Cauta in 16.331 retete
Pune bucatelele de bacon într-o tigaie adânca si lasa-le la foc mediu timp de 10 minute, pâna când se rumenesc. Scoate-le pe un servetel ca sa se scurga si pastreaza grasimea în tigaie. Pune ceapa în tigaie si caleste-o timp de cinci minute, pâna când devine translucida. Adauga varza de Bruxelles si amesteca pentru a fi acoperita cu grasimea din tigaie. Lasa pe foc timp de cinci minute, pâna când varza se rumeneste si se înmoaie. Adauga sare,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Pune doua grilaje/gratare deasupra a doua tavi mari pentru copt. Rupe frunzele de varza în bucati mari, eliminând ramificatiile groase din mijlocul frunzelor. Presara parmezan, stropeste cu ulei, apoi asezoneaza cu sare si piper. Aranjeaza frunzele pe gratarul metalic, într-un singur strat. Pune la cuptor si lasa pâna când frunzele devin aurii si crocante, aproximativ 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in Poza 1) - 1 piept de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci ... alb - patrunjel - condimente Cum pregatim varza? Se desfac frunzele (avem nevoie ... ceapa si se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei ... mai devreme in frunzele de varza si se ruleaza din nou ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de ... cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile ... cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... creasca 30-40 min.Umplutura:Varza se taie marunt,se pune ... ,am asezat un strat de varza.Am intinsa doua foaie peste varza.Am lasat sa creasca 15 min.Inainte de a baga tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul, apoi se face o foaie rotunda si groasa de 3 cm care se stropeste cu ulei si se lasa sa stea la caldura, neacoperita timp de 20, 30 de minute. Intre timp se caleste varza, iar spre sfarsit se adauga, mararul, cimbrul, sare si piper dupa gust si se lasa la racit. Se intinde aluatul foarte subtire, se umple cu varza calitata mai sus, se ruleaza si se pune in tava la copt pana prinde crusta deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si apoi se ... ras si dam la cuptor 20 min. Servim alaturi de varza calita.Este un deliciu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prima foaie si peste ea se pune umplutura de varza scazuta acra sau dulce, se acopera cu atentie cu a doua foaie ... SE UNGE DELOC! 2 UMPLUTURA: seara, varza murata se pune in apa ... .Se adauga cimbru si piper, Varza dulce se taie fin si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurg de apa. Se curata varza de frunzele care o acopera, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca.Se pregatesc foile de varza, se taie cotoarele si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie varza fideluta sau se rade si se caleste in ... felii si se amesteca cu varza. Aluatul se prepara asa: Se ... ea venim cu umplutura de varza, apoi cu cealalta parte de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta de ardei umpluti cu varza, una dintre muraturile preferate ale ... ? Ingrediente: - 3-4 kg ardei gras - 3 kg varza (2 verze mici) - radacini de hrean ... Intai si intai am curatat varza si am dat-o pe razatoarea ... cimbru si marar. Scurgem apoi varza de apa si o indesam bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... o margine a foi intinse subtire se pune un rind de cartofi ,varza calita sau brinza razuita, apoi se ruleaza foaia si se stringe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la ... compozitie se umplu capatinile de varza si se asaza intr-o tava ... capac la umplutura o frunza de varza, se adauga supa si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe varza de Bruxelles timp de zece minute într-o oala cu apa usor sarata. Toarna varza de Bruxelles într-o strecuratoare si las-o câteva minute pâna ce apa este scursa complet. Topeste untul într-o tigaie mare. Adauga ciupercile si lasa-le pâna ce devin usor maronii. Adauga varza de Bruxelles, patrunjelul, usturoiul, zeama de lamâie, sarea si piperul si amesteca bine, apoi ia de pe foc. Serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... altii cum fac ciorba de varza, sau luscosul cum ii spunem ... e numai buna pentru post. Ingrediente: - o varza mica - o ceapa alba - un morcov ... boiaua, amestecam, apoi punem apa, varza tocata fidelute, morcovul taiat fasii ... fiarba la foc potrivit pana varza este moale, apoi facem ingrosala ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Varza se opareste in apa cu sare si putin otet.Se ... apa in care am oparit varza si le scoatem repede. Umplutura ... pe jumatate pe cele cu varza pentru a fi mai usor de ... preferinta fiecaruia.deasupra am tocat varza ce mi-a ramas.Am acoperit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro