Cauta in 16.218 retete
Intr-o cratita pun ciupercile cu tot cu zeama lor din cutie,maslinele taiate rondele.cativa catei de usturoi tocati marunt.Se lasa la inabusit 10 min,se adauga sos de rosi si se lasa sa scada sosul. Intre timp fierb spaghetele(macaroane),Dupa ce au fiert le spal in apa rece. Se aseaza in farfurie si se pune sosul pregatit peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert, timp în care preparam compozitia pentru umplere. Se amesteca brânza dulce cu aromele si cu oule batute bine. Dupa ce obtinem o compozitie omogena o adaugam peste pastele scurse bine si amestecam pâna ce aceasta se distribuie uniform. Ungem un vas de iena cu putin unt si adaugam compozitia obtinuta. Lasam la cuptor timp de 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s-a racit, portionam dupa preferinte si ornam cu zmeura!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc - o treime din fiecare - intr-o lingura de ulei incins. Se adauga spanacul (dat in cateva clocote si scurs) si putina apa (cam 100 ml) si se lasa sa fiarba incet 5-6 minute. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se incinge inca o lingura de ulei si se caleste in el a doua treime de ceapa. Se stinge cu suc de rosii si cu smantana, se adauga maghiranul si se lasa sa fiarba la foc mic circa 5 minute. Se amesteca bine carnea tocata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 bucati piept de pui 200 g macaroane 1 ardei gras rosu 1 ceapa tocata ... frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele. Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele. Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ! Puteti servi tocanita langa mamaliguta , macaroane sau pur si simplu, asa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: macaroane 1 cutie conserva de piersici 4 bucati piept de pui 1 1/2 lingurita ... la pasii necesari prepararii: 1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... vin alb, sare, piper, 400 g macaroane scurte. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se pastreaza la cald. Macaroanele se fierb in apa cu ... . - 600 g pui de caracatita, 500 g macaroane, 2 ardei capia, 200 g mazare, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 5 minute, cu capac. Se fierb macaroanele "al dente" in apa cu ... minute, fara capac. Se scurg macaroanele, se amesteca cu sosul de ... legume (Knorr+apa), 400 g penne (macaroane scurte), 2 linguri patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... costita si se taie patratele; macaroanele, care au fost fierte separat ... usturoi, 100 g cascaval, 40-50 g macaroane. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... legume, 100 g taitei grosi sau macaroane, o legatura de patrunjel, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sos fin. Intre timp, fierbeti macaroanele (circa 10 minute) intr-o oala ... . Serviti-le fierbinti. - 400 g Penne (macaroane scurte), 3 ardei grasi galbeni, 1 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si neted. Fierbeti - intre timp - macaroanele circa 10 minute in apa ... serviti-le imediat. - 400 g penne (macaroane scurte), 3 ardei grasi verzi, 1 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau macinat. Separat, se fierb macaroanele (cat mai marunte) in apa ... si piper. Se amesteca cu macaroanele si se pun in forma ... , paprika dulce, chimen macinat, 250 g macaroane marunte, 400 g ciuperci marunte, 3 fire ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... separat in apa cu sare macaroanele (12 minute) si scurgeti-le ... ), 1 crenguta frunze de telina, 40 g macaroane scurte, 1 legatura patrunjel verde, 20 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sosul astfel obtinut deoparte. Fierbeti macaroanele in apa multa, cu sare ... -le si adaugati-le la macaroanele cu sos, impreuna cu file ... .) inainte de-a se raci. - 450 g macaroane scurte (penne), 18 rosii-cireasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... urma vreo 100 gr. de macaroane. In timp ce zarzavatul fierbe ... bulion de rosii, 100 g de macaroane, 200 g branza, 2 linguri ulei, 1-2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Stratul de carne: Se incinge uleiul intr-o tigaie si se soteaza ceapa tocata marunt, pana ce se inmoaie. Se adauga carnea si se amesteca bine. Dupa ce carnea este rumenita, se adauga usturoiul zdrobit, vinul, foaia de dafin si sucul de rosii. Se potriveste gustul cu sare, piper, rozmarin. Se lasa sa fiarba totul la foc mic, pana cand scade tot lichidul din tigaie si carnea este gatita. La final se scoate foaia de dafin. Pastele: Se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, se scurg de apa si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o oala mare cu apa utor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o oala mare cu apa usor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro