Cauta in 21.294 retete
Dupa ce conopida a fost spalata, sunt indepartate cotoarele groase. Se pune la fiert impreuna cu cartofii, timp de 25 de minute. Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Faina se pune in uleiul incins si se amesteca pana cand faina capata o culoare galbuie. Apoi se adauga treptat, cate 2-3 polonice cu supa; se rastoarna in oala mare cu supa. Dupa ce s-au amestecat bine, mai este lasata cateva minute pe foc, apoi se adauga patrunjelul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciuperci si sos de smantana si cascaval. Ingrediente: - 3 bucati piept ... (400 gr) - 500 ml de smantana pentru gatit (Gran Cucina) - 200 ... gust. Urmeaza apoi sa adaugam smantana si cascavalul. Amestecam foarte bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... : nespecificat Ingrediente: cateva buchete de conopida 1 ou 1 borcanel smanatana 100 - 150 ... preparare: Se fierb buchetele de conopida in apa cu putina sare ... ce au fiert se lasa conopida putin la scurs. In acest ... oul, adaugam apoi borcanul de smantana si un varf de sare ... deasupra compozitiei imprastiate buchetele de conopida si se da la cuptor ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... de fapt denumita " paine de conopida ", dar arata ca o budinca, deci pentru mine ramane budinca de conopida . Ne-a placut, mai ales ca ... avut gustul acela pronuntat de conopida si mi s-a parut si mai ... intelegeti reteta si asa: Ingrediente: 1 conopida medie 200 gr jambon afumat ... dupa gust Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele, se ... in craticioara se adauga si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1 buc. conopida, 4-5 buc. morcovi, 4 linguri ulei, zeama de la o lamiie, sare, zahar, patrunjel Mod de preparare: Conopida fiarta se rupe in bucatele si se amesteca cu morcovii cruzi rasi, apoi cu uleiul, zeama de lamiie, sarea, zaharul si verdeata tocata. Se poate adauga ceapa tocata sau in loc de ulei si lamiie, smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : - 3-4 catei de usturoi - 2-3 linguri de smantana - sare dupa gust - marar proaspat ... si apoi il amestecati cu smantana si marar SAU - pisati usturoiul ... amestecati intr-un castron: usturoiul, smantana, mararul tocat si sare dupa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... conopida potrivita, un ou, faina, apa minerala, piper, sare, delikat, untdelemn ... , piper, patrunjel Mod de preparare: Conopida se spala si se desface ... obtine astfel un aluat ca o smantana mai groasa, dar care sa curga. Fiecare floricica de conopida se trece prin aluat si ... farfurie alaturi de bulgarasii de conopida. Se mai poate servi cu ... elimina oul din aluatul pentru...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. conopida, 4 oua, 2 linguri unt, pesmet, sare Mod de preparare: Se fierbe conopida in apa clocotita cu sare. Se asaza intr-o forma, se presara cu ou rascopt dat prin sita si cu pesmet alb prajit in unt. Se da la cuptor. Dupa citeva minute se poate servi. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... placinte unguresti subtiri, unse cu smantana si multa branza telemea sarata ... - 2 galbenusuri - o lingurita sare - 200ml de smantana - 2 linguri ulei Pentru coacere si servire: - ulei pentru prajit - smantana - telemea sarata In laptele caldut (nu ... faina, galbenusurile, sarea si uleiul, smantana apoi turnam maiaua de mai ... sunt calde, le ungem cu smantana si punem deasupra branza telemea ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , apoi branza de burduf si smantana , iar mamaliguta .....pana am epuizat ... si o acopar cu restul de smantana in care am tocat mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se formeaza aluatul, apoi se da la rece. Peste 3 - 4 ore se intrebuinteaza. Se fac placintele umplute cu branza, cu carne sau ciuperci, cu dulceata, cu nuci cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conopida de marime potrivita, sare, un strop de sare de lamaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conopida de marime potrivita, 3 oua, 1/2 lingura faina, 1 pahar lapte, 2 linguri unt ... Mod de preparare: Se fierbe conopida in apa sarata, se scurge ... o forma cu unt, se asaza conopida si se toarna peste ea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conopida, 300 gr. cartofi, 2 linguri unt sau margarina, 1/4 litru lapte, 1 lingurita ... preparare: Se fierb cartofii si conopida in apa cu sare. Bine ... de citeve mici buchetele de conopida, care se lasa la o parte ... piureul de cartofi si de conopida, se subtiaza cu zeama in ... laptele. Se pun buchetelele de conopida pastrate si se lasa supa ... ultimul moment. Se mai poate drege si cu galbenus...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , patrunjel, aspirina Mod de preparare: Conopida proaspata, cu floarea alba si ... marunt si se sareaza putin. Conopida se aseaza in borcane de ... , borcanele se aseaza in camara. Conopida se poate conserva, la fel ... loc de suc de rosii. Conopida, fiarta pana cind se inmoaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingurita zahar, 250 gr smantana, o ceapa mica data prin razatoare, 2 lingurite otet alb sau suc de lamaie, 6 castraveti de marime medie, taiati felii, jumatate lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca zaharul, sarea, smantana, ceapa si otetul intr-un vas mare. Se adauga castravetii taiati felii. Se lasa la rece 2 ore.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
conopida, usturoi, ulei, mustar, galbenus de ou, apa, sare Mod de preparare: Se fierbe conopida in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se da prin razatoare, sa fie toacata. Se adauga maioneza si usturoi. Se poate adauga sare dupa gust. Se serveste rece. Mod de servire Se serveste cu rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
450 g conopida, desfacuta in buchetele, 25 g unt, cite un ardei rosu ... , 25 g cascaval Mod de preparare: Conopida se fierbe in apa sarata ... sfirsit nucsoara si 2/3 din branza. Conopida scursa se pune intr-o forma ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro