Cauta in 20.697 retete
Se curata si se spala bine legumele. Ridichile si ceapa se taie marunt.Salata se taie in bucati potrivite. Se amesteca uleiul de masline , otetul , sarea si piperul .Intr-o salatiera se amesteca toate legumele se toarna dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bucatile congelate de pepene galben se mixeaza în robotul de bucatarie pâna obtii consistenta dorita. Amesteca mierea de albine în compozitie si mixeaza bine. Orneaza cu frunze de menta si dulceata de trandafiri (sau alta dulceata preferata).
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de loboda, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 l bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta cu ... . Se adauga patrunjel si leustean verde taiat, se acopera si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. fasole verde, 1 buc. morcov, o capatana mica de usturoi, 200 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... servit si o salata de fasole verde, facuta foarte rapid si simplu ... si piper Am fiert fasolea verde si am pregatit maioneza. In ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bucati salata verde, loboda, stevie, spanac si orice alte verdeturi in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean. Mod de preparare: Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. oua, 4 linguri fasole verde fiarta, 2 linguri smantana sau 2 linguri lapte, 1 lingura unt sau ulei, sare Mod de preparare: Ouale batute se amesteca cu fasolea fiarta, se adauga smantana sau laptele, sarea necesara si se prajeste omleta in tigaie, cu untul sau uleiul bine infierbintat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se prepara cu salata verde, grapefruit, pepene galben, obtinandu-se o salata cu sos iute si dulce ... este deosebita. Ingrediente: 4 cani salata verde tocata 1 grapefruit - taiat 1 cana castane comestibile taiate julienne 1 cana pepene galben taiat frunze de menta ... larg, salata verde cu grapefruit-ul, castanele si pepenele galben. 2. Se pun ingredientele pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se caleste, pe foc mic, ceapa si usturoiul, în 2 linguri cu unt. Amesteca pâna când verdeturile se înmoaie, respectiv 3-5 minute. Adauga coriandrul, sarea si piperul si lasa totul pe foc înca un minut. Adauga cubuletele de cartofi, frunzele de salata si apa si lasa supa sa dea în clocot. Lasa focul mai mic si acopera oala cu un capac. Supa trebuie sa stea la fiert pâna când cartofii devin moi, respectiv aproximativ 10 minute. Toarna supa într-un blender si paseaz-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg miez de pepene galben, 1/2 lamiie, sirop dintr-un pahar zahar si 2 pahare apa, putina esenta aromata, putin lichior, 2 pahare sifon Mod de preparare: Se prepara siropul putin legat din zahar si apa. Miezul de pepene taiat bucatele se lasa 30 minute sa macereze in zeama de lamiie si sirop, apoi se adauga sifonul. Se strecoara printr-un tifon si se adauga esenta aromata si lichiorul. Mod de servire Se serveste de la gheata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt.In oala in care vrem sa facem ciorba punem ulei la incins.Apoi punem ceapa taiata marunt si cand s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.Adaugam salata si amestecam bine .Salata se va cali putin si va scadea.Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele. Lasam sa fiarba si cu laptele.Avem grija sa mestecam tot mereu pentru ca altfel riscam sa se prinda de oala. La sfarsit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. fasole verde fiarta si taiata marunt, 200 gr. maioneza, usturoi pisat ca pentru mujdei Mod de preparare: Se amesteca ingredientele; se potiveste de sare si usturoi. Mod de servire Se servesc ca atare la aperitiv, alaturi de alte salate, sau se pot face tartine ornate cu pasta de usturoi din comert
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg fasole verde, 1 capatina usturoi, 100 g masline negre, o legatura marar, o legatura patrunjel, ulei, otet aromat, un praf de busuioc, oregano, boia iute sau dulce Mod de preparare: Se fierbe fasolea verde in apa clocotita cu sare, se scurge bine si se pune peste ea sosul format, in timp ce fierbe, din usturoi, ulei,otet, verdeturi, condimente. Se amesteca usor si se acopera cu capac pana se raceste. Mod de servire Se serveste ornata cu masline negre si,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la frigider inainte de a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 lingurita faina, 1/2 lingurita zahar, marar verde tocat, sare Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg mazare verde pastai, salata verde, spanac, 60 g unt, o lingurita faina ... de spanac si de salata verde. Cind mazarea este fiarta, totul ... sita. Piureul astfel obtinut este verde. Se infierbinta intr-o oala untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg fasole verde, morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, un ardei, 1/2 kg rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... desfa pachetul si presara ceapa verde si coriandrul. Serveste cu orez ...
Reţetă de pe retete.eva.ro