Cauta in 21.308 retete
... nu am "etala" carne de porc din belsug... Stim, nu trebuie ... feluri diferite si inedite de a prepara carnea de porc, mai precis cotletele. Incearca-le si iti garantam ca nu vei ... masa, pentru o cafea savuroasa... Pofta buna si sarbatori frumoase! Cotlete de porc cu smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 4-5 cotlete sau felii de muschi; 100 g unt; 150 g cascaval; 1 lingura cu pesmet; sare, dupa gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele sau feliile de muschi se bat putin cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmetul fin. 2. Untul se pune intr-o tigaie, la incins, dupa care se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati: 8 felii de cotlet scurt dezosat; 30 g unt; 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati: 3-4 cotlete; 4 linguri ulei; 2 linguri faina; 2 cepe; 200 g smantana ... gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele se curata, se spala, se ... minute. 5. La sfarsit, se adauga cotletele, care se incorporeaza in sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. antricoate de porc sau de vitel, 1/2 pahar faina, 1 ou ... preparare: Se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel ... spala, se curata si se taie cotlete (cu osul respectiv). Fiecare cotlet se bate usor cu un ciocan de lemn, se presara ... batut si apoi prin pesmet. Cotletele astfel pregatite se prajesc intr ... se rumenesc 15-20 minute. Cotletele prajite se asaza pe un ......
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cotlete frumoase, 1 lingura ulei, sare, piper Mod de preparare: Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe gratarul bine incins. Se rumenesc pe ambele parti, dupa care se presara cu sare si piper. Mod de servire Se aseaza imediat pe un platou fierbinte si se servesc cu cartofi prajiti si salata de castraveti. La fel se prepara si cotletele de porc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Mod de servire Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. muschi de vita, 300 gr. muschi de porc sau cotlet, 150 gr. ciuperci, o ceapa, 2 buc. rosii, 1 buc. ardei gras ... Mod de preparare: Muschiul de porc si de vaca se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa mai dea cateva clocote. Se serveste cu mamaliguta. Cotlet de porc la gratar ... Mod de preparare: Se taie cotletele de grosimea unui deget. Daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte ... untul în tigaia în care ai prajit cotletele, pune amestecul de zahar si ... foc, si aranjeaza-le deasupra cotletelor, având grija sa pastrezi ... îngroasa putin. Toarna apoi sos cu lingura peste cotlete si mere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz, ardei, fasole verde, morcovi ... pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de iti strepezesc dintii, ci e numai potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ... . Ingrediente: - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata ... ml) - sare si piper Batem cotletele ca si pentru snitele si ... sare si piper. Pe fiecare cotlet punem dulceata de merisoare, 2-3 lingurite ... , o intidem bine si apoi rulam...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de "ceva cu carne de porc" ca sa mai schimbam meniul ... sa iau niste pulpa de porc pentru snitele, mai ales ca ... urma m-am decis asupra unor cotlete, pentru ca deja le vedeam ... sos...de marar. Zis si facut! Ingrediente: - 5-6 felii de cotlete de porc, fara os - smantana pentru gatit - vin alb - unt - marar ... , piper Mod de preparare: Condimentam cotletele cu sare si piper....
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... miere, azi am zis sa facem un fel principal: cotlete de porc proaspete, fara strop de ... , mai ales Roua Florilor de Cimbrisor . Ingrediente: - 6 felii de cotlet de porc - 6 linguri de miere Roua Florilor de salcam - 2 lingurite de ... condimentele intr-un bol. Pulverizam cotletele cu ulei, pe ambele parti ... folosi mai putin ulei. Asezati cotletele intr-o tava tapetata cu hartie...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... , dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de ... subtire de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet pe toata suprafata interioara a buturelului. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia de ... alb sec. Mod de preparare: Cotletul taiat felii se sareaza, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Bucata de cotlet spalata se presara cu sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru nucsoara Dupa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com