vata pe bat cu aroma
Pagina 3 din 5
... iaurt intr-un vas si bate-le bine cu teleul. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare 1. Se fierb pastele, se strecoara si se limpezesc putin în apa rece. 2. Mixeaza în blender rosiile cu usturoiul si condimentlee. Poti sa lasi sosul crud sau îl poti pune câteva minute la foc mic. 3. Pune pastele în farfurie si toarna sosul peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 kg de mere mai acrisoare 300 gr zahar 1 lamaie 1 lgt rasa de scortisoara 2 lgt coniac 1 vf lgt de cardamon 1 vf lgt ghimbir pudra sau proaspat 2 lgt rase condimente pentru vin fiert de la galeo Merele curatate de coaja si seminte se taie cubulete mai mici. Asezam in oala in care le vom gati un rand de mere, stropim cu zeama de lamaie, acoperim cu zahar, iar mere, lamaie si zahar insa pastram un sfert din zahar pentru fierbere. Punem si cateva coji de la mere pe care le vom inlatura dupa ce...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Lapte de pasare cu aroma de vanilie, reteta culinara, modalitate de preparare reteta, instructiuni pentru gatit
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Recunosc ca pizza e una dintre placerile mele vino-ne-vinovate. Tin minte si acum cat de impresionata am fost cand am mancat pentru prima data pizza la o pizzerie. Nu-mi aduc aminte ce topping avea sau cum arata, dar tin minte ca mi-a placut la nebunie si ca as fi mancat la infinit numai pizza. Pizza mea nu are acelasi gust, nimic in lumea asta nu va mai avea acelasi gust, dar pizza mea e buna buna. Ca altfel nu o puneam aici sa ma laud in gura mare cu ea J Enjoy! Pentru blat -500 g faina...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Într-o craticioara, fierbe la foc mediu apa si zaharul, pâna când zaharul este complet dizolvat. Pune bucatile de pepene în blender, adauga doua treimi din siropul de zahar si amesteca pâna obtii o consistenta omogena. Pune 12 forme pentru înghetata pe o tava întinsa. Împarte amestecul de pepene în mod egal în forme, umplându-le trei sferturi. Pune betele pentru înghetata în fiecare cupa, daca formele nu sunt deja prevazute cu bete. Pune tava la congelator si las-o timp de cel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: coaja de la o lamaie coaja de la o portocala 200 g unt oua 400 g faina 1 plic praf de copt 100 ml frisca lichida 2 linguri lichior- eu am pus whiskey 150 g zahar fulgi de ciocolata Mod de preparare: Intr-un bol mixam ouale,untul si zaharul. Adaugam frisca lichida,lichiorul,coaja rasa si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam fulgi de ciocolata,amestecam si turnam compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam checul la...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Se pun 100 ml lapte sa clocoteasca in care apoi se va opari 50gr faina. Cand aceasta compozitie este calduta se adauga drojdia lichefiata cu putin zahar si se lasa la crescut.Apoi toate ingredientele se framanta si se face un aluat ca de cozonac care se lasa la crescut.Intre timp gutuile se curata si se taie cubulete care apoi se fierb in apa cu zahar.Se scurg si se lasa sa se raceasca.Nucile si piersicile se taie bucatele mici. Cand aluataul a crescut se intinde o foaie si se pune in tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarea, zaharul si mult piper. Bate cu mixerul cateva minute. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute deoparte pentru a se imbina aromele 1 avocado pisat, amestecat cu putina ... crema de branza Almette cu aroma de hrean iar cea de ... de paine. Rezulta un Sandwich foarte aromat, satios si fooooarte gustos ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... bucuram cat mai putem de aromele ei. Pere, mere, gutui, struguri ... si sa ne bucuram de aromele ei! Pastai de vanilie va ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
O reteta simpla, de efect si foarte rapida care m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era mai mare dragul sa inmoi bucatelele de carne. Ingrediente: 1 piept de pui sare/piper 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru sos: 3 linguri pasta tomate 1 lingura otet de vin 1 lingurita miere 3 linguri sos de soia 1 lingurita ghimbir 1 ceapa tocata marunt 1 lingurita praf usturoi 2-3 lingurite susan sare, piper Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si cantitati: 1 lingurita gelatina fara aroma 1 lingura apa rece 2 linguri apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... asta e unul dintre cei mai aromati pe care i-am mancat de ... bine in lamaie dar si aroma lamaii sa intre foarte bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Batem albusurile cu apa,adaugam zaharul si apoi uleiul si galbenusurile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 kg prune 1 l apa 5 linguri zahar 2 batoane scortisoara Mod de preparare Se spala prunele, se rup coditele si se pun la fiert cu 1 l apa, 5 linguri zahar si doua batoane de scortisoara. Se lasa pe foc pana se fierb prunele si zeama isi schimba culoarea.Se lasa sa se raceasca si apoi fie se serveste imediat, fie se pune in borcane de 800 gr si se pastreaza pentru iarna.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... concentrata Mod de preparare: Se bate spuma mierea cu galbenusurile adaugind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Legendara pentru bogatia de fructe si legume delicioase pe care ni le pune la dispozitie, toamna este anotimpul gemurilor, dulceturilor si conservelor pregatite in casa, pe care le asteptam cu nerabdare an de an. Ajutati de toate "ingredientele" pe care ni le ofera acest sezon, avem libertate totala pentru a pregati cele mai delicioase mancaruri si deserturi, pe baza fructelor sau legumelor specifice toamnei. Ce zici de niste deserturi savuroase cu prune? Simbolice pentru acest anotimp,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel; 4 catei de usturoi, zdrobiti; 2 linguri cu sare; 2 linguri cu frunze de oregano, uscate si zobite; 1/2 de lingura cu piper; 1 cana cu vin rosu sec; 1/4 de cana cu ceapa verde, taiata marunt; 2 linguri cu zeama de lamaie; 2 linguri cu faina; sare si piper, dupa gust. Mod de preparare: 1. Se cresteaza adanc pulpa de miel, la intervale de 4-6 cm. Se amesteca usturoiul zdrobit, cele 2 linguri cu sare, oregano si jumatatea de lingura de piper. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 pui mare 250 gr unt 1/2 l vin alb 2 catei usturoi 2-3 frunze de ceapa verde rozmarin sare, piper Mod de preparare Mixam untul (trebuie sa fie la temperatura camerei, eventual topim putin la microunde) pana devine spumos. adaugam frunzele de ceapa si usturoiul pisat, sare piper si rozmarin macinat apoi omogenizam compoziitia. Masam puiul cu compozitia de unt atat la interior cat si la exterior si imbracam tot puiul in compozitia de unt.Dam la rece 2-3 ore . Punem in tava un...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com