tehnica prepararii conopida cu smantana
Pagina 3 din 5
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugat 300 de grame de smantana, amestecate in prealabil cu cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se scutura de seminte. Conopida se taie bucati potrivite pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ncepem prin a desface conopida în buchetele mici, dupa care o fierbem la foc ... . Luam pe rând buchetelele de conopida stoarse bine de apa, le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rupe conopida în buchetele, fara cotoare, se spala si se fierb pe jumatate în apa cu sare. Se scurg de apa. Carnea tocata se caleste cu o ceapa tocata marunt. Se adauga un praf de piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt, se presara pesmet. Se asaza un rând de conopida, împartind astfel buchetele, încât stratul sa fie cât mai egal. Se pune un rând de carne apoi alt rând de conopida. Se presara pesmet, se adauga o lingura de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru ... simplu( fiert cu sare si piper) , sos de smantana si lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putina sare si putin ulei,apoi se adauga smantana. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capetele sparanghelului, apoi se fierbe in apa sarata timp de 5 minute. Se incinta uleiul intr-o tigaie, unde se caleste ceapa, timp de 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se pune smantana si sparanghelul, care se taie bucatele. Se pune si parmesan-ul si se foloseste un blender pentru a pasa ingredientele. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune deoparte. Se fierb pastele si se servesc cu sosul facut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cratita se caleste putin ceapa în unt, dupa care se adauga conopida oparita în prealabil, curry, chilli, sarea, piperul si apa. Se lasa la fiert sub capac 10-15 minute. Dupa ce se raceste putin amestecul, se mixeaza în blender si se adauga smântâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care va sta crema de smantana. Intr-un vas amestecam cu ... si vanilie. Dupa care adaugam smantana, amestecam in continuare, apoi cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciuperci si sos de smantana si cascaval. Ingrediente: - 3 bucati piept ... (400 gr) - 500 ml de smantana pentru gatit (Gran Cucina) - 200 ... gust. Urmeaza apoi sa adaugam smantana si cascavalul. Amestecam foarte bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Dupa ce conopida a fost spalata, sunt indepartate cotoarele groase. Se pune la fiert impreuna cu cartofii, timp de 25 de minute. Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Faina se pune in uleiul incins si se amesteca pana cand faina capata o culoare galbuie. Apoi se adauga treptat, cate 2-3 polonice cu supa; se rastoarna in oala mare cu supa. Dupa ce s-au amestecat bine, mai este lasata cateva minute pe foc, apoi se adauga patrunjelul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de fapt denumita " paine de conopida ", dar arata ca o budinca, deci pentru mine ramane budinca de conopida . Ne-a placut, mai ales ca ... avut gustul acela pronuntat de conopida si mi s-a parut si mai ... intelegeti reteta si asa: Ingrediente: 1 conopida medie 200 gr jambon afumat ... dupa gust Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele, se ... in craticioara se adauga si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 3-4 catei de usturoi - 2-3 linguri de smantana - sare dupa gust - marar proaspat ... si apoi il amestecati cu smantana si marar SAU - pisati usturoiul ... amestecati intr-un castron: usturoiul, smantana, mararul tocat si sare dupa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... placinte unguresti subtiri, unse cu smantana si multa branza telemea sarata ... - 2 galbenusuri - o lingurita sare - 200ml de smantana - 2 linguri ulei Pentru coacere si servire: - ulei pentru prajit - smantana - telemea sarata In laptele caldut (nu ... faina, galbenusurile, sarea si uleiul, smantana apoi turnam maiaua de mai ... sunt calde, le ungem cu smantana si punem deasupra branza telemea ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , apoi branza de burduf si smantana , iar mamaliguta .....pana am epuizat ... si o acopar cu restul de smantana in care am tocat mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dintre retetele culinare de vara, conopida pane este favorita mea. Imi ... idei culinare pentru weekend. Ingrediente: - o conopida medie - 3 oua - 4-5 linguri de faina ... - ulei pentru prajit Oparim bine conopida in apa cu sare. Este ... ) si condimentati dupa gust. Puneti conopida oparita intr-o spumiera, lasati-o sa ... oate partile, pana se rumeneste. Conopida pane este preferata mea atunci ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com