Cauta in 21.292 retete
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluat chec: 250 g unt, 200 g zahar, 1 praf sare, 1 lingura coaja rasa de lamiie, 2 plicuri zahar vanilat, 4 oua, 250 g faina, 50 g amidon, 2 lingurite praf de copt, 50 ml lapte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rade cascaval. Se tine la cuptor 50 de minute. - Aluat: 5 oua, 250 g iaurt sau lapte batut, 12 linguri (rase) faina. Umplutura: 5 fire ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... brinza si se toarna glazura. - Blat: 125 g unt, 150 g zahar, 4 oua, 250 g faina, 3 linguri finetti, 250 g visine. Crema: 300 g branza de vaca, 3 linguri ... pachet praf intaritor pentru frisca, 250 ml suc de visine, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. unt, 6 oua , 250 gr. zahar pudra, 50 gr. cacao, 100 gr. zahar tos ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 250 g zahar, 150 g faina, 1/2 praf copt, 1 plic zahar vanilat, zeama de ... ml apa, o budinca de vanilie, 250 ml lapte, fructe de sezon ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg faina, 4 oua, 250 ml ulei, 250 ml lapte, 300 g zahar, 50 g drojdie, un varf ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg mere, 3 chifle, 1 1/2 ceasca lapte, 2 oua, 250 gr. zahar, 1/2 lingurita scortisoara pisata, 1 lingura stafide, 200 gr.smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere , 1/2 kg faina, 250 gr. zahar, 3 oua, 250 gr. unt, vanilie, coaja de lamiie, portocala Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 oua, 250 gr. zahar pudra, 4 linguri pline faina, 120 gr. nuci (taiate cu cutitul), 60 gr. ciocolata topita pe aburi, 1 plic zahar vanilat, unt Mod de preparare: Se freaca zaharul si ciocolata calduta pana cind se ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se amesteca usor. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace in cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 250 gr. zahar, 250 gr. unt moale, 1 praf de copt, 50 gr. cacao, 125 gr. faina, 2 plicuri zahar vanilat Mod de preparare: Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se albesc. Se pune untul, cacao, praful de copt, faina, zaharul vanilat si albusurile batute spuma tare. Se pune compozitia in tava unsa cu margarina si se presara cu alune tocate marunt sau fructe, dupa preferinta. Se coace 25 min.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 oua, 250 gr. zahar, 1 pachet margarina, 10 linguri faina, 1 l lapte, zahar vanilat Mod de preparare: Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se topeste margarina, se raceste si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se adauga faina, apoi laptele si la sfirsit albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava mai inalta, tapetata cu margarina. Se coace la foc potrivit timp de aprox. 45 minute. Se taie rece si se pudreaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , la bere sau vin. - 20 g drojdie, 500 g faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 g jumari, 1 lingurita sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 litru lapte, 8 oua, 250 gr. zahar, 1/2 baton vanilie sau 2 plicuri de zahar vanilat Mod de preparare: Se amesteca 150 g zahar cu ouale, se adauga laptele si vanilia. Restul de zahar se arde si se stinge cu 1/2 pahar de apa fierbinte. Cind s-a dizolvat tot zaharul, se adauga peste compozitie, se ingroasa, se pune in forme si apoi se ingheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina. Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa o ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului. Timp de o ora nu se deschide cuptorul. Dupa o ora, placinta noastra desteapta are si blat si crema si glazura! O placinta care se aseaza singura. Se orneaza dupa preferinta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale, faina, laptele, migdalele sau fisticul, zaharul vanilat, zaharul, sarea si untdelemnul se amesteca bine. Se curata merele, li se scoate casuta cu samburi. Se taie in felii de circa 1 cm. Se stropesc cu suc de lamaie. Se pune untdelemnul sa se incinga in tigaie. Se iau feliile de mar pe rand, cu o furculita, si se tavalesc prin aluat. Se lasa sa se scurga si se prajesc in grasime, pe ambele parti, cate trei minute. Se pun la cald, pana sunt toate gata. Dupa gust, se pot presara cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Separam ouale.Intr-un castron amestecam iaurtul cu coaja de lamaie,esenta,galbenusurile si zaharul.Incorporam si albusurile batute spuma.Amestecam bine pana omogenizam toata compozitia. 2.Pregatim o tava de copt (mai inalta,deoarece aluatul se va umfla).Punem la baza 3 foi de placinta,apoi punem 2-3 polonice din umplutura(cam 1 deget grosime de compozitie). 3.Repetam operatia pana terminam toata umplutura.Ultimul strat trebuie sa fie de umplutura. 4.Coacem la foc domol circa 40 de minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .Se acopera cu crema. krant:250 g nuci maruntite si prajite in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro