tuica de pepene verde
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
fasole verde pastai la borcan, tuica mere, tuica floare de salcam, tuica porumb, tuica din boasca de struguri fermentare, cum se face tuica de pepene galben, tuica din cereale grau triticale, cum se face tuica din gem cat se lasa la dospit, coniac din tuica, asul verde ultimul numar
Se pastreaza doar miezul pepenelui, curatându-l inclusiv de seminte. Se taie în cubulete mici, dupa care este mixat cu ajutorul unui blender, pâna se obtine o pasta fina. Pasta se amesteca apoi cu iaurt, frisca si miere, compozitia obtinuta fiind pusa la congelator. Dupa o ora se scoate de la congelator si se mixeaza din nou, proces care trebuie repetat de înca doua ori. Înghetata se scoate de la rece cu aproximativ 10 minute înainte de servise, iar produsului final i se poate adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foloseste aceeasi tehnica obisnuita pentru orice salata, taie toate ingredientele cubulete si ceapa marunt si adauga mirodeniile dupa gust. Toate se amesteca si se lasa aproximativ 5 minute pentru ca salata sa devina suculenta, apoi se serveste imediat! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , vinete, dovlecei, ardei gras, fasole verde, suc de rosii Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. fasole verde, 2 buc. ceapa, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 2-3 buc. rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -150 gr. slanina, 2 legaturi ceapa verde, verdeata, faina, sare, o lingura unt ... inmuiat frunzele, se adauga ceapa verde tocata, verdeata tocata, putina faina ... otet si se presara patrunjel verde tocat. Omleta poate fi inlocuita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 300 gr. fasole verde, 1 morcov mic, 1 ceapa, 1 patrunjel mic ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pui, 2 morcovi, o conserva fasole verde pastai, 1/2 pahar vin, 1 ceapa, un ... de rosii, marar uscat sau verde. Mod de preparare: Se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . de rosii, 1 kg. de fasole verde, 100 ml de ulei, 50 ... se serveste fasolea cu carne, adaugind smantana proaspata si patrunjel verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4-5 linguri ulei, pesmet, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Pastaile se ... pui. Se poate inlocui patrunjelul verde cu marar, in functie de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (cantitatea dupa gust), 6 masline, salata verde Mod de preparare: Se fierb ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 500-600 gr. fasole verde, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe 10 minute fasolea,se sareaza dupa gust si se serveste cu usturoi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg. fasole verde, 250 gr. iaurt, o lingura otet, 1 buc. ceapa, sare. Mod de preparare: Se curata fasolea, se rupe bucati si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce a fiert, se strecoara si, calda, se amesteca,cu sosul preparat intre timp din iaurtul batut cu otet, sare si ceapa tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg fasole verde, morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, un ardei, 1/2 kg rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de loboda, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 litru bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta ... se taie fidea, iar ceapa verde se curata si se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. fasole verde conservata, 200 gr. costita afumata, 1 pahar smantana, 1 buc. ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1/2 lingura faina, sare Mod de preparare: Se pune la fiert costita taiata bucatele, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel. Se adauga fasolea rupta bucatele si se continua fierberea. Se potriveste de sare, iar cind supa este gata, se adauga smantana amestecata cu faina. Dupa un clocot, se da supa la o parte si se adauga verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 250 gr. fasole verde, 1 buc. ceapa mica, 1 buc. morcov ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com