Cauta in 21.292 retete
... Mixam albusurile de la cele 6 oua pâna obtinem o spuma tare. Adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de dovlecei turna compozitia din oua si iaurt, apoi radem cascaval ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul de cozonac se pregateste asa cum fiecare stie sa il faca, Dupa ce a crescut aluatul se intinde o foaie, eu am facut pasca in tava de tort asa ca am tapetat-o cu hartie de copt, se aseaza in tava apoi se toarna toata cantitatea de brinza peste coca si deasupta am facut frunzulite din aluat si am pus in jurul tavii si apoi in forma de cruce. Mama obisnuieste sa faca trandafiri din coca si am facut si eu, apoi am ornat cu ei pasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vas amestecam cu mixerul cele 4 oua cu zahar, praf de sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput separam albusurile de galbenus.Batem spuma albusurile cu zaharul,cand arata precum o bezea incorporam treptat galbenusurile si faina cernuta si amestecata cu cacaua.Ungem tava cu unt si o tapetam cu faina turnam compozitia si coacem blatul la foc moderat pentru 35 minute. Preparam pe foc un sirop din apa si zahar, luam vasul de pe foc si adaugam zeama de lamaie si romul ,cand blatul sa racit il insiropam.Intr-o craticioara, frecam ouale cu zaharul pudra,faina, cacaua si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca untul si zaharul pudra împreuna pâna ce se formeaza o pasta fina. Adauga ouale si bate cu un tel pâna când amestecul devine pufos si aerat. Acesta este secretul pentru ca briosele sa-si pastreze textura. Cu grija, încorporeaza faina prin miscari de rasturnare a compozitiei folosind o lingura de lemn. La final, adauga afinele si amesteca delicat. Adauga laptele pentru a mentine aluatul moale. Unge formele pentru briose cu putin ulei si toarna compozitia în ele, pâna sus. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albusurile de galbenusuri la cele 2 oua si batem bine albusurile cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incalziti cuptorul dinainte la 170 C. Intr-o cratita, puneti ciocolata si untul la topit,la bain-marie. Indepartati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Separati albusurile de galbenusuri. Peste compozitia de ciocolata, puneti faina, amestecati si apoi incorporati galbenusurile. Intr-un castron, bateti albusurile spuma, adaugand treptat zaharul. Incorporati usor albusurile cu zaharul in compozitia de ciocolata. Ungeti cu unt formele (vase mici rotunde pentru budinca sau cescute de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se curata si se spala bine, telina se taie în felii de circa 5 mm grosime, se opareste în apa, se sareaza si pipereaza. Dupa ce s-au înmuiat, feliile de telina se trec prin faina, prin oua si fulgii de ovaz si se prajesc în ulei. În paralel, iaurtul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, peste care se pun mararul, sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE DA DRUMUL LA CUPTOR LA FOC MIC; SE SPALA LAMIIA SI PORTOCALA SE STERGE SI SE RADE PE RAZATOAREA MICA SE PUNE DEOPARTE; NUCA M-AM UITAT PRIN EA AM PISAT-O CU SUCITORUL SA FIE MARUNTA SE PUNE DEOPARTE PREGATIM O CESCUTA DE APA RECE O CESCUTA DE ULEI O CANA DE ZAHAR SI 2 CANI DE FAINA SE SEPARA ALBUSURILE SE PUN INTR-UN CASTRON MARE GALBENUSURILE SE PUN INTR-O FARFURIE ADINCA SE BAT CU TELUL ALBUSURILE DUPA CE AM PUS SUC DE LAMIIE SI UN PRAF DE SARE SE BATE O SPUMA TARE APOI AM AMESTECA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Este un blat cu albusul oparit,de obicei il fac pentru chec,dar s-a potrivit foarte bine si pentru prajitura asta. Se separa ouale.Zaharul cu apa si putina zeama de lamaie se pune pe foc sa fiarba.Se lasa pana cind se topeste zaharul si rezulta un sirop gros. Albusurile se bat spuma tare,peste ele se adauga siropul de zahar fierbinte si se bate in continuare pana la incorporarea totala a siropului. Se adauga galbenusurile pe rand,uleiul si aromele.Apoi faina amestecata cu praful de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparere: Se separa albusul de galbenus, se bate spuma cu cele 5 linguri de zahar apoi se agauga in ploaie faina amestecata cu cacao si se amesteca incet. Se introduce la cuptor pana este copt. Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei parti egale pe orizontala. Pentru crema se freaca ouale cu zaharul pe baie marie pana incepe sa scada, se adauga cacao, se mai lasa pana se incorporeaza apoi se ia de pe foc si se lasa la racit. Separat se freaca untul, iar cand crema de cacao este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Framantati faina, untul si 1/2 lingurita sare. Formati o sfera din aluat, infasurati-l in folie alimentara si lasati-l cca. 30 de minute la frigider. Pregatiti broccoli si rupeti-l buchetele, apoi taiati-i cotoarele marunt. Puneti totul in apa cu sare si fierbeti cca. 5 minute, apoi scurgeti-le bine. Incingeti cuptorul la 200
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , alaturi de o ceasca fierbinte de ceai . Ingrediente (pentru doua checuri) 8 oua , 250 gr zahar vanilat , 250 gr margarina, 250 gr faina , 100 gr ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... placinta din comert sau facute de casa. 1 kg iaurt natur 7-8 oua 250 gr zahar Vanilie Coaja de la o lamaie Stafide(dupa preferinta ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... visinele putin acrisoare. Ingrediente: 500 g faina 000 25 g drojdie proaspata 2 oua 250 ml lapte caldut 150 g zahar un praf mic de sare ... flour 25 g fresh yeast 2 eggs 250 ml warm milk 150 g sugar ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... Bogdi cu o pofta... :))) Ingrediente: Pentru blat: - 125 g. unt - 500 g. iaurt - 4 oua - 250 g. zahar - esenta de vanilie - 500 g. gris - 1 pliculet praf de copt ... la microunde) cu zahar si oua, puse pe rand. Se adauga ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de portocale si ganache de ciocolata. Ingrediente: BLAT 200 g unt 5 oua 250 g zahar 300 g faina 100 g ciocolata neagra 55%, topita si racita ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com