Cauta in 21.294 retete
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... legume sau vita. Separat fierbeti borsul. Dupa ce au fiert si ... minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors si verdeturile tocate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura ... sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 os de la carne, 1 litru bors, 3 buc. rosii mici, 1 galbenus, verdeata ... sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 1/2 buc. varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie ... rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in ... razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pana ce carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ... oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza ... se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau ... cimbru, care se scoate din bors la sfirsit. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina ... sareaza dupa gust. Se adauga borsul fiert separat si se mai ... putin cite putin zeama din bors. Cind s-a subtiat suficient, se toarna peste bors si dupa 5 minute se ia oala de pe foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel Mod de preparare: Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 1 buc. rosie, 1/4 l bors, marar verde, sare, 2 linguri smantana, o lingurita orez Mod de preparare: Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. telina, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina ... sunt gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (crap, salau etc.), 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, 1 buc. ceapa ... . Dupa citeva clocote, se adauga borsul clocotit, turnind cite putin pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa mica, 2 lingurite orez, 1 varf cutit boia, 2 linguri ... este aproape gata. Se adauga borsul fiert lasind sa mai dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa mica, 2 lingurite orez, un varf de ... este aproape gata. Se adauga borsul clocotit lasind sa mai dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 1 litru bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde ... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiata feliute, multa verdeata, 1/2 litru bors de putina acru. Mod de ... sa ramana loc si pentru borsul de putina, bulion (poate fi ... e aproape gata se adauga si borsul de putina (dat in clocot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 300 gr. fasole verde, 1 morcov mic, 1 ceapa, 1 patrunjel mic ... fasolea este gata. Se adauga borsul si verdeata tocata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ulei, sare, piper, patrunjel, 1-2 l de bors (dupa gust) Mod de preparare ... se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. faina, 150 gr. unt, untura, un ou, un galbenus, 1 praf de vanilie, praf de copt, 1 lingura apa, 100 gr. zahar, marmelada Mod de preparare: Se framinta toate ingredientele (in afara de marmelada) bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umple cu marmelada groasa. Se ruleaza si se dau la cuptor, la foc potrivit, sa nu se rumeneasca prea tare. Calde, se tavalesc in zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica Mod ... . Cind zarzavatul a fiert, se adauga borsul. Se mai da un clocot ... taiata marunt. Se poate drege borsul cu smantana si galbenus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com