vata pe bat cu aroma
Pagina 4 din 5
... , peste orez punem din sosul aromat in care s-a facut pestele si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca marginea paharului cu o lamâie, dupa care se adauga cuburile de gheata. Turnam în pahar zeama de lamâie, romul si cola. Taiem lamâia în bucati egale si punem în pahar 2-3 felii. Pe marginea paharului punem o alta felie, pentru decor, si folosim un pai pentru a savura bautura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... poliflora, cea de salcam are o aroma mult mai subtila, de aceea ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... albine (indiferent de marca sau aroma) - 175 g faina - 75 g migdale in ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... : file de somon la tava, aromat si garnisit cu legume si ... simplu. Somonul este extrem de aromat, cat despre legume nici nu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 1/2 cana hrisca 2 cani lapte coaja rasa de la o portocala 1-2 linguri miere 1 lingurita scortisoara 1 baton scortisoara optional anason Mod de preparare: Spalam hrisca in cateva ape si o lasam peste noapte la inmuiat in apa. Punem laptele la fiert impreuna cu mierea,coaja de portocala,scortisoara si anason,cand a inceput sa firba,adaugam hrisca si o lasam sa de-a un clocot. Oprim focul si lasam cu capacul pus pentru 10 minute,sa absoarba laptele. Pofta Buna!
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Se taie ceapa si se feliaza ciupercile. Într-o tigaie bine încinsa se caleste ceapa pâna devine maro aurie. Adauga ciupercile peste, amesteca bine si fierbeti-le aproximativ 20 de minute la temperatura medie pâna când lichidul se va evapora. Se condimenteaza cu sare si se adauga smântâna. Se amesteca totul bine si se caleste înca 5 minute. Se iau ciupercile de pe foc si se pun pe farfurie, adaugând apoi condimentele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Din start recunosc ca reteta asta nu e pentru cei care au o problema cu grasimile. Totusi eu zic ca putin de unt nu a omorat pe nimeni si merita incercata! Ingrediente pulpe de pui cu piele 2 linguri de unt gras, la temperatura camerei putina sare 1 lingurita cimbru 1 lingurita frunze proaspete de busuioc boia Se mesteca bine sarea, cimbrul si busuiocul cu untul, pana se face o pasta omogena. Luati pe rand pulpele de pui, ridicati pielea si ungeti cu unt carnea. Asezati frumos pielea peste....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spala spanacul foarte bine si pune-l la fiert aproximativ 15 minute. Mai apoi, ia-l de pe foc, strecoara-l si taie-l mai marunt. În cele 15 minute ai timp sa calesti ceapa, morcovul si orezul. Mai apoi, în doi litri de apa, vei pune alimentele calite si spanacul. Cartofii si rosiile taiate în cubulete se adauga mai târziu în apa clocotinda. Când legumele sunt aproape fierte adauga usturoiul tocat si borsul, care a fiert în prealabil în alt vas. La final garniseste cu frunzele de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg pere, 3 pahare apa, 300g zahar, zeama de la o lamiie, o bucatica scortisoara, 2-3 cuisoare Mod de preparare: Se curata perele de coaja si se taie in patru, apoi se curata saminta. Fiecare bucatica se moaie in zeama de lamiie. In acest timp se pun la fiert zaharul si apa, se adauga perele, scortisoara si cuisoarele. Se lasa sa fiarba acoperit pana se moaie perele. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O noua serie de praline, de data asta din ciocolata neagra cu aroma de portocale, umplute cu nuci si cu fistic. Ingrediente pentru 20+20 de buc.: Pentru umplutura de nuci: 200g nuci macinate fin, 100g zahar pudra, 100ml 1apte condensat, 1 lingurita cafea instant, 1 lingura coniac de buna calitate; Pentru umplutura de fistic: 200g fistic macinat fin, 100g zahar pudra, 100ml lapte condensat
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu varf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura tarhon tocat, foi (coaja) de la 2 rosii, 50 gr. simburi de mere, 1 lingurita foi de menta, 1 lingurita busuioc tocat,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Faina se amesteca alaturi de praful de copt, de bicarbonatul de sodiu, de sare si de apa. Se framânta coca, dupa care se împarte în bucatele mici, carora li se da o forma rotunda. Se prajeste fiecare gogoasa în ulei de arahide, pâna când devine aurie, apoi se servesc reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încinge cuptorul la 180°C/gaz 4. Fierbe feliile de cartof 2-3 minute. Scurge-le si lasa-le într-un bol mare. 2. Caleste ceapa în ulei timp de 10 minute, la foc mic, pâna devine aurie. Las-o sa se raceasca usor, apoi adauga în tigaie smântâna, crème fraîche, ierburile, coaja rasa de lamâie si asezoneaza din belsug. Toarna totul peste cartofi si amesteca usor. 3. Ruleaza 1 pachet de aluat pe suprafata de lucru tapetata cu putina faina într-un patrat cu latura de 35cm, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 portocale mari (1 kg 300 gr cu tot cu coaja) coaja unei portocale (optional) 200-250 gr zahar 1 lamaie mica un strop de coniac Rezultatul este chiar neasteptat, potrivit pentru iubitorii gustului de portocale, putin amarui dar nu exagerat si nu foarte dulce, asa cum imi place mie Spalam fructele cu apa si bicarbonat alimentar. Curatam portocalele de coaja si pielita alba de deasupra, le taiem cubulete de 1 cm, inlaturam samburii, adaugam zaharul, 1 lg de coniac si zeama de lamaie,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
În primul rând alege, o tigaie mare si adânca, în care sa încapa buchetul de conopida decupat si sa mai ramâna în sus doi centimetri. E nevoie de acest lucru pentru ca buchetul de conopida sa se gateasca corect. Adauga în tigaie ceapa, usturoiul, restul de conopida taiata în bucatele si putin ulei de masline si lasa la prajit timp de 10 minute pâna ce ingredientele se înmoaie si capata o nuanta aurie. Adauga maslinele si patrunjelul si mai prajeste timp de 2 minute. Mai apoi, pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un plus de dulceata si o aroma care iti va incanta simturile ... sa aiba o componenta verde, o componenta aromata si o componenta uleioasa. Totul tine ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ulei, 2 varfuri de cutit piper, 1 foaie de dafin, 1 paharel cu vin, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe, sare, sote de legume Mod de preparare: Carnea se spala, se zvinta cu o cirpa, se freaca cu sare si piper si se impaneaza cu slanina. Slanina se taie bucatele lungi si subtiri, se infige in carne un cutit ascutit si subtire si in locul intepat se introduce o suvita de slanina. Se leaga apoi carnea cu o sfoara ca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Oups ! Nu sant tare in introduceri. In ultimul timp am observat ca in emisiunile de gastronomie se utilizeaza din ce in ce mai mult malaiul, din care se face mamaliga, simpla cu apa sau cu lapte, sau ameliorata cu smantana sau branzeturi. Am facut-o si eu de mai multe ori, dar imi place sa utilizez faina de porumb instantanee, pentru ca in cateva minute este gata. Pun 4 masuri de lichid la fiert, cand incepe sa clocoteasca, vars faina, amestec bine si las sa fiarba inca un minut, continaind...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com