesta voi face sarmale in foi de vita, o pulpa de miel la cuptor (statuta de c-o zi inainte intr-un bait din vin rosu, otet balsamic, usturoi si rozmarin) alaturi de-o salata si niste cartofi crocanti in exterior si moi in interior, cozonaci cu nuca si-un tort cu...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... rumeneste usor. Mentiuni: Acest colac pascal (ciambella di Pasqua) , se prepara ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
1. Cu virful unui cutit facem o mica gaura in coaja oului crud (o gaura pe care apoi o largim cu atentie) si cu o scobitoare rupem galbenusul in interiorul oului dc nu reusim sa il scoatem altfel. 2. Inmuiem gelatina asa cum scrie pe pachet mai intii in apa rece si apoi o topim in supa calduta. 3. Cu ajutorul unei scobitori potrivim in interiorul oului frunzulite de marar/ patrunjel/ busuioc sau ce va place. 4. Umplem ouale cu: morcovi, mazare, cartofi, cremvurst sau sunca sau chiar carne de...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se framinta un aluat care se lasa sa se odihneasca invelit in folie trasnparenta pe masa in bucatarie, apoi se taie in 4, se intinde prima foaie, care se aseaza peste vasul in care se vacoace torta, se stropeste cu putin ulei si se intinde si cealalta foaie, apoi se aseaza umplutura. In reteta traditionala impreuna cu frunzele verzi se pune si Quagliata (prescinseua... in dialectul genovez) adica un fel de zer de la lapte. Eu am pus frunzele crude caci erau extrem de proaspete si deci se pot...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... sidef oua abtipilduri cu motive pascale Preparare: Dragele mele, astazi o sa ... de pe plic. 3.a treia metoda este cu abtipilduri cu motive pascale
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... o lada frigorifica plina cu bunatati pascale, evident m-am si apucat de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Mod de preparare: Dupa Sarbatorile Pascale si toata vara am trecut ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... aceasta reteta imediat dupa sarbatorile pascale, deoarece atunci raman destul de ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... decat cele pregatite pentru perioada pascala. Carnea de miel, ouale, maioneza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro