Cauta in 21.294 retete
... la editura Paideia. Ingrediente si cantitati: Pentru umplutura: 500 grame de ... tocate si calite 2 linguri cu untura sare, piper macinat si marar ... Pentru sos: 1 lingura cu untura 1 litru de bors (sau cat sa acopere sarmalele) 1 ceasca cu bulion ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cornuletele astea cred ca vor fi ultimele pe care vi le ... ulei (200 ml.) - 1/2 pahar de bors (100-120 ml.) - 25 g. drojdie ... de cutit sare, ulei si bors (daca e nevoie, mai adaugati putin bors) Aluatul trebuie sa fie elastic si sa se desprinda usor ... putin zahar (la baza) Formati cornulete (rulati usor de la baza ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... vina pe cineva pentru aceste cornulete, dati-o pe sotul meu, care ... vreme la niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca am avut untura de la porcule nost', am ... am avut, pentru ca au iesit niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca ... de lapte caldut 4 linguri de untura (in reteta dupa care m-am ... se umfla maiaua. Adaugati...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca ... . Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc ... o reteta maramureseana. - 1/2 l ulei, 350 ml bors, un praf de copt, faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... orez, 1 morcov, 1 patrunjel, 2 cepe, 1 lingura untura, 3 dovlecei tineri, 1 telina, 1 lingura marar si patrunjel tocat, sare, piper, bors (1/2 -3/4 l dupa gust), 1/2 pahar smantana Mod ... cu o ceapa usor prajita in untura, orezul spalat, sarea, piperul si ... cu dovleceii umpluti si cu borsul fiert si strecurat. Se adauga ... Mod de servire Se serveste borsul cu verdeata tocata si dres ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , apa, ouale. Apoi se adauga untura topita cu sarea, zaharul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara un maiaua amestecând zaharul, 2 linguri faina, drojdia si putina apa calda. Maiaua se lasa la crescut 10 minute apoi se amesteca cu restul ingredientelor cu exceptia brânzei. se framânta un aluat elastic care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se rup bucati de marimea unui mar, se întind sub forma unui disc de cca.0,5 cm si se taie sub forma unor ,,raze,,. Telemeaua se taie in bastonase potrivite si se învelesc în aluat. Se coc 30-35 minute in cuptorul încins la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa, 1/2 l bors, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa, sare, verdeata ... , 1 ou, 1 ceapa prajita cu 1/2 lingura untura, sare, piper Mod de preparare ... fiarba bine, apoi se adauga borsul fiert separat, sarea, verdeata si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina si peste ea adaugam untura,oul,smantana si praful de ... framantam aluatul.Este bine ca untura sa fie rece din frigider ... faina in tava si punem cornuletele in tava ,apoi dam tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se acreste, dupa gust, cu bors completând cu apa pâna ... gust. Daca se pregateste ciorba în cantitate mai mare, se pun si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 15-20 minute se toarna borsul (fiert mai intai separat). Se ... . Se presara verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui tinar, 2 l apa, bors (dupa gust), 1 patrunjel, 1 morcov, 1 ceapa, 2 rosii, 2 linguri ... pielita si seminte. Se spumeza, se adauga borsul fiert si strecurat (cantitatea dupa gust). Cind bucatile de pui sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 patrunjel, 1/2 lingurita faina, 2 linguri ulei, bors(dupa gust), patrunjel si marar ... se adauga un rintas facut din faina si ulei, borsul fiert(cantitatea dupa gust) si verdeata tocata. Se lasa sa mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam sare dupa gust si borsul de casa,mai lasam sa ... fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 oua, 2 felii piine alba, 1 lingura untura, patrunjel si marar tocat, sare, piper, untura pentru prajit, pesmet Mod de preparare: Carnea taiata bucati ... marunt, inabusite cu o lingura de untura. Tocatura se pune intr-un ... ia cu o lingura din tocatura o cantitate potrivita si se da cu ... prajeste pe ambele parti in untura incinsa. Pirjoalele se fac din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 morcovi, 2 patrunjei, 3-4 cartofi, 2 pastirnaci, 1 litru bors, sare, 1 galbenus, patrunjel verde Mod ... cind zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com