Cauta in 20.697 retete
Nu cred ca mai e nevoie sa explic cum se face pestele pe gratar sau mujdeiul de usturoi. Este cel mai sanatos mod de are al prepara. Il recomand cu mare drag.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile de dafin si atata apa cat sa-l acopere (poza 1). Se pune pe foc mic si se fierbe timp de 10 minute, intorcandu-se la jumatatea timpului, dupa care se scoate pestele pe o farfurie sa se raceasca. Supa se strecoara si se pastreaza. 2. Ceapa se toaca marunt, usturoiul se zdrobeste. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare (care va trebui sa fie suficient...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. de peste (crap, salau etc.), 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cartofi natur. - 4 fileuri de cod (salau, merluciu, etc.), 1 ceapa, 1 legatura legume ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 600 g file de peste alb (salau, cod, merluciu), 1 ceapa, 1 legatura patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. peste (stiuca, crap, salau etc.), 7-8 buc. ceapa mari, 2 cesti de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... peste (cu mai putine oase - salau, somn, calcan), 300 g morcovi, 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... alb, cu pielita (cod, merluciu, salau, etc.), 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rondele. - 4 buc. dorada, pastrav sau salau (a 400 g), 4 crengute cimbru, 4 foi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 rosii potrivite, 100 gr. ton sau salau fiert, 50 gr. unt, zeama de la 1/2 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa sa se scurga. Intr-un castronas se freaca bine untul cu sarea. Se adauga apoi tonul taiat bucatele, zeama de lamiie si piperul, continuind frecatul pana se obtine o pasta omogena si pufoasa. Cu aceasta pasta se umplu rosiile, care se asaza pe un platou cu frunze de salata verde si se pun la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 750 g file de peste alb (salau, cod, merluciu), 1 tulpina de praz ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (conopida, broccoli, etc.). - 4 fileuri de salau (a 100 g), 1 ceapa mica, 20 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - Un peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de 3 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg peste (salau, morun etc.), 2 linguri faina, 3-4 cepe, 500 g rosii, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , nucsoara rasa, 1 kg fileuri de salau (cod), o lamaie. Sosul: 40 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
peste (nisetru, crap, salau, stiuca, mihalt, etc), sare, piper, faina, ulei ... fel de peste: nisetru, crap, salau, stiuca, mihalt, etc. Pestii mari (crap, salau, nisetru), trebuie taiati bucati, cei mici (mihalt,etc.) se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. peste alb (salau etc.), zarzavat de supa, 500 gr. cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se face file , se condimenteaza si se pune la cuptor pentru 30 minute. Dupa primele 15 minute se intoarce pentru a se rumeni si pe partea cealalata. Intre timp se pun legumele la fiert, separat, in ordinea in care acestea fierb mai greu (cartofi circa 15-20 minute), morco(10 minute) brocoli(personal doar il oparesc ..dar se poate fierbe circa 5 minute, dar atentie pentru a se pastra culoarea , acesta se adauga dupa ce apa da in clocot) Se fierb si ciupercile, care apoi se toaca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile de dafin si atata apa cat sa-l acopere (poza 1). Se pune pe foc mic si se fierbe timp de 10 minute, intorcandu-se la jumatatea timpului, dupa care se scoate pestele pe o farfurie sa se raceasca. Supa se strecoara si se pastreaza. 2. Ceapa se toaca marunt, usturoiul se zdrobeste. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare (care va trebui sa fie suficient...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai intai preparam salata.Spalam sfecla si o punem la fiert in apa cu putin sare pentru o ora, o ora si un sfert pana in momentul in care furculita intra bine in miezul sfeclei. Lasam sfecla la racit. Pestele il spalam bine, il taiem fasii (nu subtiri) apoi il condimentam cu sare si piper dupa gust. Ouale le batem usor si le amestecam cu faina, adaugam putina sare, piper si oregano. Separat intr-un bol punem pesmetul, susanul si fulgii de ovaz si amestecam. Preincalzim cuptorul la 190 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro