tiramisu cu 7 oua si 250 g de mascarponesi lacrima lui ovidiu
Pagina 2 din 5
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1 1/2 l zeama de carne sau oase, 2 oua, 250 g faina, sare, piper, 1 legatura patrunjel verde. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... umplut si imbracat cu crema, se garniseste cu migdale taiate. - 8 oua, 250 g zahar pudra, 250 g nuci sau migdale ... , 2 linguri pesmet fin (alb). Crema: 250 g unt, 250 g zahar pudra, 5 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se da la frigider. Se poate servi cu frisca. - 250 g unt, 6 oua , 250 g zahar pudra, 50 g cacao, 100 g zahar tos, 5 linguri apa, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rade cascaval. Se tine la cuptor 50 de minute. - Aluat: 5 oua, 250 g iaurt sau lapte batut, 12 linguri (rase) faina. Umplutura: 5 fire ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... brinza si se toarna glazura. - Blat: 125 g unt, 150 g zahar, 4 oua, 250 g faina, 3 linguri finetti, 250 g visine. Crema: 300 g branza de vaca, 3 linguri ... pachet praf intaritor pentru frisca, 250 ml suc de visine, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , la bere sau vin. - 20 g drojdie, 500 g faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 g jumari, 1 lingurita sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina. Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa o ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului. Timp de o ora nu se deschide cuptorul. Dupa o ora, placinta noastra desteapta are si blat si crema si glazura! O placinta care se aseaza singura. Se orneaza dupa preferinta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale, faina, laptele, migdalele sau fisticul, zaharul vanilat, zaharul, sarea si untdelemnul se amesteca bine. Se curata merele, li se scoate casuta cu samburi. Se taie in felii de circa 1 cm. Se stropesc cu suc de lamaie. Se pune untdelemnul sa se incinga in tigaie. Se iau feliile de mar pe rand, cu o furculita, si se tavalesc prin aluat. Se lasa sa se scurga si se prajesc in grasime, pe ambele parti, cate trei minute. Se pun la cald, pana sunt toate gata. Dupa gust, se pot presara cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Separam ouale.Intr-un castron amestecam iaurtul cu coaja de lamaie,esenta,galbenusurile si zaharul.Incorporam si albusurile batute spuma.Amestecam bine pana omogenizam toata compozitia. 2.Pregatim o tava de copt (mai inalta,deoarece aluatul se va umfla).Punem la baza 3 foi de placinta,apoi punem 2-3 polonice din umplutura(cam 1 deget grosime de compozitie). 3.Repetam operatia pana terminam toata umplutura.Ultimul strat trebuie sa fie de umplutura. 4.Coacem la foc domol circa 40 de minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .Se acopera cu crema. krant:250 g nuci maruntite si prajite in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mixam albusurile de la cele 6 oua pâna obtinem o spuma tare. Adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de dovlecei turna compozitia din oua si iaurt, apoi radem cascaval ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul de cozonac se pregateste asa cum fiecare stie sa il faca, Dupa ce a crescut aluatul se intinde o foaie, eu am facut pasca in tava de tort asa ca am tapetat-o cu hartie de copt, se aseaza in tava apoi se toarna toata cantitatea de brinza peste coca si deasupta am facut frunzulite din aluat si am pus in jurul tavii si apoi in forma de cruce. Mama obisnuieste sa faca trandafiri din coca si am facut si eu, apoi am ornat cu ei pasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vas amestecam cu mixerul cele 4 oua cu zahar, praf de sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput separam albusurile de galbenus.Batem spuma albusurile cu zaharul,cand arata precum o bezea incorporam treptat galbenusurile si faina cernuta si amestecata cu cacaua.Ungem tava cu unt si o tapetam cu faina turnam compozitia si coacem blatul la foc moderat pentru 35 minute. Preparam pe foc un sirop din apa si zahar, luam vasul de pe foc si adaugam zeama de lamaie si romul ,cand blatul sa racit il insiropam.Intr-o craticioara, frecam ouale cu zaharul pudra,faina, cacaua si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca untul si zaharul pudra împreuna pâna ce se formeaza o pasta fina. Adauga ouale si bate cu un tel pâna când amestecul devine pufos si aerat. Acesta este secretul pentru ca briosele sa-si pastreze textura. Cu grija, încorporeaza faina prin miscari de rasturnare a compozitiei folosind o lingura de lemn. La final, adauga afinele si amesteca delicat. Adauga laptele pentru a mentine aluatul moale. Unge formele pentru briose cu putin ulei si toarna compozitia în ele, pâna sus. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albusurile de galbenusuri la cele 2 oua si batem bine albusurile cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro