Cauta in 20.692 retete
Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate. - 1 kg salau, sare dupa gust, faina, boia, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... felii. Spalati file-ul de salau, stergeti-l cu un servetel, taiati ... usturoi, 4 rosii, 800 g file de salau, sare, piper, 2 linguri unt, 150 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras. - Clatite, fileuri de salau, sos bechamel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Este o reteta provensala. - 4 fileuri de salau sau de cod (sa aiba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... amesteca. Apoi se toarna peste salau, iar deasupra se pune putin ... si tinuta in otet. - 1 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2-3 boabe ienibahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Salaul curatat se cresteaza perpendicular pe sira spinarii, din centimetru in centimetru, se sareaza si se aseaza in tava unsa cu unt. Se presara pesmet si bucati de unt si se prajeste la cuptor. - 1 kg salau, 100 g unt, 2 linguri de pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care a fiert, ca garnitura. - 1,5-2 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 2 cepe, sare, 1 foaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pana se rumeneste frumos (auriu). - Salau, zeama de zarzavat, 2 galbenusuri, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se pune deoparte. Fileurile de salau se dau prin faina si ... de cartofi natur. - 4 fileuri de salau (a 150 g fiecare), zeama de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... daca se prajeste pestele intreg. - 1 salau de 600 g, 200 g faina, 1 lamaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileurile de salau se spala, se asaza intr-o tava unsa cu ... ras si salata. - 4 fileuri de salau, 100 ml ulei, 500 g ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se ... rosii sau sos ravigote. - Un salau mijlociu, otet, ulei, tarhon tocat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau mamaliguta. - 800 g fileuri de salau sau cod (dezosate), 5 rosii, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cum a fost ieri. Am avut salau de la Dunare (multumim tata ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... restaurantele selecte romanesti, fileul de salau bonne femme este de fapt ... originala pestele folosit nu era salau, ci calcan sau limba de ... bonne femme Ingrediente: 6 fileuri de salau 600 ml supa de peste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Ingrediente: - 4 fileuri de salau - 300 ml lapte - 150 ml vin alb ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
... atata are nevoie fileul de salau pentru a-si pune in evidenta ... de minute Ingrediente: 4 fileuri de salau (a cate 160-200 de grame ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se toaca, usturoiul se zdrobeste. Se spala vanata, ardeii grasi si dovlecelul si se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei bine incins, apoi se adauga vanata si se caleste si ea cateva minute. Se adauga celelalte legume, apa cu Vegeta si ierburile. Se gusta de sare, piper si zahar, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza, dupa care se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... patru fileuri de cod sau salau. Puneti untul sa se incinga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incingeti cuptorul la 240 grade C si ungeti o forma cu unt sau cu ulei. Spalati bulbii de fenicul, dupa ce-ati indepartat frunzele exterioare, taiati-i mai intai in doua si pe urma felii subtiri. Asezati feliile de fenicul pe fundul formei, turnati peste ele 2 linguri de ulei si presarati semintele de marar si fileurile de ansoa maruntite. Sarati, piperati si dati-le 15 minute la cuptorul incins. Intre timp, taiati feliile de paine - fara coaja - cubulete, puneti-le pe o farfurie, adaugati o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro